en ufak bısey deseler duygusallasıp aglıyorsun hıc yoktan yere..aklıma gelenlerı yazayım bende:)tamam cnm sayıyorum o zaman
1.göğüslerde şişme dokununca ağrı hatta südyen takamıyorum o kadar acıyo bu kadar olmazdı hiç
2.aşırı iştah (daha öncede belirtmiştim folik asitten olabilir)
3.popo büyümesi :)
4.sık idrara çıkma ( bunuda çok yiyip içmeme bağlıyorum )
5.ayın 6sı ile 10u arası yumurtlama günlerimdi ama biz şubat başında çalışmalara başlamıştık ve ayın 4ünde bir kaç damla koyu pembe kan geldi bunn ne olduğunu bilemiyorum bi önceki adetim 18 ocaktaydı adetim yeni geçmiş olsa tama dicemde değildi ama o gün kapkaça uğradım onun korkusundan olabilir diye düşündüm ama annem yerleşme kanaması olabilir diyerek beni heveslendirdi ama yumurtlama günüm bile henüz gelmemişti olabilirmi bilmiyorum işte bunlar bebeişim sen bi ölç tart bakalım yorumlarını bekliyorum cnm
kızlar arasıra güncellicem listeyi arasayfalarda kaybetmemek için unutmadığınız zamanlarda sizde yapın arayıp bulmak zor oluyobu kızda listeyle kafayı bozdu demeyin sonra ondan yayınlayıp duruyorum haberiniz olsun :86:
en ufak bısey deseler duygusallasıp aglıyorsun hıc yoktan yere..aklıma gelenlerı yazayım bende:)
o kadar dedikodu yapiyozki sayfa kalmiycak yakindaa
valla kız bi gecede 10 sayfayı buluyo nerdeyse
tamam cnm sayıyorum o zaman
1.göğüslerde şişme dokununca ağrı hatta südyen takamıyorum o kadar acıyo bu kadar olmazdı hiç
2.aşırı iştah (daha öncede belirtmiştim folik asitten olabilir)
3.popo büyümesi :)
4.sık idrara çıkma ( bunuda çok yiyip içmeme bağlıyorum )
5.ayın 6sı ile 10u arası yumurtlama günlerimdi ama biz şubat başında çalışmalara başlamıştık ve ayın 4ünde bir kaç damla koyu pembe kan geldi bunn ne olduğunu bilemiyorum bi önceki adetim 18 ocaktaydı adetim yeni geçmiş olsa tama dicemde değildi ama o gün kapkaça uğradım onun korkusundan olabilir diye düşündüm ama annem yerleşme kanaması olabilir diyerek beni heveslendirdi ama yumurtlama günüm bile henüz gelmemişti olabilirmi bilmiyorum işte bunlar bebeişim sen bi ölç tart bakalım yorumlarını bekliyorum cnm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman ben değilim gram duygusallık yok aksine çok pozitifim bu günlerde helede yemek yedikçe acayip mutlu oluyorum
insallah bebislerimiz gelirde topik dolar hamislerle
yengec canim evcimen ayrica sulu gözz ve duygusall ama bu ara ne olduysa kocama cok cemkiriyom yaa garibim bisiyde diyemiyo
benım kı kova cnm
yay canım benim
kızlar arasıra güncellicem listeyi arasayfalarda kaybetmemek için unutmadığınız zamanlarda sizde yapın arayıp bulmak zor oluyobu kızda listeyle kafayı bozdu demeyin sonra ondan yayınlayıp duruyorum haberiniz olsun :86:
Canım bence büyük ihtimal annenin dediği gibi yerleşme kanaması olabilir.Belki bu ay erken yumurtlamışsındır...Bu arada kapkaç için çok geçmiş olsun canım...
Belirtilere gelince benim araştırmalarım sonucunda öğrendiğim en erken belirtiler (ama herkeste farkı olacağını unutmayalım );
-Göğüslerde şişkinlik
-Adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı
-Bazen kasıklardan bacaklara vuran ağrı
-Halsizlik,yorgunluk,uyku hali
-Gözbebeklerinde büyüme
-Kirpiklerde karışıklık
-Ayakların sürekli üşümesi
-İdrara sık çıkma
-Adet olmaya 1-2 gün kala vajinaya parmakla bakıldığında boşluk hissi(gebelik yoksa ele top gibi bişey geliyormuş öyle diyorlar)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım....
Araştıra araştıra uzman olcam artıkYani o hale geldim ki Tıp okuyup kadın doğumu seçsem zorlanmam heralde....
İnşaallah canım..... Amiiin.....
Evet yengeç çok duygusaldır yaa....
Kova daha çok mantığıyla hareket eder....
Yaylarda gezmeyi çok severler....
Tamam canım çok iyi yapıyorsun....
söylediklerinin aksi olanlarda var bende cnm mesela normalde çok üşürdüm aksine heryerim sıcacık eşim bile sen bu sene beni geçtin sıcacıksın diyo normalde ben ona soba gibisin derdim şimdi o bana diyo onun dışında kasıklarımda iki hafta önce bıçak saplanır gibi batmalar vardı 3-4 gün sürdü şimdi adetim yaklaştı ama hiç kasık ağrım yok halsizlikte pek yok amaaan neyse ya bakcaz bakalım artık olmadı bi dahaki aya napalım cnm aslında 11.11.2011 istiyoduk ama olmıcak galiba
Baştan dedim ya canım herkesin belirtisi farklı,İnşaallah senin belirtilerin de bunlardır,İnşaallah müjdeli haberleri alıcaz.....
sen herseyin ehlisin bebisim ya helal yani alkisliyorum
sayenizde moral buluyorum bende ya cok sagolun ne diyim ALLAH NE MURADIMIZ VARSA VERSIN HEPIMIZE INSALLAHHH BAHARIM BENDE VIRÜS ISTIYOMM HEESağolasın canım,o sizin güzelliğiniz....
sayenizde moral buluyorum bende ya cok sagolun ne diyim ALLAH NE MURADIMIZ VARSA VERSIN HEPIMIZE INSALLAHHH BAHARIM BENDE VIRÜS ISTIYOMM HEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?