Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dur canım yaa panik yapma bu kadar
ilaç veye herhangi birşey kullandınmı bu dönemde canım belki onun etkiside olmuş olabilir
ama yumurta çatlarken bir kanama geliyormu onu bilemiyorum canım
ben daha önce hayıt tohumu ilk kullandığımda çok az bir kan gelmişti belki seninde öyle birşeydir

evet ıltıhap için ilaç kullanıyodum dun bıttı

Haklısın ilterçakır,abyosun.ışin yorgunluk kısmını pek düşünmemiştim doğrusu.Düşük sonrası vücudum yorgun olduğu için belkide uykuya eğilimim artmıştır.Gerçi 1 ay oldu ama düzelir herhalde.Doktorda 3 ay korunmamı tavsiye etti.Hatta sonbahara doğru düşünün bebek yapmayı dedi.Bakalım hayırlısı.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanda inş.
ılterçakır ,abyosun sizler ne kadar süredir bebek istiyorsunuz ?Ben 2-2,5 yıldır korunuyordum.Tesadüfen hamile kaldığımı öğrendim.Sonrası düşük ama düşük olayı olana kadar bebek istediğimi pek fark etmemiştim açıkçası.
Leylem bu arada yumurta çatlaması konusunda inan bir bilgim yok.Geçmiş olsun canım...

meraba kızlar benimde bu a fos :utangac:cıktı
günaydın güzelim..iyi sabahlar..umudunu bir sonraki aya sakla mutlaka bebişin olacak.benimde adetime 3 gün var..kızla benim için dua edin..umutla bekliyorum ama belirtiler adet öncesi olan belirtiler gibi..

Haklısın ilterçakır,abyosun.İşin yorgunluk kısmını pek düşünmemiştim doğrusu.Düşük sonrası vücudum yorgun olduğu için belkide uykuya eğilimim artmıştır.Gerçi 1 ay oldu ama düzelir herhalde.Doktorda 3 ay korunmamı tavsiye etti.Hatta sonbahara doğru düşünün bebek yapmayı dedi.Bakalım hayırlısı.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanda inş.
İlterçakır ,abyosun sizler ne kadar süredir bebek istiyorsunuz ?Ben 2-2,5 yıldır korunuyordum.Tesadüfen hamile kaldığımı öğrendim.Sonrası düşük ama düşük olayı olana kadar bebek istediğimi pek fark etmemiştim açıkçası.
Leylem bu arada yumurta çatlaması konusunda inan bir bilgim yok.Geçmiş olsun canım...
canım ben 1 yıldır korunmuyorum ama bende pko var onunla ilğili olarak tedavi görüyorum bakalım hayırlısı bekliyorum işte tabi herşey yüce allahtan o nasip ettiyse olur nasip etmediyese onun takdirine sual olunmaz
ben kendimeden çok eşimn için sıkılıyorum o çok istiyor bende istiyorum ama onu düşününce kendimi unutuyorum

abyosun benim hamilelğimdeki belirtilerde öyleydi.Hatta ısrarla regl olmayı bekledim.Sivilceler çıktı tatlıya düştüm kasıklarımda batmalar ha oldum ha olacam derken günler geçti hatta doktor iğne verdi hamilelik varsa düşüğü engeller yoksa regli başlatır dedi.Vuruldum iğneleri ama yine olmadım.Sonra test yapıp görmüştüm çift çizgileri.Ama tabii regl için bayağı beklediğimden olsa gerek zaman geçmişti test sonuç verdi hemen.Ultrasondada minik keseyi görmüştük ama umudumuz çok uzun sürmedi.Bundada var bir hayır ne diyelim.Öbür dünyada görürüm belki çocuğumu...

:sm_cool:
günaydın güzelim..iyi sabahlar..umudunu bir sonraki aya sakla mutlaka bebişin olacak.benimde adetime 3 gün var..kızla benim için dua edin..umutla bekliyorum ama belirtiler adet öncesi olan belirtiler gibi..

aksine ben üzülmüyorum seviiyorum çükü 3. günü tedaviye başlıcam heyacanlıyım

ilterçakır dediğin gibi herşey Yaradanın istemesiyle olur.Peygamber Efendimizinde dediği gibi Rabbimden istemekten dua etmekten sakın vazgeçme.Zaman zaman umutsuzluğumuz oluyor elbette.Ama ona sığındıkça yine ferahlıyor ve tekrar umutlanıyoruz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.Rabbim nasip ettiyse inş. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur bir gün.

canım ben 1 yıldır korunmuyorum ama bende pko var onunla ilğili olarak tedavi görüyorum bakalım hayırlısı bekliyorum işte tabi herşey yüce allahtan o nasip ettiyse olur nasip etmediyese onun takdirine sual olunmaz
ben kendimeden çok eşimn için sıkılıyorum o çok istiyor bende istiyorum ama onu düşününce kendimi unutuyorum

canım benim bende pcosluyum nasıl bir tedavi görüyorsun

Haklısın ilterçakır,abyosun.İşin yorgunluk kısmını pek düşünmemiştim doğrusu.Düşük sonrası vücudum yorgun olduğu için belkide uykuya eğilimim artmıştır.Gerçi 1 ay oldu ama düzelir herhalde.Doktorda 3 ay korunmamı tavsiye etti.Hatta sonbahara doğru düşünün bebek yapmayı dedi.Bakalım hayırlısı.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanda inş.
İlterçakır ,abyosun sizler ne kadar süredir bebek istiyorsunuz ?Ben 2-2,5 yıldır korunuyordum.Tesadüfen hamile kaldığımı öğrendim.Sonrası düşük ama düşük olayı olana kadar bebek istediğimi pek fark etmemiştim açıkçası.
güzelim biz 7-8 aydır korunmuyoruz ve deniyoruz..doktor bi problem yok dedi..bizde çalışmalara devam ediyoruz güzelim..inşallah yakında güzel haberler veririm..3 gün var adetime..

ilterçakır dediğin gibi herşey Yaradanın istemesiyle olur.Peygamber Efendimizinde dediği gibi Rabbimden istemekten dua etmekten sakın vazgeçme.Zaman zaman umutsuzluğumuz oluyor elbette.Ama ona sığındıkça yine ferahlıyor ve tekrar umutlanıyoruz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.Rabbim nasip ettiyse inş. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur bir gün.
inşallah canım bekarken bende diyordum bukadar tıp ilerledi herşeyin bir caresi var hani artık kimse bebeğim olmuyor diye üzülmesin diyordum ama insanın kendi başına gelince hiçte öyle olmadığını gördüm evet tıp çok ileri ama 1 günde almıyorsun yani bebeğini kucağına o beklemek yokmu her ay acaba bu aydamı olmıyacak yada acaba hamilemiyim onun belirsizliği varya insanı öldürüyor gün sayıyoruz devamlı zavalı kocam okadar yorgun olmasına ragmen o bile unutuyor herşeyi sırf bebek için yani bunlar beni yoran şeyler elbet taktir yüce allahın hayırlısını diliyorum artık 1 yıl bana uzun geliyor ama düşünüyorum kaç yıl çocuk hasretiyle yananları ondan susuyorum ve yüce rabbime yalvarıyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın diye

canım benim bende pcosluyum nasıl bir tedavi görüyorsun
canım benim kilo problemim vardı ilk önce onu ver dedi drler bende kilo vermeyebaşladım 14 kilo verdim işte ama daha var bu hastalık biliyorsundur kilo yapıyor kilo gittimi esasında düzeliyor en azından adetlerim düzenli geliyor yani kilo olmadımı onun dışında klomen tedavisi uyguladılar geçen ay çatlatma iynesi vuruldum ama olmadı nasipte yokmuş demek ki bu ayda vurulacam ama eskisi gibi takmıyorum artık şimdilik tedaviler bunlar canım dahada olmazsa aşılama oda olmazsa artık tüp bebek felan dediler ama bakalım

Amin ilterçakır amin.ınşAllah hayırlı zamanda alırız güzel haberlerini seninde,benimde tüm isteyenlerinkininde.Abyosun bu arada az önce yazdım sana gördünmü bilmiyorum.Benim hamilelik belirtilerimde regl belirtileri gibiydi.Hayırlısı olsun inş.Eğer Rabbim hayırlı görüyorsa zaten senin içinde anne olma zamanı gelmiştir belkide. :)

Back
X