Hoşgeldin canım.....:79::80:
İşte böyle.... herkes gelse de başlasak muhabbete.....
Var mı canım bi gelişme?
yok canim bugün gittim test aldim yarin icin heyecanliyim iste sen nasilsin ??
İyiyim işte canım nolsun.....
Yarın büyük gün demek.....:81: İnşaallah çift çizgi.......
Hadi hayırlısıyla İnşaallah canım yaaa.....
Canım aldığın testin markası ne?
ALLAH iyilik versin canim insallahh umutluyum ama hadi hayirlisi 3 yumurtam cok iyi gelismisti doktor esinde bi problem yoksa olur dedi bu ay icin esimin testleri normal cikti ee bide adet olmadim dedigim gibi normal kendi kendine adet görebilen bi kadin degilim ben 1,ci catlatma ignemde 9,günde adet oldum bu defa o günden 5 gün gecti hap kullaniyorum hala insallah tutmustur kafam cok karisik yaa
ayy insallah ne tatli olurlarİnşaalah canım yaa....Bana oldu gibi geliyor ya hadi hayırlısıyla İnşaallah.....:81:Bi de geliyomuş bizim üçüzler.....Ayyyy ne güzel yaa ....Bereketli bereketli başlangıç yaparız .....
İnşallah arkandan da bizler.....
hilary yaziyo üstünde test falan edilmis güvenilir sonuc diyor
hiç o markadan kullanmadım....malum test yapa yapa artık....Inşaallah hepimiz için bu ay kullandığımız testler şimdilik son olsun (bi dahaki bebekler için tekrar nasip etsin allah'ım.) ,9 ay ihtiyacımız olmasın artık....
ayy insallah ne tatli olurlarben raziyim sahsen insallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR SAGOLASIN SEN VE KIZLAR OLMASAYDINIZ DAHA ZOR GECERDI BU DÖNEM BENIM ICIN ALLAH SENDEN DIGER ARKADASLARDAN RAZI OLSUN
hadi hayırlısı canım
amin canım,inşaallah....senden de canım....
Bu arada sen folik asite başlamıştın di mi?
hadi hayırlısı canım
allah senı ne komık kadınsın sen yahuucanım ınsallah kabul olur dualrımız ben yurtdısındayım yabancı marka burdakıler ondan sonuc önemlı bızım ıcınn
yok canım onu daha önce kullanmıstım ben doktor sadece duphaston verdı adet olmak ıcın yada bebıs olursa tutunsun dıye baska yok
hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Sen ne zamandır istiyosun canım ya da hamile misin?
Evet yaa sen almanyadaydın...bi an unutmuşum....almancan nasıl canım,anlaşabiliyon mu orda?
ehh ıste yolda kalmıycak kadar ıdare eder
Herkese hayırlı aksamlar kızlar..2 gundur gıremıyorum mısafırım vardı da hepınızı cok ozledm bayagı muhhabbet etmıssınz..ASIfirari umutlu olmana sevndm..yarın ınsallah gusel haberlerını beklıorz..
herkese hayırlı aksamlar kızlar..2 gundur gıremıyorum mısafırım vardı da hepınızı cok ozledm bayagı muhhabbet etmıssınz..asıfirari umutlu olmana sevndm..yarın ınsallah gusel haberlerını beklıorz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?