melike sende hoşgeldin şekecim anam bugün gelene hoşgeldin diye diye bir hal oldum kızlar hepniz hoşgeldiniz altta yazmayanlarda dahil anacım kız mavi gözlü senin durumlar nasıl iyisinde ğilmi anacım bugün
bizde öyle sandık yarın 1 nisanya hepimizi ısrar ettik değilmiş anacım inan varya bayağa üzüldüm ben inşallah yakın zamanda eve internet alırda girebilir bize kendini özletmez şekercim
sizleri burda görünce daha iyi oldum canım düzeldim evet ama sanki başım ağrımıyomu desem dönüyomu desem kafam iyi deil beyime anlattımda bu hafta dr gidiyim ben dedi iyi olur dedim git bi görün bakalım sonuçlarda ne cıkcak die
olabilir benim bir kaç arkadaşım öyle oldu şekercim belki seninde olabilir bir süre sonra bir kontrole git istersenya kızlar sizce benim üstüne görme diyolarya yada yerleşme kanamsı olabilrmi
melike sende hoşgeldin şekecim anam bugün gelene hoşgeldin diye diye bir hal oldum kızlar hepniz hoşgeldiniz altta yazmayanlarda dahil anacım kız mavi gözlü senin durumlar nasıl iyisinde ğilmi anacım bugün
kızlar herkese merhabalar...
nasılsınız iyimisiniz.....
yukarda okudum buralarda da hava çok güzel....insanın içi kıpır kıpır oluyo dimi.....
bu arada netten yemeklere tatlılara falan bakıyodum canım yalancı tavuk göğsü istedi ve yaptım şimdi üzerinin sosunu yapıyodum bi bakayım bizim kızlara dedimm..
gelinde hep beraber yiyelim kıııcokacimcoook
iyi hadi belki bir şey vardır şekerim sen bir sevindir bizi kız bu aralar biz biraz ferdi takılıyoz şekerlerim benim
escales adetlerinden öncemi oldular yoksa adet olduktan sonramı çünkü benim adetime 10 gün vardı tam
kızlar herkese merhabalar...
nasılsınız iyimisiniz.....
yukarda okudum buralarda da hava çok güzel....insanın içi kıpır kıpır oluyo dimi.....
bu arada netten yemeklere tatlılara falan bakıyodum canım yalancı tavuk göğsü istedi ve yaptım şimdi üzerinin sosunu yapıyodum bi bakayım bizim kızlara dedimm..
gelinde hep beraber yiyelim kıııcokacimcoook
adetlerinden önceydi güzelim benim bildiğim kadarıyla ki birisi tam eşinin doğum gününe denk gelmişti ki o ay hamilse kalmıştı
kapım size sonuna kadar açık canlarım...keşke gelebilseniz ne güzel olur yawooo afiyet olsun sessiz deniz ok kapıyı aç geliyorum
oh afiyet bal şeker olsum anacım az bizede gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?