:roflol::roflol::roflol:kızlar elti ne oluyor ben pek bilmemde![]()
kızlar kimse yokmu hoşbulduk yani
h.g.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol:kızlar elti ne oluyor ben pek bilmemde![]()
kızlar kimse yokmu hoşbulduk yani
ne gülüyon kız valla ben bilmiyorum:roflol::roflol::roflol:
h.g.
elti eşinin erkek kardeşinin eşi
bugün güzel bir şeyler varmııııı
ben 10 dakikalığına ayrılıyorum mutfağa gidiyorum...
ayyy dün gece mutfağa fare girmiş çok sinir oldum yaaa((((((((karşılaşırsam kafayı sıyırırımmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bikez depoda görmüştüm deve ötesiydi vallaadelikafadulden....
görüşürük birazdan
Kocamın sperm kalitesi düşük bu yüzden ben de kalamıyorum...Umarım bir gün...
aynen öyle anacım allahtan başlamamışım sigaraya öyle bir sıkıntım yok şükür bazen eşime bile kızıyorum valla eşimde bana sen hamile kal sana söz bu evde sigara içilmiyecek dedi valla bir hamile kalayım sigara içen kimse olmıyacak evimde kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Kocamın sperm kalitesi düşük bu yüzden ben de kalamıyorum...Umarım bir gün...[/QU
aynı şekilde canım benim eşimdede hareketlilik ve morfoloji düşük.Yıkandıktan sonraki değerler gayet iyi ama bakalım hayırlısı.morfoloji %3 dr aşılama diyor:dilcikar:
Kocamın sperm kalitesi düşük bu yüzden ben de kalamıyorum...Umarım bir gün...[/QU
aynı şekilde canım benim eşimdede hareketlilik ve morfoloji düşük.Yıkandıktan sonraki değerler gayet iyi ama bakalım hayırlısı.morfoloji %3 dr aşılama diyor:dilcikar:
varikoselle alakası var mı kızlar
meraba kızlar nasısınız bakalım
nebilim kız takılıyon sandımne gülüyon kız valla ben bilmiyorum
saol canım benim yok ozaman benim yok anacım
arkadaşlar bende üyeyim ama yazışmalara arada nadir katılıyorum ama hepinizi takip ediyorum misafir olarak bnde yarın saat 11 de HSG çektirricem çok korkuyorummmm.:tomato: