Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıız 1 nısan yarınsa bugunden sakamı olurmus hııııc yuregımızemı ındırcen

yaaa benım cırcır bocegım nereye gıdıyosun yaaaaa sen gıdınce cok sesız kalıcak bırası vıldanın olmadıgı durumlarda sen kurtarıyodum topıgı sımdı nolcak vıldan kızz yoklugunda yerıne yerını vekaleten bırak sarada gıdıyo off yaa oooooooffffffffffffffff

valla bilmiyom kimi bırakıyım vekaleten:uhm:
hakketen sara boşluğumu fazlasıyla doldurmuştu:teselli:

anaa yarın 1 nısan bızım evlılık yıl donumumuz 2 yılımızı dolduruyoruz Allah ın ıznıylen

kıız 1 nısan yarınsa bugunden sakamı olurmus hııııc yuregımızemı ındırcen

valla hiç deme gitsin ama ne alaka şimdi bir iş yeri çıkarıyorsa bile 15 gün müddet veriyor ki kendisi bile çıksa aynı şekilde yapması lazım hemen tutupta işmi bırakılırmış anam varya insanın kalbine indirecek bu kız bide onu bırak hiç bir açıklama yapmadan çıktı hanım efendi inşallah 1 nisan şakasıdır. :enbuyukkk:

ben de geldim aranıza kabul edermisiniz .........
bende bir yıldan buyana bebiş istiyorum.......
geçtiğimiz hafta yumurta takibine başladım........
cuma günü tekrar kontrole gidicem

cook sagolun kızlar darısı basınıza
amin anacım amin allahtan dileğim bir dahaki seneye bebeişinle birlikte geçirirsin

anacım hoşgeldin aramıza nbr şekerim

yaaa benım cırcır bocegım nereye gıdıyosun yaaaaa sen gıdınce cok sesız kalıcak bırası vıldanın olmadıgı durumlarda sen kurtarıyodum topıgı sımdı nolcak vıldan kızz yoklugunda yerıne yerını vekaleten bırak sarada gıdıyo off yaa oooooooffffffffffffffff
tüüüüü yazıklar olsun ben neciyim üle burda vildoş bağa virdi elini ben yokken sen idayre et didi konuşmuyom sizinle bundan sonra hlymms hanım:dilcikar:

hg yoncagülüm aramıza kaydirigubbakcemile3gerçi biz seni vildoşumla tanıyozda öbür kızlar bilmiyo tanıt istersen kendiniŞeniz

hg aramıza cnmŞeniz

tüüüüü yazıklar olsun ben neciyim üle burda vildoş bağa virdi elini ben yokken sen idayre et didi konuşmuyom sizinle bundan sonra hlymms hanım:dilcikar:

akıllım onu demek istemedi
sen zaten demirbaşsın yanına yedek lazım
sen bensiz ben sensiz olmuyoz
haa ben yokkene sara senle güzel bi ikili oluyodu onu demek istedi
yani ben öyle anladım şekerim

amamıııııın ben napam sımdı nerelere gıdeeem bebgım sen varsın tabı ama sen hamıssın cok yorulmaman lazım bebegım senın
bak komusmazsan aglarım hıc susmadan hemde ben bebekken hıcccc durmadan aglarmısım tecrubem var yanıı

ana kıyamam ben sana ama kız sen habire bizi terkediyorsun ama onuda biliyorsun dimi :oklava::oklava::oklava:

amin anacım amin allahtan dileğim bir dahaki seneye bebeişinle birlikte geçirirsin

anacım hoşgeldin aramıza nbr şekerim
hoş buldum teşekkür ederim ii teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
hg cnm aramıza ne demek tabıı kabul ederız

sağolun teşekkürler birs kendinizden bahsedermisiniz tanışalımkaydirigubbakcemile2

hg aramıza cnmŞeniz

akıllım onu demek istemedi
sen zaten demirbaşsın yanına yedek lazım
sen bensiz ben sensiz olmuyoz
haa ben yokkene sara senle güzel bi ikili oluyodu onu demek istedi
yani ben öyle anladım şekerim

evet yanı sen yorulma sana destek kuvvet gondersın dedım vıldan
heehh ben sımdı baslıyayımda aglamaya sustur bakalım hem bunları ogrenmen lazım senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:

Back
X