Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım niyetim seni sıkmak deildi yani kilosu fazla olanlar kalamıyo die duydum o yüzden dedim yani sıkmak deildi niyetim kilolu deilim diyosan deilsindir canım sıkma kendini oldumu
o bendede yokarkadaşlar yararlı bilgiler buldum anacımmmm ben hiç düzenli beslenmiyom vallaha hele kahvaltı hiç yapmıyom tüh tüh tüh
mavişim ben adetin 3.günü başladım..sabah akşam içiliyormuş ama ben bitek akşamları içiyorum..sabah 7 de kalkıyorum çalıştığımdan..oda taze yapılıyo 20dk kaynaması gerekiyo..ona vaktim yok zaten zor uyanıyorum((((((((( bide 7 de onu içmeye mide lazım ben akşam zor içiyorum vallaa.....dünde içemedim yedim ..sayılır bence oda...biyerde suda yumuşatıp yiyin yazıyodu..ıslattım bende öyle yedim tadı yine aynıydı
bide öğlen adaçayı yiyorum balla tarçın atıyorum aklıma geldikçe..tarçın marçında etkiliymiş...
ya bide bu ara kanamyla ilgili birşeyler okudum oradada diyoki yerleşme kanamsı olabilir ayy hadi inş öyledir
o bendede yok
bende hiç yemek yeme alışkanlıgı yokki düzeni olsun hepsi düzensiz yemem içmem
peki kaç inciri kaynatıyon günde bi iki bardak tahminim onu her içcegin zaman kaynatıyonmu yani
hadi bakalım artık hepimiz düzenli beslencez sözmü kzılarrrr sözmüüü