Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyi tamam şekerim hanım efendi az dolansın başka yerlerde ha bire başka yerlere laf yetişitrisin bizim laf ebesi kız ben bunla uğraşıyorum ama bana darılmaz heralde dimi

yoğğ yoğğ darılmaz ne darılacak:mymeka: darılırsa kafasına odunla vuruyom ben kendine geliyosırnaşık şey

burda hep birbirimize şaka yollu takılıyoz ciddi bişi yok:jeyyar:

kızzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya nirdesiniz anam

kızzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya nirdesiniz anam

canım burdayız
ben zayıflama derdine düştüm ya onun peşindeyim
netten araştırma yapıyorum

canım senin nekadar geçti günün?
inşallah hamişsindir yaaa
canım biliyomusun insan hamile olunca içinde hissediyo seninde öyle bişe var mı?
yani bende öyle olmuştu da

ne güzell bende bebek istiyorummmm tam yerine gelmişim.iki yıl oluyo evleneli bekliyoruz işte gelmiyo inatçı bebiş.regl zamanım geldi düzensiz gerçi benim.bekliyorum bakalımm

deryada diğerleri gibi ateş almaya gelmiş
ateşını almadan gitmiş:dilcikar:
hlymms : iyi bir okuyucu yazma özürlü
yeb2004 : iyi bir geçmişçi okumadan yazmaz
sessizdeniz : adı üstünde sessiz hanım hanımcık
sara : fermuar böceğiydi malesef onunda son günü ...yazmaya üşenmeyen bi arkidişimiz kendisi
citos : aygaz hemen gaza geliyo iki fitledik hemen pc yi kurcalamaya gitti
hakca : sabahçı ve gezmeci bu saatlerde olmaz burda

aklıma geldikçe diğer kızlarıda yazacam

beryalde : uykucu rüyasında listeyi görünce girip güncelliyo.................

Son düzenleme:
yoğğ yoğğ darılmaz ne darılacak:mymeka: darılırsa kafasına odunla vuruyom ben kendine geliyosırnaşık şey

burda hep birbirimize şaka yollu takılıyoz ciddi bişi yok:jeyyar:

odunlamıı hehhheee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3klava:
ehehe citos beni dövücek şimdi sen niye güldün diyee oda bana odunla dalacak ,klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…