sen dr sor bence derim
evet sanırım sormam gerekiyo haftaya soriyim ben bunu sormam gerekiyo malesef
ben galiba regli olcam hafif hafif karnım sancılanıyor
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin kız seninutanılacak bişi yok canım dr deki size bişi sorcam acaba de bebeğim için ee de sey sorun olurmu de o sana söler sende evet o dersin tamam kolay olur böle
aa aklıma gelmişken benim kocamın kan grubu B negatif benimki pozitif kan uyuşmazlığı falan sorunu varmıdır acaba üff bee nerden negatif olmuş oda
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin kız senin
canım bu tur sorıları dr daha iyi bilir aramızda hamiş olan olsaydı belki bişiler sölerdi ama en iyisi dr
aa aklıma gelmişken benim kocamın kan grubu B negatif benimki pozitif kan uyuşmazlığı falan sorunu varmıdır acaba üff bee nerden negatif olmuş oda
slm ben geldim
canım erkek negatif olursa problem olmuyor
evet saolun yinede ben bunları bi liste yapam unuturm falan =)) sorucam ben bunları =)) yaa herşeyim sorun benim bununla tanıştıgım günden beri senağlama
inş olmazsın kıss sende strese girmişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?