Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iklim keşke silmeseydinde editöre yollasaydın...bidaha gelirse öyle yap tatlım yaa burayıda bulmuş bu sapıklar hayrett bişiii...başka sitemi yok yaaaaa...

günaydın hamiş annemiz nbr :CüvCüv:

günaydın nilüfercim buradada hava güzel ve akşam misafirim var pazar günüde var valla ben strese girdim yaaaaa:CüvCüv::çok üzgünüm:

yemeklimi bugecekide???? ee sen iştesin dimii..nasıl yapacaksın???

kızlar buarada hakca hiç girmio haberiniz varmı yada ben denk gelmiom kendisine merak ettimdeeeeee

tanışalımmı mesajına karsılık verim dedim böle bi e posta yok dedi yollanmadı ama tekrar olursa editöre falan şikayet etmek gerek böle hayasızları

hakça geliyo tatlım arada herhalde denk gelmedin ...ama yinede 2 gün oldu gelmeyeli sanırsam...nerde bilmem :delphin: buarada net cok yavaşladı..sitedenmi benim bilgisayardanmı oluyo????bi kapatıp açayım bakim

Kadın mı erkek mi belli olmayan sapığımızı bensiz kovalamışsınız topikten çok üzüldüm yaw bu zevkten beni niye mahrum ettiniz bende 2 laf etseydim geçen korkuttum kaçtıydı zaten ama yeteri kadar korkmamış demekki hele bi gelsin bakalım bidaha
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
keşke olsaydın kıs içim el vermedi zaten sensiz konuşmayasırnaşık şey
kızlaryaa beni taylan diye biri rahatsız etti üyemi ne anlamadım özele msj atmış
kimmiş o taylannnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook
aşk olsun canım ya fazla kalamadım vaktim yoktu durum ne bi bakim kaçıyım dedim
bende bizi sevmiyon sandım:çok üzgünüm:
aynen öyle canım odeğil buayda geçti bizde bu arada ben size bir şey sorcam ama birazda çekiniyorum sormaya

sor bakalım merak ettim cnm çekinme:teselli:

keşke olsaydın kıs içim el vermedi zaten sensiz konuşmayasırnaşık şey

kimmiş o taylannnnnnnnnnÇok üzgünüm çoook

bende bizi sevmiyon sandım:çok üzgünüm:

sor bakalım merak ettim cnm çekinme:teselli:

sizi sevmesem girmemki canım ama çok kanım ısında size başta sana

Back
X