ya bir şey diyeyeimmi okadar şişman insanlar nasıl hamile kalıyo peki bence hani diyolarya kilodan stresten şudan budan ben inanmıyorum ya ne kadar stresli ve şişman insanlar hamile kalıyo
sessizdeniz kilo vermen gerek anacım o nee anaaa halileliği etkiliyomuş geregınden fazla kilo almak yani olmayabiliyomus dr zayıfla demedimi hiç kıss
kilo konusunu hiç demeyin gitsin ben düğünden sonra bayaa kilo aldım
şu incir kürünü bende denicem kıslar ama ne zaman içeye başlamam gerek yani adet olup bittikten sonramı öncemi nasıl ne zaman günde ne kadar bileniniz bi bilgilendirsin beni
kilo konusunu hiç demeyin gitsin ben düğünden sonra bayaa kilo aldım
ben hiç kilo almadım nedense zayfsın diolar bana boyum 1.70m kilom 53 kemiklerin sayılıyo diyolar anam banane onumu takcam ben vucudumu seviyomm :) anacım benim bu ara uykumda cok geliyo hep uyumak istiyom sabah koçiş uyandırıyo uykum var yatcam diyom yatıyom saat 11 kadar valla ne kadar uyusam gene uykum geliyo gündüz bugun de 11 de kalktım ama hala uykum var yaa yorgun hissediyom kendimi anacım
yok be okadar da kilolu değilim:1no2:
doktor bana hiç zayıfla falan demedi ki,yani görünüşte abartı bi kilom yok
istersen resmimi koyayım da bi bak
ayy şimdi strese girdim niye öyle dedin kııı
yok be okadar da kilolu değilim:1no2:
doktor bana hiç zayıfla falan demedi ki,yani görünüşte abartı bi kilom yok
istersen resmimi koyayım da bi bak
ayy şimdi strese girdim niye öyle dedin kııı
kız senin günün ne zamandı anacım
bende 7 kilo aldım..boy 170 kilo 67(((((((((((((((( evlenirken 59-60 gibi bişidim..inceciktim şimdi duba oldum çook sinirim bozukkkk zaten kendimi iğrenç hissediyorum..yazda geliyor kesin vercem yaaa...yağlı yağlı kendimi sevmiyorumm böylee(((((((((bbo:
ayın yedisinde olmam gerek canım bir haftam var yani daha
şu incir kürünü bende denicem kıslar ama ne zaman içeye başlamam gerek yani adet olup bittikten sonramı öncemi nasıl ne zaman günde ne kadar bileniniz bi bilgilendirsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?