Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende öle biliyom hamileliğin sonlarına doğru iki üç ay önce ilişkide bulunmak olmaz mış ama senin bebeğin için herhangi bi tehlike yoksa düşük kanam vs. sorun olmaz onu dr sdaha ii bilir canım

aynen öyle sen gene dediğimiz gibi doktora falan sor belki sizde risklidir ne bileyim biz deriz olmaz belki olabilir.

aa aklıma gelmişken benim kocamın kan grubu B negatif benimki pozitif kan uyuşmazlığı falan sorunu varmıdır acaba üff bee nerden negatif olmuş oda

utanılacak bişi yok canım dr deki size bişi sorcam acaba de bebeğim için ee de sey sorun olurmu de o sana söler sende evet o dersin tamam kolay olur böle
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin kız senin

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah iyiliğini versin kız senin

öle demi ama kıss başka nasıl sorcan valla ben şıp die sorarım ben utanmam acık sözlüyümdür kimseden saklamam bişi olursa soru filan :dance::dance:

bu arada ben siğarada kullanıyom bugunden sonra içmicem karar verdim bi dahaki ay deli gibi çalısıcam ::) bebiş için kocayıda yoracam tabee :)

bak ustalarımız geldi sen şimdi sıkıntılarını vildan arkadaşımıza sor o daha iyi bilgi versin sana şekerim

inş olmazsın kıss sende strese girmişin

yok be gülüm ben strese girmedim ama sancım var ya göğsüme dokunamıyorum karnımmı kasığımmı ağrıyor anlamadım gitti yediğimden bir şeyde anlamıyorum vede bu beni sıkmaya başladı hani bebiş falan yoksa bile olayımda rahatlıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…