Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

melike sende hoşgeldin şekecim anam bugün gelene hoşgeldin diye diye bir hal oldum kızlar hepniz hoşgeldiniz altta yazmayanlarda dahil anacım kız mavi gözlü senin durumlar nasıl iyisinde ğilmi anacım bugün

sizleri burda görünce daha iyi oldum canım düzeldim evet ama sanki başım ağrımıyomu desem dönüyomu desem kafam iyi deil beyime anlattımda bu hafta dr gidiyim ben dedi iyi olur dedim git bi görün bakalım sonuçlarda ne cıkcak die

bizde öyle sandık yarın 1 nisanya hepimizi ısrar ettik değilmiş anacım inan varya bayağa üzüldüm ben inşallah yakın zamanda eve internet alırda girebilir bize kendini özletmez şekercim

inş canım yaa ne üzüldüm şimdi oysa cok severdim avatarını cok begeniom sanki sara oymus gibi hayal ederdim yani pcnin arkasındaki aslında avatardaki kişi die düşlerdim ne sevrdim yaa tabii sizleri de seviyom darılmayın ben arkadas canlısıyımdır cabauk bağlanırım cabuk ısınırım

iyi hadi belki bir şey vardır şekerim sen bir sevindir bizi kız bu aralar biz biraz ferdi takılıyoz şekerlerim benim

kızlar herkese merhabalar...
nasılsınız iyimisiniz.....
yukarda okudum buralarda da hava çok güzel....insanın içi kıpır kıpır oluyo dimi.....

bu arada netten yemeklere tatlılara falan bakıyodum canım yalancı tavuk göğsü istedi ve yaptım şimdi üzerinin sosunu yapıyodum bi bakayım bizim kızlara dedimm..
gelinde hep beraber yiyelim kıııcokacimcoook

melike sende hoşgeldin şekecim anam bugün gelene hoşgeldin diye diye bir hal oldum kızlar hepniz hoşgeldiniz altta yazmayanlarda dahil anacım kız mavi gözlü senin durumlar nasıl iyisinde ğilmi anacım bugün

TŞKEDERİM CANIM HOŞ GÖRDÜM HEPİNİZİ HAVADAN KAYNAKLANIYO OLSA GEREK EWET BUGÜN İST Bİİİ HARİKA KIZLAAAR:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.

oh afiyet bal şeker olsum anacım az bizede gönder

escales adetlerinden öncemi oldular yoksa adet olduktan sonramı çünkü benim adetime 10 gün vardı tam

sessizdeniz snde h.g. ben gelmiyom ama canım istemedi benım bu aralar midemde iyi deil zatii pek bişi yiyemiyom canım isterse yiyom sana afiet olsun sekerimm

MERHABALAR CANIM SANA AFİYET OLSUN EBNİM YERİMEDE YEE OLURMU BEN 2 GÜNDÜR DİYETTEYİM PSİKOLOJİK OLARAK HAMİLE KALICAM DİYE ÇOOK KİLO ALDIMDA İNŞ VERİRİRİM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ahh inş canım benimde öyledir bugün 3. gün ve çok az geliyor çok şükür ilk 2 gün normal aedt gibiydi ama bugün çok az şimdilk inş bu ay tutmuştur bide hsg çekindim ben bu ay

ooo afiyet olsun sessiz deniz ok kapıyı aç geliyorum
kapım size sonuna kadar açık canlarım...keşke gelebilseniz ne güzel olur yaw
oh afiyet bal şeker olsum anacım az bizede gönder

sağolasın escalescim
bal şeker olsun ama löp löp yağ olmasın inşlallahsırnaşık şey
tatlıya hiiiiç dayanamam...
ayıp ettin canım ver adresini anında kargoya vereyim:teytey:

aslında ben hsg çekindim diye korktum ama dr alakası yok dedi zaten bir şey olsa hsg çekildiği gün olurdu dedi inş canlarım size iyi haberler veririm bu ay okadar istiyorum ki niş ama çokta umutlanmak istemiyorum hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…