anam unutulmazda insan bir an olsun üzülüyor eğer hakikaten şakaysa ben o kıza uçacam hemde sağlam uçacam
yaaa benım cırcır bocegım nereye gıdıyosun yaaaaa sen gıdınce cok sesız kalıcak bırası vıldanın olmadıgı durumlarda sen kurtarıyodum topıgı sımdı nolcak vıldan kızz yoklugunda yerıne yerını vekaleten bırak sarada gıdıyo off yaa oooooooffffffffffffffff
kıız 1 nısan yarınsa bugunden sakamı olurmus hııııc yuregımızemı ındırcen
anaa yarın 1 nısan bızım evlılık yıl donumumuz 2 yılımızı dolduruyoruz Allah ın ıznıylen
anaa yarın 1 nısan bızım evlılık yıl donumumuz 2 yılımızı dolduruyoruz Allah ın ıznıylen
nice uzun senelere canım eşinle ve inşallah bebişinizle a.s.a.s.
evlilik yıl dönümüz kutlu olsun şekerima.s.a.s.
amin anacım amin allahtan dileğim bir dahaki seneye bebeişinle birlikte geçirirsincook sagolun kızlar darısı basınıza
ben de geldim aranıza kabul edermisiniz .........
bende bir yıldan buyana bebiş istiyorum.......
geçtiğimiz hafta yumurta takibine başladım........
cuma günü tekrar kontrole gidicem
tüüüüü yazıklar olsun ben neciyim üle burda vildoş bağa virdi elini ben yokken sen idayre et didi konuşmuyom sizinle bundan sonra hlymms hanım:dilcikar:yaaa benım cırcır bocegım nereye gıdıyosun yaaaaa sen gıdınce cok sesız kalıcak bırası vıldanın olmadıgı durumlarda sen kurtarıyodum topıgı sımdı nolcak vıldan kızz yoklugunda yerıne yerını vekaleten bırak sarada gıdıyo off yaa oooooooffffffffffffffff
hg yoncagülüm aramıza kaydirigubbakcemile3gerçi biz seni vildoşumla tanıyozda öbür kızlar bilmiyo tanıt istersen kendiniŞenizben de geldim aranıza kabul edermisiniz .........
tüüüüü yazıklar olsun ben neciyim üle burda vildoş bağa virdi elini ben yokken sen idayre et didi konuşmuyom sizinle bundan sonra hlymms hanım:dilcikar:
tüüüüü yazıklar olsun ben neciyim üle burda vildoş bağa virdi elini ben yokken sen idayre et didi konuşmuyom sizinle bundan sonra hlymms hanım:dilcikar:
hoş buldum teşekkür ederim ii teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5amin anacım amin allahtan dileğim bir dahaki seneye bebeişinle birlikte geçirirsin
anacım hoşgeldin aramıza nbr şekerim
hg cnm aramıza ne demek tabıı kabul ederız
hg aramıza cnmŞeniz
akıllım onu demek istemedi
sen zaten demirbaşsın yanına yedek lazım
sen bensiz ben sensiz olmuyoz
haa ben yokkene sara senle güzel bi ikili oluyodu onu demek istedi
yani ben öyle anladım şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?