Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar çıkıyorum artık...görüşürüz. gidemedim vallaha koltuğa yapıştım sankikaydirigubbakcemile3

tamam canım ama bizi habersiz bırakma inşallah en yakın zamanda net bağlatırsınız diyelim o zaman:1hug: ne yap ne et başka yerlerden gir bizi habersiz bırakma,özlerizseni.

tamam hakcam mutlaka arada gelirim yanınıza bugün burdayım büyük ihtimal yarında görüşürüz elveda için cnm senağlama

bende çok üzgünüüüüüümm sanki hep yanımdaydınızz uzakta olmanız sesinizi ve yüzünüzü görmememe rağmen çok zor geliyor ayrılmak alıştığın şeylerden vazgeçmek .bide ben çok duygusalım herşeye ağlarım senağlamasenağlamasenağlama
ühühhüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaya olamaz yaa yadelimide böyle kaybettik aramızdan saramızda gitmesin senağlamasenağlamasenağlama

tamam elveda bölümünü uzun tutmayalım aranızdan sesizce ayrılmak istiyorum .eeeeee siz napıyorsunuz boncuk,nohut iyilermi

escales cnm ben gitmeden o testi yap lütfen bak ağlarım gözyaşım hazır

Sessizce ayrılacağım yanından
Ne kapıları açık bırakacağım
Ne de çekmeceleri
Ucuna basarak ayaklarımın
Sessizce ayrılacağım sevgimden
Gönlün anlamayacak belki gittiğimi..

Gittiğim değil
Nerede olduğum konuşulacak belki de
Onun için sessizce ayrılıyorum
Habersizce, hedefsizce gidiyorum ......

:enbuyukkk:
bugün bolca takılayım hepinizle vedalaşayım
vedalaşmak yok bir süre izine girdin farzedelim vedalaşmalardan nefret ederim sankim hiç gelmiycekmiş gibi hayır efendim sen enkısa zamanda aramıza döncen başka yolu yoğğğğğ:enbuyukkk:

ühühhüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaya olamaz yaa yadelimide böyle kaybettik aramızdan saramızda gitmesin senağlamasenağlamasenağlama

ben yokken ne kaynattınız bakiyim bakamadım geçmişe değişik bişeyler varmı

tamam elveda bölümünü uzun tutmayalım aranızdan sesizce ayrılmak istiyorum .eeeeee siz napıyorsunuz boncuk,nohut iyilermi

escales cnm ben gitmeden o testi yap lütfen bak ağlarım gözyaşım hazır

tamam yapıcam aman sakın ağlamayasın bende sulu gözlüyüm valla

:enbuyukkk:
vedalaşmak yok bir süre izine girdin farzedelim vedalaşmalardan nefret ederim sankim hiç gelmiycekmiş gibi hayır efendim sen enkısa zamanda aramıza döncen başka yolu yoğğğğğ:enbuyukkk:

aynen öyle hiç birimiz kabul etmiyoruz vedalaşmayı :enbuyukkk::enbuyukkk::oklava::oklava: eğer bizi bırakırsan bak bunlar olacak haberin olsun

tamam yook veda etmek bir süreliğine yokum ben uzak duramam kesin bikaç günde bir girerim nete 1 saat falan.

hıııhh yap escacım inşallah gitmeden seninde halayı çekeriz.

yok canım bizde bugün vildoş hakca ve ben öğleden sonra yokuz onlar konuştuk sabahtan hamiş haberi yok:çok üzgünüm:

malesef gidecek bu günü buldum
inşallah bi aksilik çağıran gelen giden olmazda yarın evde olurum:çok üzgünüm:

Back
X