sara nasılsın canımın içi
iyiyim beryalim bende sana özeline masaj yazıyodum sen nasılsın Şeniza.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sara nasılsın canımın içi
beryal gobıs cıktımı
hafıf tombısmısın kız sen
çookkk tatlı çıkmışsın maşallahhhbende iyiyim gördünmü nohutumu şekerim :roflol::roflol::roflol:
sara naber cnm
ne hafifi kız tombişim ben boyum 1.80 kilom 90.tek olan resim en yeni resmim dün çekildim .nohutumla ben heheeee:roflol::roflol::roflol:
ama kilo vermişsin çook galiba eski resimlerinle fark var ve çokta güzel görünüyosun çok kilolu değil.:CüvCüv:
evet canım kilo verdim ben ve hamilelikte hiç birşey yiyemedim 5 kilo verdim hamileliğimin 3 ayı bitti maşallah hala kilo almadım .inşallahta almam saracım .zaten boyum çok uzun çok iri oluyom kilo alınca bebiş korkcak benden walla.kocaman annem var diye hehehhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
beryalim ayrılıyorum ben buradan biliyosun dimi
evet canım kilo verdim ben ve hamilelikte hiç birşey yiyemedim 5 kilo verdim hamileliğimin 3 ayı bitti maşallah hala kilo almadım .inşallahta almam saracım .zaten boyum çok uzun çok iri oluyom kilo alınca bebiş korkcak benden walla.kocaman annem var diye hehehhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla ben bıle korktum hamılelıkte pek kılo almamaya bak dogumunda zor olur yoksa