kimin filmiydi
bayılırım film islemeyesüprizzzzz
p2 diye bir filmdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimin filmiydi
bayılırım film islemeyesüprizzzzz
elveda arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum
ne oldu kız niye ayrılıyon hayrola tatlım bişimi oldu söle :1no2:elveda arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum
çıkamadım escales ayrılamıyorum buradan aklım sizde kalıcak.evet canım haklısın bende buraya alıştım ama insanın memleketi gibisi yok...sende izmirli olmuşsun artık.
aynen öyle canım vazgeçemiyorum kordonda gezmeyi sahilde balıklara martılara ekmek atmayı ya ne bileyim saat kulesinin orda güvercinleri izlemeyi bayılıyorum ben insana bir huzur veriyor
evet arkadaşlar şarkı benden size güzellerim çok üzgünüm bilemezsiniz işten ayrılmaya değil ama zaten belliydi oo ben sizden ayrılıyorum ona üzülüyorum evde net yok biliyosunuzz
çooooooooooookkkk üzgünümümmmmmmmsenağlamasenağlamagünaydın sara hoşgeldinŞeniz
şarkının adımı kıs aranızdan ayrılıyorum:1shok:
yoksa burası giriş var çıkış yok topiği:1closedeyes:
girerken koskoca tabelayı görmedinmi:mymeka:
çooooooooookkkkk üzgünüümmmmmmmsenağlamasenağlamane oldu kız niye ayrılıyon hayrola tatlım bişimi oldu söle :1no2:
çooookkkkkkkk üzgünümmmmmmmmmmsenağlamasenağlamasaraaaaa günaydın canım nereye gidiyorsun???
sara cevap hakkını kullan canım ne oldu bişey söyle yaa
saracım işten ayrılmana üzüldüm,evede en yakın zamanda net bağlatırsınız inşallah. alıştık sana bizi sensiz bırakma. üzme bizi..eşine söyle hemen eve net bağlatsın canım.:1hug:
olmadı şimcik çok morelim bozuldu kız sana çok alışmıştık topikte işten ayrılmanada üzüldüm cnm inşaalah en kısa zamanda iş bulursun kocişinede söle evede alsın net biz sensiz naparık gıı kime bıcırık derim ben :çok üzgünüm:senağlamaevet arkadaşlar şarkı benden size güzellerim çok üzgünüm bilemezsiniz işten ayrılmaya değil ama zaten belliydi oo ben sizden ayrılıyorum ona üzülüyorum evde net yok biliyosunuzz
evet arkadaşlar şarkı benden size güzellerim çok üzgünüm bilemezsiniz işten ayrılmaya değil ama zaten belliydi oo ben sizden ayrılıyorum ona üzülüyorum evde net yok biliyosunuzz
ben evde şimdi kudurum napıyolar ne konuşuyolar diye ... canım hakcam şuan mümkün değil net ilerde inşallah arada fırsat bulursam net kafeden yazarım ..
olmadı şimcik çok morelim bozuldu kız sana çok alışmıştık topikte işten ayrılmanada üzüldüm cnm inşaalah en kısa zamanda iş bulursun kocişinede söle evede alsın net biz sensiz naparık gıı kime bıcırık derim ben :çok üzgünüm:senağlama
bebeğim olduğunu ilk önce kesinlikle sizle paylaşıcammmsenağlama