Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:

buda güzel ama o resimi daha çok yakıştırdım.

evet yaaa acıyın bana bodrum gibi yerde oturuyom 3 aydır kapı dışarı çıkamıyom .ama neyse bebişim sağlıklı olsunda 9 ay yatmaya da razıyım .iyiki siz varsınız bütün gün ne yapardım yoksa .canlarım benim sizleri çok seviyorum .:1hug::1hug::1hug:

olsun beryalcim dediğin gibi bebişin olsunda. halimize binlerce şükür beterin beteri var sağlıklıyızya buda yeter. en önemliside paylaşıyoruz dertleri sıkıntıyı mutu olduğumuz herşeyi.sizleride çok sevdim sanki hep tanıyormuşuz gibi birbirimizi değişik bir duygu :1hug:

sessizdeniz senin düşüğün tedaviylemiydi kaç yıl üzerine kaçıncı hamişliğindi

yok canım tedavi falan olmadım,şükür bi problem yok dedi dr.
doğal yolla hamiş kalmıştım,zaten ilk hamileliğimdi ve kese gelişmemişti,bu arada aşağıda yazdığı gibi 8 aylık evliyim
kusura bakma canım geç oluyo ama hemen göremiyorum yazdıklarınızı ağrım felan hiç olmadı bide adet belirtilerim hiç olmamıştı önceden göğüs hassasiyeti karın ağrısı gibi adet belirtileri yaşardım ama bunda hiç olmadı kanamamda pıhtılar felanda geliyodu

canım benim de bu ay hiç göğüs ağrım olmadı,çünkü her adette mutlaka göğüslerim çok ağrırdı ve hatta bu yüzden dr gitmeyi bile düşünüyodum çünkü çok rahatsız ediyodu ama şimdi en ufak bi sızlama dahi yok ama kasık ağrım çok oldu bu sefer
bu ayın kaçında adet olmuştun canım sen?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ya okadar hızlısınız ki yazdıklarınızı anca okuyabiliyorum sara öğretcenmi bana yeni oyunları hadi biraz oynıyalım hafta sonuna az kaldı ve elemanları yolladım ben şuan çok rahatım valla

oynayalım valla bebişi falan bırak kendimize oynayalım hep onlarmı vardı hayatımızda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beni :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::icecream::icecream:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

benim anca sabahları yoğun oluyor canım diğerlerinde patron falan gidince ben rahat rahat işimi yapabiliyorum saracım ben gıda işinde çalışıyorum sen ne işinde çalışıyorsun hadi beryalim garibim bodrumun içinde olduğu halde evde yatıyor

bende bir nevi sekreterlik bilgi işlem gibi ama tek başına çalışıyorum oda da tekim o yüzden rahatım güzelim. bak devam ediyorum oynamaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:

oynayalım valla bebişi falan bırak kendimize oynayalım hep onlarmı vardı hayatımızda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beni :dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::icecream::icecream:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

bende bir nevi sekreterlik bilgi işlem gibi ama tek başına çalışıyorum oda da tekim o yüzden rahatım güzelim. bak devam ediyorum oynamaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
oh oh valla dediğin gibi bir tek bebişleremi oynıyacağız hadi bakalım bir sağ bir sol :teytey::teytey::teytey::teytey: dur birazda zıplıyalım anacım nasıl olsa daha belli olan bir şey yok yani kıtılama falan yo yani hihoyyythihoyyythihoyyyt oh birazda dans valla dökelim kurtlarmızı anacım oy oyoy :dance::dance::dance::dance::dance:

buda güzel ama o resimi daha çok yakıştırdım.

olsun beryalcim dediğin gibi bebişin olsunda. halimize binlerce şükür beterin beteri var sağlıklıyızya buda yeter. en önemliside paylaşıyoruz dertleri sıkıntıyı mutu olduğumuz herşeyi.sizleride çok sevdim sanki hep tanıyormuşuz gibi birbirimizi değişik bir duygu :1hug:

bande sizleri tanıyormuşum gib herşeyimi çok rahat yazıp paylaşabiliyorum kız kardeşlerim benim :1hug::1hug::1hug:

inşallah anacım allah bütün dileklerinizi kabul etsin canım

amin canımmm

çitos kız ne diye saklanıyon nilüfer anacım yazack bir şeymi yok ne diye konuşmuyonuz yav bugün benim iştahım yerinde valla

kızlar maşallah bu ne keyif Allah bozmasın
ne için oynuyodunuz ben biraz fransız kaldım da
sebebini bilmiyorum ama bende oynayayım :dance::teytey::teytey:

çitos kız ne diye saklanıyon nilüfer anacım yazack bir şeymi yok ne diye konuşmuyonuz yav bugün benim iştahım yerinde valla
geldim kıss geldim kız benim bebiş fıkır fıkır yerinde duramıyo o topik senin bu topik benim gezdiriyor yine halaymı var kim hamiş durun bende geliyom :teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray:

canım 11 haftalık yani 3 aylık olduk .büyüyos teyzesi.sende umudunu yitirme bak ben 3 buçuk yıldan sonra hamile kaldım .gamyoncuiremsu

beryalcım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere valla bende 5 senedir bekliyorum beryalcim

aylacıgım peki senin tüplerine baktılarmı bana daha hiç tahlil yapmadılar bi eşime test yapıldı okadar oda maşşakllah süper çıktı

canım 1sene önce bütün testler yapıldı hsg çekildi tüpler açık çıktı ama yok 3 4 ay önce hormon tahlili yaptırdığımda prolaktin hormonu biraz yüksek çıkmıştı yeni tedavi için sonuçlara daha bakılmadı bir kaç aya kadar gidicem bakalım tekrardan

Back
X