Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

cok sagol cnm darısı basınıza

cnm ben ılcedeyım y.sehırde dılnurla komsuyuz bızım topıkte bısuru bursalı var

evet çk sevindim bu kadar bursalı olmasına:))))))))))) Belki birgün bir araya geliriz ne dersiniz Bursalılar a.s a.s a.s a.s

dur kız bende öpem seni Şeniz Bizim ailenin erkekleride öyle valla her hafta ordalar kız sırnaşık şey
senide götürsün kocişin valla su süper hafta içi olunca kalabalık olmuyo rahat rahat giriyo insan
2 tane aslan ağzı var havuzda ağzından sıcacık sular akıyo altında durmak çok keyifli yüzme bliyorsan dahada keyifli ben korkuyom yüzemiyom kaydirigubbakcemile3

artık bidahaki kışa allah izin verirse kesin gitçemm..yüzmem çook iiidirr söylemesi ayıptır:lepi:
balıklama bilem atlarım kızz o havuza..ama alçaktır ora şimdi çakılırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bursada ortabağlar akgül sokağı biliyom en sevdiğim arkadaşım oraya gelin gitti

heee ..eski fakültenin oralar..bursanın en uç yerii..otarafı pek sevmem ben...biz tam batı tarafındayız canımcım...

hemi gıı ben gitmedimde zamanında oraya çok mektup attıydım
bide uydudan indim gezdiydim sırnaşık şeysırnaşık şey

yaa nurhayat gittimi:(((
ben bunla alakalı başlık acmaya karar verdım

Burdayım canımcım mesajına cvp verdim.Bu arada 30 yaşındayım 3.5 senlik evliyim. 3-4 aydır bebek istiyoduk.Allah isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Amiiiiiinnnnnn.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben bursada ortabağlar akgül sokağı biliyom en sevdiğim arkadaşım oraya gelin gitti

benım ablamda yıldırımda yıldırımda oturuyo ben unıversıteyı okurken orada kalmıstım bıde lıse tam altı yıl yasadım oralarda ben de yıldırımı cok sevıyorum bızımkıler genelde oralarda

Back
X