- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
ne olsun aynı işte bildiğin gibi canım çitoss sen nasılsın bebiş nasıl
ben iyiyim cnm pcyle savaşa girdim ben kazandım:lepi:kötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olsun aynı işte bildiğin gibi canım çitoss sen nasılsın bebiş nasıl
:1ninca:korkuyorum:1ninca:
nasıl kazandın kızz? yoksa gebe misin?yerimsenibenben iyiyim cnm pcyle savaşa girdim ben kazandım:lepi:kötükedihüso
HOŞGÖRDÜK CANIMCIM nasılsınız bakalım görüşmeyeli köye çıkmıştık dün eşimle bugün az önce geldik hemen girdim dayanamıyorum aklım hep burda yaaaaaaaaa bağımlılık yaptı galiba nikotin kafein falanmı var sizde acabadelikafadulden
Slm vildangel ve sessizdeniz...hg ne demek ti?
ayyy gerçekten mi ya benziyomuyuzkaydirigubbakcemile5
pekte hoş gacıymışsın heeee adam peşinden ayrılmıyodur gari maşallaahh tüü tüükızlar bu benim
ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek
geeel deryacım gel cnm sen benım sefkatlı kollarıma bakma sen vıldosa
korkma anam ben vildoş deeilm ben acıtmadan öperim seni:jeyyar:kaydirigubbakcemile
nasıl kazandın kızz? yoksa gebe misin?yerimseniben
ben bursadanım kızlar.pko luyum.rahim filmi istedi doktur çektirdim bişi çıkmadı.adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ne yapıcak bilmiyorum.nasıl tedavi acabaa ilaç mı vercek
anladm hlymms sen gebelik istiyordun değil mi? o nedenle inşallah olmazsın ve bu gebelikten kaynaklanır inşallah?
yok canım konuşmadık ben de pco var 7 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama doğal yolla tedavi olmuyorum henüz. soğan kürüne başladım. sen nasıl gebe kaldın kısaca zetler misin? bu arada tebrik ederim.darısı başımıza.. :CüvCüv:a.s.slm canım ben zati gebeyim 6 ay sonra doğuracam senle hiç konuşmadık galiba![]()
yok kıs nikotin kafein yok nuri alçonun gazozondan ikram ediyom gelenlere bayılıyolar muameleme tabi çıkamıyolar bidaha:jeyyar::jeyyar:sırnaşık şey
hg hoşgeldin demek cnm ....cnm canım demek...yani o kadar çok şey yazıyozki artık kısaltma gereği hissediyoz
yani benziyoz tabiki başörtü şekillerimiz aynı
ben avatarımdaki karıya benziyom charlize therona görenler öyle diyiii:lepi:
sayenizde şekerim sizi görünce dayanamıyom coşuyom ilhamlarım benimkaydirigubbakcemile5
aramızda para toplayak alak kıs sana en afillisinden
bak üstüne hamiş kalmassan bende vildoş değilim
eltim yeni evliydi ona hediye ettim çok sexy bişi
al canım bununla ilk bebişinizin temellerini atın dedim
temel atma töreni yapmışlar kurdele kesmişler ve 9 ay 10 gün sonra eltim bebişini kucağına aldı
hala bana kızar senin yüzünden yeni gelinliğimi bilemedim ne vardı hediye edecek diyeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hlymms cnm verdiğin repler sana klomen ...ovitrelle veya pregnyl olarak geri dönecektir
karşılığını benden fazlasıyla alacan
seni acıtmıycam severken
diğer kızlara örnek olacan :jeyyar:
gazoz severmisin bebeğim:jeyyar:
wwaaawww güzel hatun
benide kendime benzetiyolar...ııığğğ iğrenç bi espiriydi kabul ediyorumklava:
hee ne güzel işte bide gidip doktorlara para yedirecekti .sende bana et deseydin hediye belki bende de olur deseydin kapardın bi gecelik hee uyanık olcan baakk ben ağladım fakirik diye kaptım jartiyeri.kırmızı olsun yalnız unutmadan söyliyim.çok severim ben 3 kuruş fazla ödersiniz ama kırmızı olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pekı tamam o zamn