Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

anladm hlymms sen gebelik istiyordun değil mi? o nedenle inşallah olmazsın ve bu gebelikten kaynaklanır inşallah?

HOŞGÖRDÜK CANIMCIM nasılsınız bakalım görüşmeyeli köye çıkmıştık dün eşimle bugün az önce geldik hemen girdim dayanamıyorum aklım hep burda yaaaaaaaaa bağımlılık yaptı galiba nikotin kafein falanmı var sizde acaba :delphin: delikafadulden

yok kıs nikotin kafein yok nuri alçonun gazozondan ikram ediyom gelenlere bayılıyolar muameleme tabi çıkamıyolar bidaha:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey

Slm vildangel ve sessizdeniz...hg ne demek ti?

hg hoşgeldin demek cnm ....cnm canım demek...yani o kadar çok şey yazıyozki artık kısaltma gereği hissediyoz

ayyy gerçekten mi ya benziyomuyuzkaydirigubbakcemile5

yani benziyoz tabiki başörtü şekillerimiz aynı
ben avatarımdaki karıya benziyom charlize therona görenler öyle diyiii:lepi:

kızlar bu benim
pekte hoş gacıymışsın heeee adam peşinden ayrılmıyodur gari maşallaahh tüü tüü:nazar::nazar::nazar:
ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek

derya hoşgeldin sen gel bakiyim buraya aaaa onlar bursayı bilmez cnm ilk önce yalova yolundan çıkalım oradan geçeriz kk ya hemen çıkılmıyo biliyosun.sonrada gireriz sağdan işte heeeh geldik burası kk tamammı başka bişey varsa sor hlyms ede sorabilirsin dilnurada onlarda bursalı tamammı hıııhh otur şimdi f5 e bas yazıyı yenile tamammıŞeniz bide öpeyim hoş geldin öpücüğü ŞenizŞeniz

ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek

niye sormadın canım ben olsam çatlardım ama yumurta takibine başlıcak büyük ihtimal genelde öyle başlanıyo ilkte haplı tedavi ikinci etapda iğneyle tedavi yapılıyo bildiklerim yaşadıklarım bu kadar canım :1rolleyes:

hlymms cnm verdiğin repler sana klomen ...ovitrelle veya pregnyl olarak geri dönecektir
karşılığını benden fazlasıyla alacan
seni acıtmıycam severken
diğer kızlara örnek olacan :jeyyar:

slm canım ben zati gebeyim 6 ay sonra doğuracam senle hiç konuşmadık galiba:delphin:
yok canım konuşmadık ben de pco var 7 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama doğal yolla tedavi olmuyorum henüz. soğan kürüne başladım. sen nasıl gebe kaldın kısaca zetler misin? bu arada tebrik ederim.darısı başımıza.. :CüvCüv:a.s.

yok kıs nikotin kafein yok nuri alçonun gazozondan ikram ediyom gelenlere bayılıyolar muameleme tabi çıkamıyolar bidaha:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey

hg hoşgeldin demek cnm ....cnm canım demek...yani o kadar çok şey yazıyozki artık kısaltma gereği hissediyoz

yani benziyoz tabiki başörtü şekillerimiz aynı
ben avatarımdaki karıya benziyom charlize therona görenler öyle diyiii:lepi:

wwaaawww güzel hatun
benide kendime benzetiyolar...ııığğğ iğrenç bi espiriydi kabul ediyorum:oklava:

sayenizde şekerim sizi görünce dayanamıyom coşuyom ilhamlarım benimkaydirigubbakcemile5

aramızda para toplayak alak kıs sana en afillisinden
bak üstüne hamiş kalmassan bende vildoş değilim
eltim yeni evliydi ona hediye ettim çok sexy bişi
al canım bununla ilk bebişinizin temellerini atın dedim
temel atma töreni yapmışlar kurdele kesmişler ve 9 ay 10 gün sonra eltim bebişini kucağına aldı
hala bana kızar senin yüzünden yeni gelinliğimi bilemedim ne vardı hediye edecek diyeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hee ne güzel işte bide gidip doktorlara para yedirecekti .sende bana et deseydin hediye belki bende de olur deseydin kapardın bi gecelik hee uyanık olcan baakk ben ağladım fakirik diye kaptım jartiyeri.kırmızı olsun yalnız unutmadan söyliyim.çok severim ben 3 kuruş fazla ödersiniz ama kırmızı olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

wwaaawww güzel hatun
benide kendime benzetiyolar...ııığğğ iğrenç bi espiriydi kabul ediyorum:oklava:

tişikkür ederim... valla fıstık gibiymişsin şekerim
bizim topiktekiler hep fıstıksüprizzzzz

hee ne güzel işte bide gidip doktorlara para yedirecekti .sende bana et deseydin hediye belki bende de olur deseydin kapardın bi gecelik hee uyanık olcan baakk ben ağladım fakirik diye kaptım jartiyeri.kırmızı olsun yalnız unutmadan söyliyim.çok severim ben 3 kuruş fazla ödersiniz ama kırmızı olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olsun şekerim kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun ne önemi var yeterki beni teyze yap sen

pekı tamam o zamn

aldın mesajı hemen-tatlicadiarzu-

Back
X