Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canımiki adet arasındaki 2 hafta çok önemli cnm
burdayız canım verdiğim adrese baktın mı?
sağolasın canım..
canım bu adrese bak orada hesaplama yapıyosun ovulasyon günlerini..
GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org
şimdi buradanda baktım hayatım 13 ü çıktı benim ovelasyon günü tahminen...
8 ile 13 arası çalışın diyor)))hihoyyyt
ovelaston günü yumurtlama günümüydü yaa???
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun![]()
öğleden sonra görüşürüz şimdilik byy
27 çıktı canımcım...aşşagı yukarı 4 gün olacak aramızda ikimizde bu ay yakalarsak bebişlerimizi)))
ayy işallahhh yaaaa bebeişimiz deyince içim gıdıklandı vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işallahhh olur yarabbim
27 çıktı canımcım...aşşagı yukarı 4 gün olacak aramızda ikimizde bu ay yakalarsak bebişlerimizi)))
ayy işallahhh yaaaa bebeişimiz deyince içim gıdıklandı vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işallahhh olur yarabbim
selam kızlar nasılsınız..hayırlı günler hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşşş..
vildangel oneki dedin yaaa. sana sadece aşımı yapıldı arkadaşım ben daha yeni başladım tedaviye eşimde sperm sayısı 15 milyon bende hiç bi sorun yok yumurtalarım rahim filmim falan çok iyi çıktı dr her ilaç saatimde arayıp haber veriyo zaten şuan klomeni 50mg kullanıyorum ama bize spermleri yıkama işleminden sonra yumurtaya yakın bırakıp 1-2 saat kadar yatacağımı söledi yani bu işlem aşılama olmuyomu ama bize tedaviye aşılama ile başlıycaz dedi yaa yardımcı olurmusun detaylı olarak acaba yanlış mı biliyorum