Hoşbuldum canım sen nasılsın haberler nasıl :jeyyar:hg dilnurcum nasılsın hayatımŞeniz
ayyy kızlar inşallah yaaa...çok heyecanlandım şimdi sizin adınıza ben yaaa:)))
ama evde idrar testi hemen 1 günde çıkmayabiliyor,1 hafta 10 gün sonra çıkıyor.emin olmak iin bekleyin ya da yok bekleyemem derseniz kan testi yaptırın o hemencik çıkıyormuş.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ben arabadan mendil salladım dı görmedin mi :teytey:selammm kızlarrrr)))))))
kızzz dilnur bursalara geldinde uğramadın demek heeee)))))naptıun gezmeyemi geldin
hoşgeldin mavgözlü nbr şekercim
hg mavı gozlu bugun nasılsın
ben bugün birazda sara yüzünden yaptım şekerler o çok istiyordu ama malesef gene bir şey yok olsun artık ama niyetim yok bu aralar yapmaya eğer olaki dahada gelmezse bana gene doktor yolu gözüküyor o değil ben o masaya oturduğumda soru yaşadım yeniden aynı masaya oturduğumda o sorunu yaşamak istemiyorum
eksik çok şekerim hemde çok eksik var hele birisi aramızdan ayrılacakmış ona sabah bayağa üzüldük
yaa demek adetin olmadı cnm bence doktra git niçin olmuyor araştırılsın geç kalma bence :1shok:Hoşbuldum canım sen nasılsın haberler nasıl :jeyyar:
Buarada ben hala adet olmadım canım ya cuma günü doktora gidicem devlete bari gideyim diyorum
kaynanama söylesem hemen özele götürür ama ortalığı ayaklandırmak istemiyom
kim kızz kim ayrılıyo ve neden ayrılıyo duymadım ben hayırdır inşallah
canım öle deme sonuçta bişi olmayınca mecbur gidicen bakıncan yani inş yaşamazsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?