- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
selam ben geldım
a...s... canım hoşgeldiinnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben geldım
a...s... canım hoşgeldiinnnnn
nbr cnm
iyiyim canım ya iyi olmaya çalışıyorum işte kociş işe gitti yalnız kaldım yinesenağlama
ana senınkı pazar pazar da mı calısıyo benımkı evde bugun =) hafta içi elazığdan yatılı mısafırım gelıcek alışverişe gidicez akşamüstü dinleniyoruz bırazcık bugun kaydirigubbakcemile3
he valla pazar mazae çalışıyo canım benim
ama önümüzdeki hafta evde olacak hep
salı ya ameliyat olacak eşim
kızlar dua edin kolaylıkla atlatalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnslm kızlarr anneler gününüz kutlu olsunn inş birgun hepimiz tadarız o duyguyu aminn
seninde anneler günün kutlu olsun canım.:: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ::.a.s.
sessizdenizcimm sana o kadar yazdımm cvp vermedin bana hiç küsmüyüz kıss ikizlerin oluyomus çok sevindim dedim tekmi çiftmi die sormustumm herkese cvp verdin bana vermedin gözden mi kacırdın naptınn canım
sessizdenizcimm sana o kadar yazdımm cvp vermedin bana hiç küsmüyüz kıss ikizlerin oluyomus çok sevindim dedim tekmi çiftmi die sormustumm herkese cvp verdin bana vermedin gözden mi kacırdın naptınn canım
sagol canım senindeAnneler gününüz kutlu olsun a.s.a.s.a.s.
canım eşine çok buyuk gecmiş olsunn ne ameliyatı bilmiyom ama allah acıl şifalar versin inş tez iyileşir canımm
aaaaaaaa sessizdenizin ikiizi mi oluyo canım ya çokkkkk sevindim
darısı başımıza inşallahhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
he valla pazar mazae çalışıyo canım benim
ama önümüzdeki hafta evde olacak hep
salı ya ameliyat olacak eşim
kızlar dua edin kolaylıkla atlatalım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim ya niye küs olalım,herkese cvp vermeye çalıştım ama gözden kaçırmış olabilirim kusuruma bakma
Allah razı olsun canım tebriğin için
canım çift yumurta ikizleriymiş
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah...en kısa zamanda...hayırlısıyla...
amin canım Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın inşallah
eşinide şimdiden acil şifalar olsun canım,Rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq: