Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız dün misafir veletler pcyi kurcalamışlar ayarı bozuldu bitürlü beceremedim işyerinden kocişi çağırdım düzeltti ama bu seferde gülümsemeler gözükmüyor offf allahım şimcik kafayı yiycem

neyse citos gülemyiz olur biter sıkma canınısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

arkadaşlar ben girmeyeli biraaz oldu varmı gelişme listemiz nerde bizim

gelişme yok canım aynıyız
sadece belenay dün bebeği öldüğü için kürtaj olacakmış o haber var
malesef çok üzüldük

olmaz onlar olmadan ifade edemiyom kendimi saçımı başımı yolam simley yerde debelenen simley

bal gibide ifade ediyon işte kendini hayali uyduruk smileylerle...sende yok yok çareler tükenmiyo nasıl oluyosa:jeyyar:

kız dün misafir veletler pcyi kurcalamışlar ayarı bozuldu bitürlü beceremedim işyerinden kocişi çağırdım düzeltti ama bu seferde gülümsemeler gözükmüyor offf allahım şimcik kafayı yiycem

yok şekerim kafayı yeme sen bizede bebişede lazımsın sen kafayı yesen biz kimin kafasını kırcaz ha dur birazdaha vurayım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:oklava::oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso bu arada slm şekerim vildancım sanada selamlar

aaaa gerçekten miiii çok üzüldüm ALLAH ım sen dayanma gücü ver ona ve bir daha böyle bir acı yaşatma ona ve hiçkimseye

yok şekerim kafayı yeme sen bizede bebişede lazımsın sen kafayı yesen biz kimin kafasını kırcaz ha dur birazdaha vurayım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:oklava::oklava::oklava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso bu arada slm şekerim vildancım sanada selamlar

hehhe onu çıldırmak fırsatı geçmiş elime kullanmazmıyım ayolsüprizzzzz
vermiyeydi pc sini ...sahip çıkaydıhihoyyyt
bak bizde no problemkaydirigubbakcemile4
herşey yolundasositososito

aaaa gerçekten miiii çok üzüldüm ALLAH ım sen dayanma gücü ver ona ve bir daha böyle bir acı yaşatma ona ve hiçkimseye

evet canım malesef durum böyle:çok üzgünüm:
bi süre topiğede gelmeyi düşünmüyomuş:çok üzgünüm:
kendini iyi hissetmiyomuş:çok üzgünüm:
allahım inşallah yeni bebek müjdesiyle sevindirsin beloşumuzu:Saruboceq:

hehhe onu çıldırmak fırsatı geçmiş elime kullanmazmıyım ayolsüprizzzzz
vermiyeydi pc sini ...sahip çıkaydıhihoyyyt
bak bizde no problemkaydirigubbakcemile4
herşey yolundasositososito

hanım efendi ha bire gezerzse allah bu bak ne oldu gülümsemeler yoksa bizim kız biraz debelnsin anacım :teytey::teytey::teytey:

citosu topikten uzaklaştırmak için ziyaretçi sayfasına mesaj atıyom rahat rahat konuşabilirik -tatlicadiarzu-

citosu topikten uzaklaştırmak için ziyaretçi sayfasına mesaj atıyom rahat rahat konuşabilirik -tatlicadiarzu-

iyi tamam şekerim hanım efendi az dolansın başka yerlerde ha bire başka yerlere laf yetişitrisin bizim laf ebesi kız ben bunla uğraşıyorum ama bana darılmaz heralde dimi

Back
X