Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryal,intercakir sizler nasılsınız?aşağıda gördüm sizleri...

beryalcim ultrasonla baktı siyah beyaz 15 dk.sürdü. bütün organlarını inceledi. Allahımıza şükür hiç bir problem yok:Saruboceq: darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah.

canım yarın büyür dimi gerçekten inş yaaa bende dr dediki kadın doğum hastenesinde nöbetçiyim yapamazsanız orada yaparlar dedi bende yarın oraya gitmeyi düşünüyom bide 2gün ilişki dedi sonra gün aşırı dedi
canım gerçekten büyük kendini sıkma ama streste yapma ben ilk dr gittimde 11 mm 2 gittiğimde 16 oldu 3 gittiğimde 20 olmuştu en büyüğü ve 2 gün ara ile gittim hep
bana verdiği iğne farklı canım beryal ın söylediğine göre senin vurulacağın daha iyi imiş bilmiyorum yani ben kabadan vurulmuştum o acıdan evde oldum ama sen hastaneye git. bana ilişkiyi akşam vurulmuştum sabaha karşı dedi ertesi gün dedi ondan sonra gün aşırı dedi ben öyle yaptım canım

kızlar merhaba nasılsınız?
biz doktora gittik kızımızda iyiymiş Allaha şükür doktorumuz herşey normal dedi:nazar:

darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah:Saruboceq:

ben fazla kalamayacağım..bir gelişme var mı geçmişe bakamadımda:utangac:
merhaba hoş geldin canım çok sevindim kzının iyi olduğuna allah bizede nasip etsin annerl günün kutlu olsun
beryal,intercakir sizler nasılsınız?aşağıda gördüm sizleri...

beryalcim ultrasonla baktı siyah beyaz 15 dk.sürdü. bütün organlarını inceledi. Allahımıza şükür hiç bir problem yok:Saruboceq: darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah.
tşkler iyiyiz canım

canım gerçekten büyük kendini sıkma ama streste yapma ben ilk dr gittimde 11 mm 2 gittiğimde 16 oldu 3 gittiğimde 20 olmuştu en büyüğü ve 2 gün ara ile gittim hep
bana verdiği iğne farklı canım beryal ın söylediğine göre senin vurulacağın daha iyi imiş bilmiyorum yani ben kabadan vurulmuştum o acıdan evde oldum ama sen hastaneye git. bana ilişkiyi akşam vurulmuştum sabaha karşı dedi ertesi gün dedi ondan sonra gün aşırı dedi ben öyle yaptım canım

allah razı olsun canım içimi rahatlattınız canım yaaaa inş hayırlısıyla ikimzde olumlu sonuçlar alırız inş yarabbim dualarımız kabul eyle:Saruboceq:

ilter kıss naberr
iyi canım ne olsun sen nasılsın
benim adam maç seyrediyor ben caktırmadan pc başındayım ama kızacak yine bana sabahtan beri başındasın kalkmıyorsun diye :))

bu arada hakca sessizdenizin ikizleri olacak bugünün en güzel haberi buu

kıslarr bişi sorcam ben buyuk ihtimal bir hafta sonra yanı ayın 16dsında adt olcam ama akıntım var beyz bi akıntı bugun fark ettim acaba yumurtammı çatlamıştır gerci yumurtlama haftasında da vardı akıntım bende çatladıgını düşündüm neyin nesi bilmiyom bide biri sölemişti burda kalçadanmı karın bölgesindemi ne ates olurmus hamiş olunca kim demişti acaba hatırlamıyom bendede öle bi durum söz konusu o yusden sordum ama ben genelde soğuk olurdum bu hafta hep sıcak oldugumdan basta havalara bağladım ama daha yeni düzeliyo kısa kollu giyecek kadar sıcak yok ne bilim kafam karıstı işte hayırlısı olsundaa

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

şimdiden Tüm annelerin, anne adaylarının Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kıslarr bişi sorcam ben buyuk ihtimal bir hafta sonra yanı ayın 16dsında adt olcam ama akıntım var beyz bi akıntı bugun fark ettim acaba yumurtammı çatlamıştır gerci yumurtlama haftasında da vardı akıntım bende çatladıgını düşündüm neyin nesi bilmiyom bide biri sölemişti burda kalçadanmı karın bölgesindemi ne ates olurmus hamiş olunca kim demişti acaba hatırlamıyom bendede öle bi durum söz konusu o yusden sordum ama ben genelde soğuk olurdum bu hafta hep sıcak oldugumdan basta havalara bağladım ama daha yeni düzeliyo kısa kollu giyecek kadar sıcak yok ne bilim kafam karıstı işte hayırlısı olsundaa

hadi inş canım hayırlısıyla inş

Back
X