Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aa şuna bak herkes boy ister buda boyundan şikayetçii. beryalim doğumundan sonra manken gibi olursun vallaa,şimdide çok tatlı çıkmışsın üzerindeki kıyafet çok şeker bişey:1shok:

canım çok teşekkür ederim .o senin güzelliğin .yerim seni. sen de hamile olunca sana da alırız inşallah öle cici bici elbiseler.nohutum alır sana teyzesi.:1hug:

escales ve sumos23 hoşgeldiniz canlarım . profilimden resmime bakın tek olan resmim dün çekildi bakın nohutumda göbişimde hehehhhhheeeee:jeyyar: sırnaşık şey

unuturmuyum hiiç ben meraklı sizi asla unutmam.onlar çıkarıyo güzelim biliyodum böyle olacağını paramız içerde kalmıştı .işler kötü ve daha da kötüye gidiyo dinlen falan dediler ben de yok dedimçıkarım direk sonuçta çıkarlarınızı gözetmek zorundasınız dedim birazda çekiniyolar işçi çıkarmak onurlu işverenler için üzücü bişey.ama bulurum ben ben işten yana çok şükür allaha şanslıyım gerçi maddi sıkıntımız yok eşimin maaş yetiyo benim ek gelir o yüzden üzülmedim .allah işsizlere iş kapısı açsın inşallah.ama sizden ayrılacağım için üzüldüm çoooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar ovülasyon monitörü kullanan varmı aranızda..?.

evet canım ben 2 ay kullandım ve hiç ama hiç tavsiye etmiyorum hani hamilelik testi yaparsınya tek çizgi çıknca üzülürsün işte buda aynen öyle çok moral bozucu şeyler ve sonra kendi kendime dedim bu eskiden hamile kalanlar bunlamı uğraşıyodu sanki bıraktım ve bidahada yapmayı düşünmüyorum canım ama sen bilrsin yinede

bu arada herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn ne haber bakalım bugün ne var ne yok diye baktım önce belenay hiç aklımdan çıkmadı arkadaşlar okadar üzücü bir şeyki

hlymms ne haber sara escales beryal pinkrose nasılsınız benim kanama çoz azda olsa devam ediyor arkadaşlar ben 10 gün önce oldum diye biliyodum ama meğersem 13 gün önce olmuşum sizce yerleşme bukadar fazla sürermi kanaması

bu konuda bı bılgım yok cnm

canım hayırlısı olsun hakkınızda .umarım en kısa zamanda tekrar iyi bir iş bulabilirsin .belki bebişin olur bu arada bak ben işten ayrıldım başka bir işe girecektim martta bebişim oldu şimdi de eşim yollamıyo işe bebişe birşey olur diye yani bende bu yıl evdeyim koca parası yiycem :jeyyar::jeyyar:
bu arada 1 yıldır bebiş içi uğraşıyorduk ya iş stresi yorgunluk derken bebeiş olmamış bak işten çıktım rahat ettim sıkıntı yok stres yok hamile kaldım valla o da çok etkiliyo inşallah sende hamile kalırsın bu arada.nohututma kardeş gelir yuppiiihihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…