Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse citos gülemyiz olur biter sıkma canınısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
arkadaşlar ben girmeyeli biraaz oldu varmı gelişme listemiz nerde bizim
olmaz onlar olmadan ifade edemiyom kendimi saçımı başımı yolam simley yerde debelenen simley
kız dün misafir veletler pcyi kurcalamışlar ayarı bozuldu bitürlü beceremedim işyerinden kocişi çağırdım düzeltti ama bu seferde gülümsemeler gözükmüyor offf allahım şimcik kafayı yiycem
yok şekerim kafayı yeme sen bizede bebişede lazımsın sen kafayı yesen biz kimin kafasını kırcaz ha dur birazdaha vurayım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileklava:
klava:
klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso bu arada slm şekerim vildancım sanada selamlar
olmaz onlar olmadan ifade edemiyom kendimi saçımı başımı yolam simley yerde debelenen simley
aaaa gerçekten miiii çok üzüldüm ALLAH ım sen dayanma gücü ver ona ve bir daha böyle bir acı yaşatma ona ve hiçkimseye
ne kadarlıktıki onun bebeği ve neden ölmüş senağlama
hehhe onu çıldırmak fırsatı geçmiş elime kullanmazmıyım ayolsüprizzzzz
vermiyeydi pc sini ...sahip çıkaydıhihoyyyt
bak bizde no problem
herşey yolundasositososito
bilmiyorum ne kadarlık olduğunu
dr kontrolünde hiç gelişmemiş ve ölmüş demiş dr
salı günü kürtaj olacaktı
allah yardımcısı olsun:Saruboceq:
citosu topikten uzaklaştırmak için ziyaretçi sayfasına mesaj atıyom rahat rahat konuşabilirik -tatlicadiarzu-