canım ben ve bebiş te iyiyiz çok şükür evet bodrumda havalar çok güzel.gel beraber gezelim şekeriminternettede bir sorun var yazdığımı gönderemiyorum hemen. hatlarda mı sorun var anlamadım.
okyanus canım dün topiğe uğramışssın ama görüşemedik. ana kız oturun bakalım canım senin adınada çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
beryalcim sağol canım biz iyiyiz siz nasılsınız? bodrumda da havalar güzel bol bol gez canım ama kendinide fazla yorma.
citos canım sen nasılsın? bebişin nasıl? ayın 6 sında mı gideceksin doktora?
vildan,dilnur,nilüfer,sera,selra,huzeyfe,tatlibebek,bircan,interhat,sultan,merve85,merveburc,sessizdeniz,suprizmucize,rufeyde,papatya,pinkrose,merveburc,belenay,yasemennnn,sanalem,triyandafil,smhsmh,alin,mona rosa,ceyda veeeeeeeee adını sayamadığım diğer kızlar sizler nasılsınız?
evet canım hakcam sen ve ben toprağız ne güzel dimi.ana ne güzel hemşerim var gene beryal de izmirliymiş
bugün yarın eyrılıyorum perşembe ayrılcam diyo konuştuk ama belli de olmaz erkende gidebilirim
tamam elveda bölümünü uzun tutmayalım aranızdan sesizce ayrılmak istiyorum .eeeeee siz napıyorsunuz boncuk,nohut iyilermi
escales cnm ben gitmeden o testi yap lütfen bak ağlarım gözyaşım hazır
kıslar benimde bebeyim olmuyor
yesıl bursanın adı bızım sayemızde degısecek
kızz öbür bursalıııı huuuu diloşşş yook yook ben anladım biz bursanın suyundan kalamıyoz:)) bundan sonra izmirden getiriticem suyumuu
valla havasından mı suyundan mı ben anlamadım kızlar yada yamukluk bizde ona buna suç atıyoz kaydirigubbakcemile3
defolumu çıkltık ülemsenağlamasenağlama
bak bak hemen de kendine malzeme çıkarmış ne gülüyon sen bidaha bu topiğe gelirsin ozaman sorcam sanasırnaşık şeysırnaşık şey bulunmaz bursa kumaşları:roflol:
bi fikriniz varmı yeşil bursa ne olarak değişir yoksa oylamayamı koyalım hee:roflol::roflol::roflol:
Ama yoğ yoğ vazgeçtim ben sana kıyamam canım benim gelde bi muhabbet edelim canım ya nirdesinbak bak hemen de kendine malzeme çıkarmış ne gülüyon sen bidaha bu topiğe gelirsin ozaman sorcam sanaklava:
selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...
napıyon rufeyde cnm
rüfüş bakma öyle bön bön arada F5 e bas sayfan yenilensin kııııs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?