Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İyiyim işte canım nolsun.....

Yarın büyük gün demek.....:81: İnşaallah çift çizgi.......

Hadi hayırlısıyla İnşaallah canım yaaa.....

ALLAH iyilik versin canim insallahh umutluyum ama hadi hayirlisi 3 yumurtam cok iyi gelismisti doktor esinde bi problem yoksa olur dedi bu ay icin esimin testleri normal cikti ee bide adet olmadim dedigim gibi normal kendi kendine adet görebilen bi kadin degilim ben 1,ci catlatma ignemde 9,günde adet oldum bu defa o günden 5 gün gecti hap kullaniyorum hala insallah tutmustur kafam cok karisik yaa

İnşaalah canım yaa....Bana oldu gibi geliyor ya hadi hayırlısıyla İnşaallah.....:81:Bi de geliyomuş bizim üçüzler..... Ayyyy ne güzel yaa ....Bereketli bereketli başlangıç yaparız .....
İnşallah arkandan da bizler.....

ayy insallah ne tatli olurlar ben raziyim sahsen insallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR SAGOLASIN SEN VE KIZLAR OLMASAYDINIZ DAHA ZOR GECERDI BU DÖNEM BENIM ICIN ALLAH SENDEN DIGER ARKADASLARDAN RAZI OLSUN

hilary yaziyo üstünde test falan edilmis güvenilir sonuc diyor

Hiç o markadan kullanmadım....Malum test yapa yapa artık.... İnşaallah hepimiz için bu ay kullandığımız testler şimdilik son olsun (bi dahaki bebekler için tekrar nasip etsin Allah'ım.) ,9 ay ihtiyacımız olmasın artık....

allah senı ne komık kadınsın sen yahuucanım ınsallah kabul olur dualrımız ben yurtdısındayım yabancı marka burdakıler ondan sonuc önemlı bızım ıcınn

ayy insallah ne tatli olurlar ben raziyim sahsen insallah ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR SAGOLASIN SEN VE KIZLAR OLMASAYDINIZ DAHA ZOR GECERDI BU DÖNEM BENIM ICIN ALLAH SENDEN DIGER ARKADASLARDAN RAZI OLSUN

Amin canım,İnşaallah....Senden de canım....

Bu arada sen folik asite başlamıştın di mi?

hadi hayırlısı canım

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Sen ne zamandır istiyosun canım ya da hamile misin?

allah senı ne komık kadınsın sen yahuucanım ınsallah kabul olur dualrımız ben yurtdısındayım yabancı marka burdakıler ondan sonuc önemlı bızım ıcınn

Evet yaa sen Almanyadaydın...Bi an unutmuşum....Almancan nasıl canım,anlaşabiliyon mu orda?

Herkese hayırlı aksamlar kızlar..2 gundur gıremıyorum mısafırım vardı da hepınızı cok ozledm bayagı muhhabbet etmıssınz..ASIfirari umutlu olmana sevndm..yarın ınsallah gusel haberlerını beklıorz..

Hoşgeldin canım.....:79::80:
Gitti mi misafirlerin?Sen de ne var ne yok?Var mı bi gelişme?

hosgeldın canım sende bızde özledık ınsallah canım ınsallah bakıcaz ama yınede tırsmıyorum da degıl :18::18: Azıcık ıhtımaller var gecmısı okuduysan eger yazmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…