Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ne hafifi kız tombişim ben boyum 1.80 kilom 90.tek olan resim en yeni resmim dün çekildim .nohutumla ben heheeee:roflol::roflol::roflol:

ama kilo vermişsin çook galiba eski resimlerinle fark var ve çokta güzel görünüyosun çok kilolu değil.:CüvCüv:

--------------------------------------------------------------------------------

TARİH : 01.04.2009 SAAT : 11:30

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ___________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK
4.beryal: _________________12 OCAK
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.hlymms
11.lucian
12.nilüfer79
13.pinkrose
14. yeb2004
15.sumos23
16.benbilirim
17.dyd
18.kurnaz
19.sessizdeniz
20.alin
21.yadel
22.ezgicik
23.eylull
24.pingu................... aramıza hg canım
25.funda41 ...............aramıza hg canım
26.selra
27.huzeyfe
28.smhsmh
29.yosun2003
30.orays
31.butha...............aramıza hg canım
32.ozle_mm..........aramıza hg canım
33.ESCALES:......aramıza hoş geldin
34.bilgen35..........aramıza hg
35.tatl : ...............aramıza hg
36.SivriBiber: ........aramıza hg
37.NAZ87 : ..........aramıza hg
38.melike25:
39.burcinn:
40.hayrun:
41.meryem82.
42.zahidem:
43.triyandafil:
44.Eski_dünya:.........aramıza hg
45.umutlu16:.............aramıza hg
46.ekince:
47.gaye: .................hg aramıza
48.ceylanmelek: .....hg aramıza
49:srncr : ...............hg aramıza
50:daisy24: ............hg aramıza
51.34nesli: .............hg aramıza
52.vildan83: ............hg aramıza
53.bengl :...............hg aramıza
54.&ayla&:.............hgaramıza
55.cesica:..............hg aramıza
56.mavi_gozlu:.......hg aramıza
57.ebrar42: ...........hg aramıza
58.osmaniye80:
59.fransiyum:
60.ALARA1983:
61.muhasebe22:

KIZLAR LİSTEYİ YENİLİYORUZ YENİ LİSTE BU

ama kilo vermişsin çook galiba eski resimlerinle fark var ve çokta güzel görünüyosun çok kilolu değil.:CüvCüv:

evet canım kilo verdim ben ve hamilelikte hiç birşey yiyemedim 5 kilo verdim hamileliğimin 3 ayı bitti maşallah hala kilo almadım .inşallahta almam saracım .zaten boyum çok uzun çok iri oluyom kilo alınca bebiş korkcak benden walla.kocaman annem var diye hehehhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

saracım ben zaten buradaydımda kımse yok dıye cıktım vardılarda konusmadılar benle
o kadar seslendım
cnm gıttım dr a hamılelık supesı var dedım oda rennıe dıye bı surup yazdı mıde ıcın

evet canım kilo verdim ben ve hamilelikte hiç birşey yiyemedim 5 kilo verdim hamileliğimin 3 ayı bitti maşallah hala kilo almadım .inşallahta almam saracım .zaten boyum çok uzun çok iri oluyom kilo alınca bebiş korkcak benden walla.kocaman annem var diye hehehhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla ben bıle korktum hamılelıkte pek kılo almamaya bak dogumunda zor olur yoksa

beryalim ayrılıyorum ben buradan biliyosun dimi

evet ya çok üzüldüm canım ya.inşallah yeni bir iş bulursun .sen işten neden ayrılıyosun onlarmı çıkardı sen mi çıkıyosun .eğer onlar çıkardıysa inşallah daha iyi bir yerde tekrar iş bulursun .üzülme herşeyin hayırlısı de.bizlerden ayrılmana çok üzüldüm ara sıra gel .unutma bizi.bu arada söz verdin bize gelecektin bodruma unuttum sanma.:1hug:

aa şuna bak herkes boy ister buda boyundan şikayetçii. beryalim doğumundan sonra manken gibi olursun vallaa,şimdide çok tatlı çıkmışsın üzerindeki kıyafet çok şeker bişey:1shok:

Back
X