Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar burdaki tüm annelerin ve tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.Sessizdeniz ikizlerin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah....

çok mutluyum yaaa anne değilim ama sanki bugün benimde günümmüş gibime geliyurr

kıslarr ben bişi duydum yani belki biliyosunuzdur çig et bebeğe zararlı yani çiğköfte salam sosis sucuk bunları çığ tuketmicekmissiniz yanı sosis salam sucuk ya pişecek öle yencek yada hiç tuketilmeyecek

beryal+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu, rufeyde serra+, sessizdeniz+, süpriz_mucize+ canlarııımmm hepinizin anneler gününü kutlıyorumm sizleri seviyorumm
hg. canım seninde anneler günün kutlu olsunnnnnnnn
geçmiş olsun canım ne amelıyatı olucak esın

fıtık canım ya
aslında 2 yıl önce olmuştu ameliyatı karın zarındaki yırtık çok büyükmüş
parça koyuldu ama parça büyük gelmiş sürekli agrı yapıyor şimdi o parçayı küçültecekler doktorların önemsememezligi yani
inşallah çabuk geçerde bebek çalışmalarına çok ara vermeyiz

beryal+, k.a.y.r.a.+, mavi_qozlu, rufeyde serra+, sessizdeniz+, süpriz_mucize+ canlarııımmm hepinizin anneler gününü kutlıyorumm sizleri seviyorumm
sağol canım bizde seni çok seviyoruz..

ciftmi ne guzel biri erkek biri kıs olcakk anammm ne güzell rabbim ikisinide birden verdi sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yuce rabbim kendine çok iyi bak tatlımm
amin bitanem çok sağol...
sağlıklı olsunlarda inşallah,fark etmez cinsiyeti
ama herkes inşallah bi kız bi oğlan olur diyo,bak sende dedin Allah mı söyletiyo ne:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

herkese slm kızlar çatlatma iğnesini saat tam 12 vurundum ama şimdiye kadar hiç bişey yok bende yani birazcık kasık ağrısı ve bel ağrısı ama çok hafif yaa sizce çokmu ağrı olması gerekiyo tutması için beryal burdasın heralde canım senin çok sancın olmuşmuydu yani normalmi benim

rufeydacım eşine allah acil şifalar versin inş tez zamnda tadavisi biterde sizde kaldığınız yerden devam edersizniz inş canım

ya ben bu saate kadar girmedşm dedim bugün pazr herkes tatil moduna girmiştir bide girdimki ne göreyim allahım herkes burda:1shok:

hg. canım seninde anneler günün kutlu olsunnnnnnnn

fıtık canım ya
aslında 2 yıl önce olmuştu ameliyatı karın zarındaki yırtık çok büyükmüş
parça koyuldu ama parça büyük gelmiş sürekli agrı yapıyor şimdi o parçayı küçültecekler doktorların önemsememezligi yani
inşallah çabuk geçerde bebek çalışmalarına çok ara vermeyiz

inş çabuk geçer canım allah sımdıden acıl sıfaar versın:Saruboceq:

sağol canım bizde seni çok seviyoruz..

ama herkes inşallah bi kız bi oğlan olur diyo,bak sende dedin Allah mı söyletiyo ne:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

canım ikizlerin ikisi kız yada ikisi erkek olsaydı tek yumurta olurdu ama seninki çirt yumurta o yusden biri erkek biri kız benim ikizim var ben ondan biliyom biz tek yumurta ikiziyiz seninkiler çift oldugundan biri erkek diğeri kıs olcak cinsiyetleri simdiden belli gibi yani tatlımm

benim bildiğimde tek yumurta ikizlerinde ikiside aynı cins oluyomuş,çift yumurta ikizlerinde biri kız biri erkek oluyo...

slm kızlar burdaki tüm annelerin ve tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.Sessizdeniz ikizlerin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah....
Allah razı olsun canım çok sağol
çok mutluyum yaaa anne değilim ama sanki bugün benimde günümmüş gibime geliyurr
tabiki seninde günün canım...
bence içinde çocuk sevgisi olan herkes, çocuğu olsun olmasın,annedir benim için...
kıslarr ben bişi duydum yani belki biliyosunuzdur çig et bebeğe zararlı yani çiğköfte salam sosis sucuk bunları çığ tuketmicekmissiniz yanı sosis salam sucuk ya pişecek öle yencek yada hiç tuketilmeyecek
evet canım dr da söyledi çiğ etten uzak dur diye,hatta elinde kesik falan olursa çiğ ete dokunmamaya dikkat et dedi,önemli yani

h.g. sumoss şimdiden başladın kafanı yormaya biraz akısına bıarka daha yeni vurundun hemen etki göstermeyebilir herkesin bunyesi bir olmaz tatlımm olacagına bırak hakkında hayırlısı olsun

canım ikizlerin ikisi kız yada ikisi erkek olsaydı tek yumurta olurdu ama seninki çirt yumurta o yusden biri erkek biri kız benim ikizim var ben ondan biliyom biz tek yumurta ikiziyiz seninkiler çift oldugundan biri erkek diğeri kıs olcak cinsiyetleri simdiden belli gibi yani tatlımm
yani yüksek bi ihtimal biri kız biri erkek oluyomuş,ama yinede düşük bi ihtimal iki kız iki erkekde olabiliyomuş dimi?
dr bile bi kız bi erkek olur inşallah bi seferde doğum yaparsın dedi:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
bu arada sessizdeniz tebrik ederim iki,zlerin oluyormuş
sağol canım darısı size olsun inşallah:Saruboceq:

Back
X