Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar yarın 1 nisan virüsü geliyomuş haberiniz varmı yarın bilgisayarlarınızı açmayın :çok üzgünüm:

kızlar ne zamandır giremiyordum unutmadınız demi beni

valla bacım kusura bakma ben seni ilk görüyom:1shok:

RÜFÜŞ MÜ O NE YA ALLAH İYİLİGİNİ VERSİN SENİN:roflol::roflol::roflol::roflol:

rüfüş noolmuş beğenemedinmi...diloş...vildoş...nilüşş...sende rüfüş işte:dilcikar:

kızlar yarın 1 nisan virüsü geliyomuş haberiniz varmı yarın bilgisayarlarınızı açmayın :çok üzgünüm:

vallaha de essahmı diyosunuz yoksa 1 nisan şakasımı yapıyosunuz
ben naparım be 1 gün netsiz anaaam karalar bağlarım vallakafamçokkarıştı:1ninca:

keşke şaka olsa canım ya gerçek diyom bu konuda dalga geçermiyim hiç napcaz valla zaten dünde giremedim yarında ayrıyız :çok üzgünüm:

rüfüş aklıma bile gelmezdi ya:roflol::roflol::roflol:
şaka falan degil gerçek ya aman bişi olmasın pc me bir gün kapalı duruversin nolcak :dilcikar:

ooyy oyyy başımı alım nerelere gidiiiiim
hanki taşlara vuram başımıda yolam tutam tutam saçlarımı oyyy oy

hatta 12 olmadan kapatın arkadaşlar biliyosunuz 12 den sonra 1 i oluyo tedbiri elden bırakmayın modemin fişini çekin bilgisayarınızı kullanabilirsiniz tek internet açık olmasın

kızlar ben şimdiden çıkyorum kocişin işi var biraz halletsin fişleri falan çekicem perşembe görüşürüz inşallah hoşçakalınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…