aynen öyle canım hayırlısı allah bir yolunu muhakkak bulacaktır ben buna eminim
sağol canım içimi rahatlattın bende öyle düşünüyorum Allah a bıraktım o en iyisini bilir benim için dua edin sağlıkla tutunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım hayırlısı allah bir yolunu muhakkak bulacaktır ben buna eminim
söyle canım çok merak ettimya bu yazı süpeerrr...ağladım vallahiiii
kızlarrrrr nerdesiniz size çok güzel bi haberim varrrrhihoyyyt
inanamıycaksınızzzz
canım dünür adayım nerdesin yawwww ösledik geçen günde girdin yazdım ama cevap vermedin küsmüyüs kısssssgünaydın kıslar uzun süreden sonra geldiiiiiiimmmmm dün girdim düştüm netten bidaha giremedim ama bugün şanslıyım heheheheheh nasılsınızzzzzzzzz varmı yeni haberler![]()
escales şeker toprağım nasılsın .2 gün kaldı inşallah adet olmazsın tatlım .dualarım seninle.kayra varya süper şeyler bunlar anacım iş yerinde ağlattın beni resmen ya ben aşırı duygusalım zaten iyice duygusallaştım resmen ya eline ve emeğine sağlık canım benim senağlamasenağlamasenağlama
canımmmmmmmmmmmmm süper bir haber bu inan çok sevindim hatta okuyunca ağladım yaaaaslm kızlar
haberi ilk siz duyun..
kızların hepsinin olduğu bi saati yakalasaydım keşke ama girce görürler inşallah...
BENİMMM İKİİİİZLERİMMMM OLUYOOOOO:ecrin_bebek:
dünden beri şoktayım ,doktorum söylediğinde inanamadım..gülme krizine girdim resmen..eşim sevinçten ağladı...ilk anneler günümde aldığım dünyanın en güzel hediyesii bu...
hepinize çoooook dua ettim kızlar...Lutfu bol RABBİM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallahhh
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar....
bu arada hepinizin anneler gününü kutluyorum..
nasılsın canımmmm toprağımherkese kocamannnn günaydıııınnnnn ikizler mi ayyy hayırlı ugurlu olsun arkadaşım ne kadar sevındım sabah sabah ne mutlu bı haber bu boyle saglıkla sıhhatle ınsallah canım benım tebrık edıyorum tekrardan :))))
nasılsın tatlım hoşgeldin ösledik walla .daha sık gel .gunaydııın kızlar
inş. canım ya çook korkuyorum kimileri adet belırtısı dıyor kimileride hamilelik dıyor kime inanmak istedigimi bile bilmiyorum senağlama
amin Allah hepimizin yardımcısı olsun bakacaz artık önce bi hamile kalayımda gerisini sonra düşünecem sağol yinede kocişe de çok kızma yaaa sert çıkma tatlı tatlı konuşun halledin tamam mı relax ol senin deyiminle :)
kızlar ben çıkıyorum akşam üzerine doğru tekrar girmeye çalışcam ama yarın giremem benim kociş evde pc den beni kıskanıyor çünki :)) onun için hepinizin anner gününü kutluyorum çünki hepimiz bir gün anne olacaz biliyorum görüşmek üzere hepinizi öptüm
canım bende adetin 13 üncü günü vurulmuştum iğnemi.ovıtrelle adında iğneydi.kızlarrr ne olur çatlatma iğnesi yapanlar bana cevap yazsın bugün dr gittik adetim 12. günü ve yumurta 2tane yan yana 16.5 yarın daha büyür dedi dr büyürmü gerçekten moralim bozuldu keşke daha büyük olsaydı ondan iğneyi yarın yap dedi ama sizde yapabilrsiniz dedi yapanlar siz kendinizmi yaptınız acaba off moralim yine alt üst oldu
canım bildiğim kadarıyla adetliyken yapılıyo hormon testlerikızlar ben bir şey sorcam ama hormon testini adetin 3. günümü gidilecek yoksa adet bitiminden itibaren 3 gün sayıptamı gidilecek yaptıran arkadaşlar varsa bana yazabilirmi nasıl yapılıyor arkadaşlar
selam canımselam kızlar
seninde anneler günün kutlu olsun tatlım![]()
kızlarrr geleceğin anne adayları şimdiden anneler gününüz kutlu olsun iyi tatiller hepinize
kuşum kızma konusunda haklısın ama sakin ol bence sıkma canını bu kadar canım benimsinirlenmemk elde deil kızlarr bak hala gelmedi bir bucukta çıkıyo bildiğim kadarıyla cumtsileri ama bir saatte anca geliyo yoldan dolayı üç araba deiştiriyo en gec 3 bucukta evde olurdu ama saat beş bucuk oldu nerdeyse ne bi tel nede bi gelen var hiç yuz vermicem artıkk ona anlasın azcıkk ne demek oldugunu
inşallah canım benim ya hayırlısı bakalım ne olacak ama tık yok bendesöyle canım çok merak ettim
canım dünür adayım nerdesin yawwww ösledik geçen günde girdin yazdım ama cevap vermedin küsmüyüs kısssss
escales şeker toprağım nasılsın .2 gün kaldı inşallah adet olmazsın tatlım .dualarım seninle.
canımmmmmmmmmmmmm süper bir haber bu inan çok sevindim hatta okuyunca ağladım yaaaa
ne güzel şeylerdir onlar oyyy yerim ben onları .canım benim tekrar tebrik ederim çok dikkat et kendine .hatta 2 kez dikkatli ol artık.öptüm .
nasılsın canımmmm toprağım
nasılsın tatlım hoşgeldin ösledik walla .daha sık gel .
canım benim allahtan hayırlısını dile.hakkımda hayırlsı neyse onu ver de.:1hug:
aman kıskanmasın canım benim hadi kendine iyi bak canım seninde canım anneler günün kutlu olsunkızlar ben çıkıyorum akşam üzerine doğru tekrar girmeye çalışcam ama yarın giremem benim kociş evde pc den beni kıskanıyor çünki :)) onun için hepinizin anner gününü kutluyorum çünki hepimiz bir gün anne olacaz biliyorum görüşmek üzere hepinizi öptüm
alttaki kıslarr nie konusmuyosunuzz bugun topik çok durgunn hadi canlanalım birass
TARİH : 09.05.2009 SAAT : 17:30
HAMİLE LİSTESİ
İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___
1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART
UMUT LİSTESİ
1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım bende adetin 13 üncü günü vurulmuştum iğnemi.ovıtrelle adında iğneydi.
deri altı koldan yada göbekkten vuruluyo ama ben doktora yaptırdım yada eczande yaptır kendin yapma.
canım bildiğim kadarıyla adetliyken yapılıyo hormon testleri
selam canım
seninde anneler günün kutlu olsun tatlım
anacım gene nere gittinix
tatlım kimse kalmadı artık bende kocişi bekliyom
valla desene bir tek biz kaldık anacım bende bir kaç dakika sonra çıkarım artık