Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

deryacım F5 e bas arada bir sayfa yenilensin yoksa donup kalıyo tekrar hg cnm

sessiz ne güzelmişsin kıs bağa benziyon aynım tıpkım ben

heeeeeyyy bulunmaz bursa kumaşları yeni bir bursalı geldi sahip çıkın baken hemşerinize

hepinizde hoşpgeldiniz triyandafil...huzeyfe ...hlymms...sara...hulya879...cnnsnyrt...derya brs...escales...sessizimdenizim...gelebilirse citosum

HOŞGÖRDÜK CANIMCIM nasılsınız bakalım görüşmeyeli köye çıkmıştık dün eşimle bugün az önce geldik hemen girdim dayanamıyorum aklım hep burda yaaaaaaaaa bağımlılık yaptı galiba nikotin kafein falanmı var sizde acaba delikafadulden

huzeyfe ben 10 gün sanıyodum ama tam 13 gün önce olmuşum ama benim adet gibi geliyodu canım bugün durdu 4. gün bugün dün biraz geldi inş bitti heralde inş yerleşme kanamasıdır ikimizinde aynı ay hamiş kalırız kız inş :Saruboceq:

ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek

ıste bı bursalı daha hg hemserım olur hayatım olur yavas yavas belkı hormon testı ıster

hb vıldancım
cosmusun yıne

sayenizde şekerim sizi görünce dayanamıyom coşuyom ilhamlarım benimkaydirigubbakcemile5

heeeeeeeeeehheeeee allah seni naapmasın emi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: .olsun 3 saniye kalır gııı en azından bi görem bi tadam barimŞeniz

aramızda para toplayak alak kıs sana en afillisinden
bak üstüne hamiş kalmassan bende vildoş değilim
eltim yeni evliydi ona hediye ettim çok sexy bişi
al canım bununla ilk bebişinizin temellerini atın dedim
temel atma töreni yapmışlar kurdele kesmişler ve 9 ay 10 gün sonra eltim bebişini kucağına aldı
hala bana kızar senin yüzünden yeni gelinliğimi bilemedim ne vardı hediye edecek diyeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…