Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım benim kilo problemim vardı ilk önce onu ver dedi drler bende kilo vermeyebaşladım 14 kilo verdim işte ama daha var bu hastalık biliyorsundur kilo yapıyor kilo gittimi esasında düzeliyor en azından adetlerim düzenli geliyor yani kilo olmadımı onun dışında klomen tedavisi uyguladılar geçen ay çatlatma iynesi vuruldum ama olmadı nasipte yokmuş demek ki bu ayda vurulacam ama eskisi gibi takmıyorum artık şimdilik tedaviler bunlar canım dahada olmazsa aşılama oda olmazsa artık tüp bebek felan dediler ama bakalım

canı benim bende 70 kiloydum 3 ayda spor ve diyetle 5 kilo verebildim bu ay farlutala adet oldum buğün bütün testlerimi yaptırdım 3.günü tedaviye başlıcazdedi doktorum herhalde bende klomen kullancam sen nasıl verdin 14 kioyu okadar versrm süper olur

ben dün regl oldum dr reglinin 2 günü testler vermişti yaptır diye 5. gün ilaca başlıycaktık yumurta takibi için ama benim iltihabım çıktı şimdi sizce ben dr testleri yaptırıpmı yaptırmadanmı gidiyim bu ay tedaviye başlarmı acaba yani iltihap test sonucunu etkilermi?

canı benim bende 70 kiloydum 3 ayda spor ve diyetle 5 kilo verebildim bu ay farlutala adet oldum buğün bütün testlerimi yaptırdım 3.günü tedaviye başlıcazdedi doktorum herhalde bende klomen kullancam sen nasıl verdin 14 kioyu okadar versrm süper olur
evet canım ama ben 86 kiloydum başladığımda ve dietisyene gittim 4 ayda verdim kiloyu şimdi bıraktım dietisyeni evde yapayım diyorum ama olmuyor bakalım artık tekrar sıkı şekilde başlıyacam 10 kilo daha versem yeter bana yani senin kilona anca yetişirim :)))))

burdayızda canım geçmişteydim hepinize iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrr umarım hepiniz iyisinizdir
:lepi:
iyiyn zanım sanada iyi haftalar canım nasılsın bakalım
güzelim buradayım ama biraz işler var..onları halledeyim olur mu ara ara katılırım konuşmalara..-tatlicadiarzu-
tamam canı sen işlerini halet bende bir yandan yemek yapıyorum çaktırma :)
ben dün regl oldum dr reglinin 2 günü testler vermişti yaptır diye 5. gün ilaca başlıycaktık yumurta takibi için ama benim iltihabım çıktı şimdi sizce ben dr testleri yaptırıpmı yaptırmadanmı gidiyim bu ay tedaviye başlarmı acaba yani iltihap test sonucunu etkilermi?
canım sen bence bir dr sor ondan sonra hareket et dr ne derse onu yaptır
slm kızlar burdayım canım geçmişe takıldım nasılsın iyimisin
hoş geldin canımcım nasılsın bakalım biz iyiyiz

evet canım ama ben 86 kiloydum başladığımda ve dietisyene gittim 4 ayda verdim kiloyu şimdi bıraktım dietisyeni evde yapayım diyorum ama olmuyor bakalım artık tekrar sıkı şekilde başlıyacam 10 kilo daha versem yeter bana yani senin kilona anca yetişirim :)))))
kızlar bu pko nasıl bişeydir anlamadı ya benim kilo problemim yok banada pko teşhisi konuldu adt gecikmesi var biraz tüylenme var o kadar klomen kullandım 2 ay hiçbir işe yaramadı bu ay dr puregon daha etkili tedaviye başlıcaz dedi

işallah canım bede bir kilo daha vesem 59 süper olur 38 beden

Günaydın kızlar hepinize a.s.

biraz geçmişi okuyayım dedim çıkamdım yine :kahve:

Escales canım içini ferah tut kötü şeyler düşünme sakın merak etme değerlerin normale dönecektir inşallah. :Saruboceq: O zamanda halaybaşı ben olucam valla :teytey: :teytey: :teytey:
İNŞALLAH CANIM
merhaba arkadaşlar
SLM HOŞGELDİN CANIM BNİM
ama ben 6 aydır korunmuyorum
İNŞALLAH CANIM YAKIN ZAMANDA BEBİŞİN SANA GELİR
besliyorum teyzesi .ohh yaptık kahvaltımızı doyduk kimizde.sütümüzü yumurtamızı da yedik..gel şimdi sen de bizi yeeee kaydirigubbakcemile3

hayır canım henüz çok erken kan testi için .bekle birkaç gün daha.

canım ümitlenme ama sanki belirtilerin hamilesin gibi.
BENDE ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM AMA İNAN ARTIK SIKILDIM
kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar iyi sabahlar ve güzel bir hafta diliyorum hepinize..4-5 gündür giremedim yeni hamiş haberleri varmı...benim adetime 3 gün var bende geri sayıyorum ama sanırım adet olacağım..belirtiler standart anlıyacağınız..nassılsınız bakalım bugün..kaydirigubbakcemile4
İNŞALLAH OLMAZSINDA BEBİŞİN SANA GELİR CANIM BENİM
merhaba kızlar herkese günaydın nasılsınız
GĞNAYDIN CANIM BENİM NASILSIN BAKALIM
günaydın canlarımmm..neler yapıyosunuz kız 3 gundur gelemedim...arkadaşım varya bursanın altını üstüne getirdik delikafadulden..işe gelmedimşakkıdı çok güzel tatil yaptım valla....siz neler yaptınız???havadis varmı??
escales canım bidaha kan testi yaptırsana canım yaaa böyle beklenirmi kızzz....2 gunde 2 kat yukselirse normal demek
GÜLÜM BEKLEMİYEYİMDE NE YAPAYIM BUGÜN BURAYA GİTTİM KAN TESTİNE NEYMİŞ EFENDİM HEMEN VEREMEZLERMİŞ HEMEN VERDİKLERİ ŞEY POZİTİF Mİ NEGATİFMİŞ BOŞU BOŞUNA GİDİP KAN TESTİ YAPTIRDIM ÇARŞAMBA SONUÇLARI BEKLİYORUM ÇILDIRACAĞIM O DEĞİLDE ARTIK SIKILMAYA BAŞLADIM VARSA VAR YOKSA YOK YANİ NE DİYE BU KADAR UZADI ONU ANLAMADIM VALLA BEN
ay kızlar benım sınırlerim laçka galiba ya dün sabah markete gittik eşimle markette park yerlerinde eşim bi adamla atıştı..benımki hemen indi falan arabadan öteki adamda sustu sonra bastı gitti fazla uzamadı ama ben bi ağlamaya başladım nasıl sinirlerim bozuldu...normaldeee inerim yanii bende valla yolarım saçını başını))hihihi)))okadar olmasada çok cesaretliyimdir ama bööyle bi salya sümük ağladım ayyyy eşimde şaşırdı noluyo bebişim ya sana falan dedi...ayyy noluyo yaaa(((((((((
sonra annemi antalyadan gelen arkadaşım fala hepimizi dağyoluna restorantlar var mangallık oraya götürdüü ayy felekten bigün çaldık..içim açıldı..akşamda bi okey partisi evde....anca kendime geldimm...
HİÇ DEME GİTSİN O DURUM BENDEDE VAR ZATEN BENİM REGLİ ZAMANIM GELDİĞİNDE SİNİRLERİM HEMEN BOZULUR ADAMA DALARDIM ŞİMDİDE AYNI DURUMDAYIM O YÜZDEN ELİME İŞ ALIP KAFAMI DAĞITIYORUM

içinde seninde sahip olacağın bebişli hafta olması dileğiyle canım benim bu arada günaydın canım nasılsın bakalım

amin cnm ıyıyım sen nasılsın senı merak edıyorum kac gundur gıremedımde ne yaptın test falan yaptınmı
GÜLÜM BUGÜN GİTTİM SONUCUNU ÇARŞAMBAYA ÖĞRENECĞİM
kıslarrrrrr selam bennn geldimmmmmmmm
HOŞGELDİN CANIM BENİM
Bir kaç gün öncenin sayfalarına baktım.Ultrason görüntülerini falan görünce heveslendim doğrusu.Bu arada umut listesinde benim adım yok kızlar....
DEME GİTSİN GÖRÜNCE İNSAN HEVESLENİYOR VALLA
meraba kızlar benimde bu a fos :utangac:cıktı

abyosun benim hamilelğimdeki belirtilerde öyleydi.Hatta ısrarla regl olmayı bekledim.Sivilceler çıktı tatlıya düştüm kasıklarımda batmalar ha oldum ha olacam derken günler geçti hatta doktor iğne verdi hamilelik varsa düşüğü engeller yoksa regli başlatır dedi.Vuruldum iğneleri ama yine olmadım.Sonra test yapıp görmüştüm çift çizgileri.Ama tabii regl için bayağı beklediğimden olsa gerek zaman geçmişti test sonuç verdi hemen.Ultrasondada minik keseyi görmüştük ama umudumuz çok uzun sürmedi.Bundada var bir hayır ne diyelim.Öbür dünyada görürüm belki çocuğumu...
ALLAH BÜYÜK CANIM BENİM MORALİN BOZMA İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA BEBİŞİNE TEKRARDAN KAVUŞURSUN CANIM BENİM
inşallah canım bekarken bende diyordum bukadar tıp ilerledi herşeyin bir caresi var hani artık kimse bebeğim olmuyor diye üzülmesin diyordum ama insanın kendi başına gelince hiçte öyle olmadığını gördüm evet tıp çok ileri ama 1 günde almıyorsun yani bebeğini kucağına o beklemek yokmu her ay acaba bu aydamı olmıyacak yada acaba hamilemiyim onun belirsizliği varya insanı öldürüyor gün sayıyoruz devamlı zavalı kocam okadar yorgun olmasına ragmen o bile unutuyor herşeyi sırf bebek için yani bunlar beni yoran şeyler elbet taktir yüce allahın hayırlısını diliyorum artık 1 yıl bana uzun geliyor ama düşünüyorum kaç yıl çocuk hasretiyle yananları ondan susuyorum ve yüce rabbime yalvarıyorum kimsenin kucağını boş bırakmasın diye

AMİN CANIM BENİM AMİN

iyiyn zanım sanada iyi haftalar canım nasılsın bakalım

tamam canı sen işlerini halet bende bir yandan yemek yapıyorum çaktırma :)

canım sen bence bir dr sor ondan sonra hareket et dr ne derse onu yaptır

hoş geldin canımcım nasılsın bakalım biz iyiyiz

iyiyim sadece karnım ağrıyo canım

kızlar bu pko nasıl bişeydir anlamadı ya benim kilo problemim yok banada pko teşhisi konuldu adt gecikmesi var biraz tüylenme var o kadar klomen kullandım 2 ay hiçbir işe yaramadı bu ay dr puregon daha etkili tedaviye başlıcaz dedi

caım benim kişiden kişe degişiyor bende hepsi var tüylenme kilo düzensizlik bende istanbuldayım 3 gün sonra tedaviye başlıcam sen nereye gidiyorsun doktora

sayfa veritabanı hatası diyo bende arada böyle anlamsın ııı ooo gibi şeyler yazıyom o zaman ekran geliyo haberiniz olsun

Selam canlarım nasılsınız bakalım Çok Özledım sızı artık pc geldı evede net baĞlatıyorum evdende gırcem akŞamları oleyy:)

Back
X