Şenizhg yoncagülüm aramıza kaydirigubbakcemile3gerçi biz seni vildoşumla tanıyozda öbür kızlar bilmiyo tanıt istersen kendiniŞeniz
hg aramıza cnmŞeniz
Şeniz
akıllım onu demek istemedi
sen zaten demirbaşsın yanına yedek lazım
sen bensiz ben sensiz olmuyoz
haa ben yokkene sara senle güzel bi ikili oluyodu onu demek istedi
yani ben öyle anladım şekerim
hoş buldum teşekkür ederim ii teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
sağolun teşekkürler birs kendinizden bahsedermisiniz tanışalımkaydirigubbakcemile2
amamıııııın ben napam sımdı nerelere gıdeeem bebgım sen varsın tabı ama sen hamıssın cok yorulmaman lazım bebegım senın
bak komusmazsan aglarım hıc susmadan hemde ben bebekken hıcccc durmadan aglarmısım tecrubem var yanıı
tamam nan ağlama konuşcem vildoşa dua et o izah etmese yandıydınana kıyamam ben sana ama kız sen habire bizi terkediyorsun ama onuda biliyorsun dimiklava: klava: klava:
tamam nan ağlama konuşcem vildoşa dua et o izah etmese yandıydınklava:
kıss escales ikidebir vurup durma kafama böyle dövüp durursanız daha çooook kaçarım sizde :1shok:öle kalırsınızsırnaşık şeysırnaşık şey
kıss escales ikidebir vurup durma kafama böyle dövüp durursanız daha çooook kaçarım sizde :1shok:öle kalırsınızsırnaşık şeysırnaşık şey
inşallah canımben izmirden yazıyorum şekerim bu arada haziran 16 sında ikisenelik evli olcam ve bebiş aşamalrına iki aydan beri başladık şekerim inşallah bebişimiz bizi bekletmezde uğraştırmaz anacım
yoncam gülüm ben 1,5 sene önce bebek tedavisi için dr gittim
dr uyuz beni 1 sene tedavi etti sonra ben senle uğraşamıycam başka dr git dedi
şutladı beni başından istemedi benim gibi yağlı kuyruğu
en son geçen gün ilk dr ma gittim kistim var 7 cm
onu gidermeye çalışacaz
daha sonra duruma göre tekrar bebek tedavisine başlıycaz
30 yaşındayım
aslında 29 yaş 10 aylıkım da ağzımı 30 a alıştırıyom
1 kızım var 8 yaşında
yarışmaya sivastan katılıyom
bu bağlamda yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyom:lepi:
citos hlymms nin fazla üstüne gitme sana pratik yaptırıp bebek susturmaya alıştırırken biraz daha ileri gidip bez bağlamayıda öğretmeye kalkışır demedi demesırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:Şenizcanım benim sanada başarılar:lepi:
uleeeeen vıldan alemsın sen
kıs benimki normal + ideal + yok böyle koca :lepi
gel gayrı ağlama tamam kıss :1hug::1hug:ama bida olmasın :mymeka::1no2::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeycitos hlymms nin fazla üstüne gitme sana pratik yaptırıp bebek susturmaya alıştırırken biraz daha ileri gidip bez bağlamayıda öğretmeye kalkışır demedi demesırnaşık şey
benimki 7 numaralıdan :lepi:KOCA TİPLERİ
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.
Kocadan Kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)
tşkr ederim birlikte başaracaz inşallah:Saruboceq:
hlymms senin üstüne fazla gelmesin diye korkuttum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?