kızlar bu benim
herkese mrb derya hoş geldin aramıza inş uğur getirir sana bu site sessiz deniz kız süpersin maşşallah allah nazarlardan sakınsın canım
hepinizde hoşpgeldiniz triyandafil...huzeyfe ...hlymms...sara...hulya879...cnnsnyrt...derya brs...escales...sessizimdenizim...gelebilirse citosum
SUMOŞCUM ayyyy inanmıyorum bende aynı senin gibi 10gün öncesinden geldi ama gelmedi gibide bişi leke diyelim kırmızı lekeler ped kullanmıyorum aslında kullanıyomda kullanmama gerek olmadığını anladım çıkarttım pamuk kullanıyom onla idare ediyom sende benim gibimi oldun dün gece test yaptım evde çıkmadı normal adet günüme 5 gün daha var aslında keşke yapmasaymışım kafam şimdi tankkk etti :bbo:
ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek
ayy canım sağolasın ama süperde değilim yani utandım şimdi
deryacım F5 e bas arada bir sayfa yenilensin yoksa donup kalıyo tekrar hg cnm
sessiz ne güzelmişsin kıs bağa benziyon aynım tıpkım ben
selam millet nasılsınız? hlymms nasılsın? regl oldun mu? bugünmüydü senin adet tarihin?
hb vıldancım
cosmusun yıne
heeeeeeeeeehheeeee allah seni naapmasın emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: .olsun 3 saniye kalır gııı en azından bi görem bi tadam barimŞeniz
yafrum fıstık gibiymişin beee:jeyyar:
heeeeeyyy bulunmaz bursa kumaşları yeni bir bursalı geldi sahip çıkın baken hemşerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?