Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam kızlar hayırlı günler ..belenaya ALLAHIM sabırlar versin kendini toparlar bir an önce inşş çok acı..ALLAHIM yardımcısı olsun..virüsten bahsetmişsiniz şakamı bu kızlar..?

selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...

CANIM BELENAYA HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK .BİZDEN DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ VE SELAMIMIZI SÖYLE.

bu arada senin kabızlık problemi bende de var .doktorum ilaç vermek istemedi bol bol su iç ve kuru kayısı ye dedi.bende denedim çok faydalı sende dene canım .

günaydın hakcam .çok üzüldüm bende belenaya.allah sabır versin .en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalır.

selam kızlar hayırlı günler ..belenaya ALLAHIM sabırlar versin kendini toparlar bir an önce inşş çok acı..ALLAHIM yardımcısı olsun..virüsten bahsetmişsiniz şakamı bu kızlar..?

canım şakamı bilmiyorum ama sonuçta interneti kullanan o kadar iş yeri var ki onlar ne yapsın lar dimi.virüs hop diye gelen birşey değilki.ya mail ya resim yada dosya olarak gelir .sen böyle birşeyi kabul etmezsen gelmez bence.ben sabahtan beri internetteyim walla.virüs mirüz hak getire.olcağı varsa olur zaten ne yapalım .

gunaydın beryal ve cıtos bızden baska kımse yok herkes korkmus vırus hakkında sana katılıyorum beryal

cıtooos beryal neden konusmuyonuz
yaaa ben belenaya cok uzuldum yaa cok gecmıs olsun cnm benım Rabbım tez vakıtte tekrar bebegıne kavustursun ınş

kızlar dün resim çekildim bizim evin orda tek ben olan bakın nohutumda göbişimde hehe:jeyyar:
daha göbiş şişmedi ama ben hep resim çekiliyorum bakın tombul arkadaşınıza.profilimde.

aaaaaaa ne virüsü yaaa hakikaten olsaydı ilk girdiğimizdede girerdi bugün boşverinnnnnn biz doğumdan korkmuyoz virüstenmi korkucaz hheekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…