aa şuna bak herkes boy ister buda boyundan şikayetçii. beryalim doğumundan sonra manken gibi olursun vallaa,şimdide çok tatlı çıkmışsın üzerindeki kıyafet çok şeker bişey:1shok:
evet ya çok üzüldüm canım ya.inşallah yeni bir iş bulursun .sen işten neden ayrılıyosun onlarmı çıkardı sen mi çıkıyosun .eğer onlar çıkardıysa inşallah daha iyi bir yerde tekrar iş bulursun .üzülme herşeyin hayırlısı de.bizlerden ayrılmana çok üzüldüm ara sıra gel .unutma bizi.bu arada söz verdin bize gelecektin bodruma unuttum sanma.:1hug:
bugun daha ıyım gectı bayagı
doktora gitmedinmi hilymisim
kızlar ovülasyon monitörü kullanan varmı aranızda..?.
hlymms ne haber sara escales beryal pinkrose nasılsınız benim kanama çoz azda olsa devam ediyor arkadaşlar ben 10 gün önce oldum diye biliyodum ama meğersem 13 gün önce olmuşum sizce yerleşme bukadar fazla sürermi kanaması
unuturmuyum hiiç ben meraklı sizi asla unutmam.onlar çıkarıyo güzelim biliyodum böyle olacağını paramız içerde kalmıştı .işler kötü ve daha da kötüye gidiyo dinlen falan dediler ben de yok dedimçıkarım direk sonuçta çıkarlarınızı gözetmek zorundasınız dedim birazda çekiniyolar işçi çıkarmak onurlu işverenler için üzücü bişey.ama bulurum ben ben işten yana çok şükür allaha şanslıyım gerçi maddi sıkıntımız yok eşimin maaş yetiyo benim ek gelir o yüzden üzülmedim .allah işsizlere iş kapısı açsın inşallah.ama sizden ayrılacağım için üzüldüm çoooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?