Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ama bizi habersiz bırakma inşallah en yakın zamanda net bağlatırsınız diyelim o zaman:1hug: ne yap ne et başka yerlerden gir bizi habersiz bırakma,özlerizseni.
ühühhüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaya olamaz yaa yadelimide böyle kaybettik aramızdan saramızda gitmesin senağlamasenağlamasenağlamabende çok üzgünüüüüüümm sanki hep yanımdaydınızz uzakta olmanız sesinizi ve yüzünüzü görmememe rağmen çok zor geliyor ayrılmak alıştığın şeylerden vazgeçmek .bide ben çok duygusalım herşeye ağlarım senağlamasenağlamasenağlama
işten ayrılmana çok üzüldüm ya eve internet ayarlattırmazmısın ki ya valla bugün duyduğum en kötü haberbugün yarın eyrılıyorum perşembe ayrılcam diyo konuştuk ama belli de olmaz erkende gidebilirim
vedalaşmak yok bir süre izine girdin farzedelim vedalaşmalardan nefret ederim sankim hiç gelmiycekmiş gibi hayır efendim sen enkısa zamanda aramıza döncen başka yolu yoğğğğğ:enbuyukkk:bugün bolca takılayım hepinizle vedalaşayım
ühühhüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaya olamaz yaa yadelimide böyle kaybettik aramızdan saramızda gitmesin senağlamasenağlamasenağlama
ben yokken ne kaynattınız bakiyim bakamadım geçmişe değişik bişeyler varmı
tamam elveda bölümünü uzun tutmayalım aranızdan sesizce ayrılmak istiyorum .eeeeee siz napıyorsunuz boncuk,nohut iyilermi
escales cnm ben gitmeden o testi yap lütfen bak ağlarım gözyaşım hazır
yok canım bizde bugün vildoş hakca ve ben öğleden sonra yokuz onlar konuştuk sabahtan hamiş haberi yok:çok üzgünüm:ben yokken ne kaynattınız bakiyim bakamadım geçmişe değişik bişeyler varmı
:enbuyukkk:
vedalaşmak yok bir süre izine girdin farzedelim vedalaşmalardan nefret ederim sankim hiç gelmiycekmiş gibi hayır efendim sen enkısa zamanda aramıza döncen başka yolu yoğğğğğ:enbuyukkk:
yok canım bizde bugün vildoş hakca ve ben öğleden sonra yokuz onlar konuştuk sabahtan hamiş haberi yok:çok üzgünüm:
merhabalar
yok canım bizde bugün vildoş hakca ve ben öğleden sonra yokuz onlar konuştuk sabahtan hamiş haberi yok:çok üzgünüm: