Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim şimdi çıkmam lazım birazdan resimdeki bacım gelcek hem yemek yapcam daha sonra yine konusuruzz kıslar girerim ok byby allaha emanet olun

bu arada hoşgeldin vildancım anacım bari sen yaz bizimkilerden tık yok sara gitti beryalde gitti biz anca üçlü şekilde yazışıyoruz

belçikacım hşgeldin şekerim mavigözlüm hadi kardeşinle iyi oturmalar şekerim sana bende bir kaç dakika sonra kaçarım görünüşe göre

canım senin şikayetin ben bi yerde okumustum hamişlerde oluyo o şikayetler inş hamişsindir haberini bekliyom o kasık ağrıları bendede var bu aralar ama 7sinde olmam lazım adt hayırlısı bakalım

escales merhaba sende gun sayanlardanmisin ben ayni durumdayim tupbebek tranferi oldu 7 gun bugun stres oldum bana yardimci olacak birilerini ariyorum

bak ustalarımız geldi sen şimdi sıkıntılarını vildan arkadaşımıza sor o daha iyi bilgi versin sana şekerim

h.g. vildancımm nassınn

bu arada hoşgeldin vildancım anacım bari sen yaz bizimkilerden tık yok sara gitti beryalde gitti biz anca üçlü şekilde yazışıyoruz

anam ne hızlı yazışıyonuz yetişemiyom
bu arada hoşbuldum kıslarhihoyyythihoyyyt

escales merhaba sende gun sayanlardanmisin ben ayni durumdayim tupbebek tranferi oldu 7 gun bugun stres oldum bana yardimci olacak birilerini ariyorum

hoşgeldin güzelim benim günüm geçti 26 sında olmam lazımdı ama tık yok ve bu aralar pek iyi değilim 1 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı ama bende tık yok ve çok sancım oluyor

banada trenfer oldu bugun 7 gun belim cok agriyor belirtilerini anlamiyorum tupbebekle hamile kalan varsa belirtilerini yazsin LUTFENNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…