Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

elveda arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum

günaydın sara hoşgeldinŞeniz
şarkının adımı kıs aranızdan ayrılıyorum:1shok:
yoksa burası giriş var çıkış yok topiği:1closedeyes:
girerken koskoca tabelayı görmedinmi:mymeka:

çıkamadım escales ayrılamıyorum buradan aklım sizde kalıcak.evet canım haklısın bende buraya alıştım ama insanın memleketi gibisi yok...sende izmirli olmuşsun artık.

aynen öyle canım vazgeçemiyorum kordonda gezmeyi sahilde balıklara martılara ekmek atmayı ya ne bileyim saat kulesinin orda güvercinleri izlemeyi bayılıyorum ben insana bir huzur veriyor

evet arkadaşlar şarkı benden size güzellerim çok üzgünüm bilemezsiniz işten ayrılmaya değil ama zaten belliydi oo ben sizden ayrılıyorum ona üzülüyorum evde net yok biliyosunuzz

aynen öyle canım vazgeçemiyorum kordonda gezmeyi sahilde balıklara martılara ekmek atmayı ya ne bileyim saat kulesinin orda güvercinleri izlemeyi bayılıyorum ben insana bir huzur veriyor

evet canım bende bayılırım ama oraya gelince zaman kısıtlı, ailelerimizi,akrabalarımızı görmeye gidiyoruz ya oralara pek vakit kalmıyor ama olsun.sen benim yerimede gez güvercinleri izle ve martılara ekmak at:1hug:

bugün yarın eyrılıyorum perşembe ayrılcam diyo konuştuk ama belli de olmaz erkende gidebilirim

evet arkadaşlar şarkı benden size güzellerim çok üzgünüm bilemezsiniz işten ayrılmaya değil ama zaten belliydi oo ben sizden ayrılıyorum ona üzülüyorum evde net yok biliyosunuzz

saracım işten ayrılmana üzüldüm,evede en yakın zamanda net bağlatırsınız inşallah. alıştık sana bizi sensiz bırakma. üzme bizi..eşine söyle hemen eve net bağlatsın canım.:1hug:

günaydın sara hoşgeldinŞeniz
şarkının adımı kıs aranızdan ayrılıyorum:1shok:
yoksa burası giriş var çıkış yok topiği:1closedeyes:
girerken koskoca tabelayı görmedinmi:mymeka:
çooooooooooookkkk üzgünümümmmmmmmsenağlamasenağlama
ne oldu kız niye ayrılıyon hayrola tatlım bişimi oldu söle :1no2:
çooooooooookkkkk üzgünüümmmmmmmsenağlamasenağlama
saraaaaa günaydın canım nereye gidiyorsun???
çooookkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmsenağlamasenağlama
sara cevap hakkını kullan canım ne oldu bişey söyle yaa

çooooooooookkkkkk üzgünüümüüüüüüüümmmsenağlamasenağlama

saracım işten ayrılmana üzüldüm,evede en yakın zamanda net bağlatırsınız inşallah. alıştık sana bizi sensiz bırakma. üzme bizi..eşine söyle hemen eve net bağlatsın canım.:1hug:

ben evde şimdi kudurum napıyolar ne konuşuyolar diye ... canım hakcam şuan mümkün değil net ilerde inşallah arada fırsat bulursam net kafeden yazarım ..

vildancım çıkmadan yine denedim ama hırs yaptım vericem sana bugün rep Allahın izniyle.kaydirigubbakcemile3

görüşürüz hepinizi öpüyorum kızlarŞeniz

saracım sende üzülme ama bizide bırakma ne olur..

olmadı şimcik çok morelim bozuldu kız sana çok alışmıştık topikte işten ayrılmanada üzüldüm cnm inşaalah en kısa zamanda iş bulursun kocişinede söle evede alsın net biz sensiz naparık gıı kime bıcırık derim ben :çok üzgünüm:senağlama

canım eve net alamazmısınız
valla ben çok alıştım sana dayanamak
sevdiklerimizi bir bir netsizlik yüzünden kaybediyok olamaz valla yaaasenağlama

ben evde şimdi kudurum napıyolar ne konuşuyolar diye ... canım hakcam şuan mümkün değil net ilerde inşallah arada fırsat bulursam net kafeden yazarım ..

tamam canım ama bizi habersiz bırakma inşallah en yakın zamanda net bağlatırsınız diyelim o zaman:1hug: ne yap ne et başka yerlerden gir bizi habersiz bırakma,özlerizseni.

olmadı şimcik çok morelim bozuldu kız sana çok alışmıştık topikte işten ayrılmanada üzüldüm cnm inşaalah en kısa zamanda iş bulursun kocişinede söle evede alsın net biz sensiz naparık gıı kime bıcırık derim ben :çok üzgünüm:senağlama

bende çok üzgünüüüüüümm sanki hep yanımdaydınızz uzakta olmanız sesinizi ve yüzünüzü görmememe rağmen çok zor geliyor ayrılmak alıştığın şeylerden vazgeçmek .bide ben çok duygusalım herşeye ağlarım senağlamasenağlamasenağlama

bebeğim olduğunu ilk önce kesinlikle sizle paylaşıcammmsenağlama

inşallah canım inşallah. biz teyzeleri olarak önce biz öğrenicez tabi bu haberi mendiller hazır olacak :teytey: inşallah en yakın zamanda işte bulursun. herşey gönlünce olsun...

Back
X