Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım zamanla geçti.walla ben gece gündüz ayağımdan çorabımı çıkartmadım .

canım ben evlenmeden 2 ay önce başladım ilk geceden hamile kalmayım diye ve 2 yıl kullandım

evet canım zaten ilk belirtiler adet olacakmış gibi.yani bel ağrısı sık idrara çıkma göğüs sızlaması gaz sancısı ve bende aşırı uykuya eğilim oldu.

anladım beryalim bu bel ağrısı döllenmeden 1 hafta sonramı oluyodu .benim daha 12 gün var çünkü

akicim kaç gün geçti adetin üstünden nasıl anlamadın

canlarım şöyle bir dururm varki .bir kadın en erken 5 haftalıkken hamile olduğunu anlıyo.çünkü adet gecikmesi oluyo birkaç gün bekleniyo gelirmi adet gelmezmi diye bu geçen zamanda 5 yada 6 haftalık oluyosun zaten .

canım zamanla geçti.walla ben gece gündüz ayağımdan çorabımı çıkartmadım .

canım ben evlenmeden 2 ay önce başladım ilk geceden hamile kalmayım diye ve 2 yıl kullandım

evet canım zaten ilk belirtiler adet olacakmış gibi.yani bel ağrısı sık idrara çıkma göğüs sızlaması gaz sancısı ve bende aşırı uykuya eğilim oldu.

beryalcim hapı kullanırken adetmişim gibi sancıların oluyomuydu acaba:uhm:

canlarım şöyle bir dururm varki .bir kadın en erken 5 haftalıkken hamile olduğunu anlıyo.çünkü adet gecikmesi oluyo birkaç gün bekleniyo gelirmi adet gelmezmi diye bu geçen zamanda 5 yada 6 haftalık oluyosun zaten .

benimki çok düzensizdi zaten 1 ay hiç olmadığım oluyodu öyle olunca bi dahaki ay 2 hafta filan sürdüğü oluyodu ama hiç doktora gitmiyodum bişey olmaz diyer

bugünlük erken bırakıyorum yarın görüşürüz bir kaç iş var onları yapıp çıkıcam hepinizi bolcana öpüyorummmmmm .ŞenizŞenizŞeniz

Akicim tekrar tebrikler allah analı bablı büyütsün,:emir_bebek:

beryalcim hapı kullanırken adetmişim gibi sancıların oluyomuydu acaba:uhm:
fazla olmuyordu ve ben myralon adlı ilacı iştim tavsiye ederim hem fazla kilo da yapmıyo.

17 şubatta olmuştum kesin eminim yani bi arkadaş beni baya üzmüştü o gün çok ağlamıştım akşamada adet olmuştum zaten
tamam şeker hemen ekliyorum .

anladım beryalim bu bel ağrısı döllenmeden 1 hafta sonramı oluyodu .benim daha 12 gün var çünkü

canım tam zamanını bilmiyorum ama adet zamanıma yakın başladı benim

benimki çok düzensizdi zaten 1 ay hiç olmadığım oluyodu öyle olunca bi dahaki ay 2 hafta filan sürdüğü oluyodu ama hiç doktora gitmiyodum bişey olmaz diyer

canım sen şimdi dikkatli ol ağır bir şey kaldırma .hergün taze sıkılmış portakal suyu iç ve bol bol su iç dinlen .1 hafta sonra doktora git çünkü kese ancak o zaman görülür.

bugünlük erken bırakıyorum yarın görüşürüz bir kaç iş var onları yapıp çıkıcam hepinizi bolcana öpüyorummmmmm .ŞenizŞenizŞeniz

Akicim tekrar tebrikler allah analı bablı büyütsün,:emir_bebek:

güle güle canikom :a015::a015:

ne çoook soru sorduk dimii eeeee tecrübenin yerini hiç bişey tutmuyoo hadi kaçtım (ayyy kaçtım diyorum yine burdayım) hadi bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyyŞeniz

canım sen şimdi dikkatli ol ağır bir şey kaldırma .hergün taze sıkılmış portakal suyu iç ve bol bol su iç dinlen .1 hafta sonra doktora git çünkü kese ancak o zaman görülür.

beryal bir soru daha bana hamile olan bir arkadaşım söyledi ha bire susuyordum aşırı su tüketimi olmaya başlamıştı bende diye o yüzden de sırk wc ye gidiyordum diye bu olmuşuydu sende

TARıH : 30.03.2009 SAAT : 15:50

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.belenay :
7.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
8.ıNTERHAT:
9.merve_85: ________________6 ŞUBAT
10.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
11.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
12.mervevatan:
13.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
14.missmiss : _____________
15.aki.no.bebii :____________17 ŞUBAT

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:

KIZLAR LıSTEYı YENıLıYORUZ YENı LıSTE BU

ne çoook soru sorduk dimii eeeee tecrübenin yerini hiç bişey tutmuyoo hadi kaçtım (ayyy kaçtım diyorum yine burdayım) hadi bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyyŞeniz
sende benim gibi kopamıyorsun dimi şekerim hadi gitte işinin başına geç valla yakında benim patron beni kovacak

Back
X