Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hg dilnurcum nasılsın hayatımŞeniz
Hoşbuldum canım sen nasılsın haberler nasıl :jeyyar:
Buarada ben hala adet olmadım canım ya cuma günü doktora gidicem devlete bari gideyim diyorum
kaynanama söylesem hemen özele götürür ama ortalığı ayaklandırmak istemiyom

of ya bak kafam gene karıştı benim

ben bugün birazda sara yüzünden yaptım şekerler o çok istiyordu ama malesef gene bir şey yok olsun artık ama niyetim yok bu aralar yapmaya eğer olaki dahada gelmezse bana gene doktor yolu gözüküyor o değil ben o masaya oturduğumda soru yaşadım yeniden aynı masaya oturduğumda o sorunu yaşamak istemiyorum

eksik çok şekerim hemde çok eksik var hele birisi aramızdan ayrılacakmış ona sabah bayağa üzüldük

canım öle deme sonuçta bişi olmayınca mecbur gidicen bakıncan yani inş yaşamazsın :1hug:

herkese mrb burcinnn yeni katılmışın heralde aramıza hg canım escales hlymms mavi gözlü nilüfer rozalin yebb cümleten mrb nasılsınız bakalım

yaa demek adetin olmadı cnm bence doktra git niçin olmuyor araştırılsın geç kalma bence :1shok:
bende heycanlı bekleyiş devam ediyor cnm bakalım bebişmi var yoksa havamımı alırım bilmiyomsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…