Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

en ufak bısey deseler duygusallasıp aglıyorsun hıc yoktan yere..aklıma gelenlerı yazayım bende:)

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................

kızlar arasıra güncellicem listeyi arasayfalarda kaybetmemek için unutmadığınız zamanlarda sizde yapın arayıp bulmak zor oluyo bu kızda listeyle kafayı bozdu demeyin sonra ondan yayınlayıp duruyorum haberiniz olsun :86:

o kadar dedikodu yapiyozki sayfa kalmiycak yakindaa

Canım bence büyük ihtimal annenin dediği gibi yerleşme kanaması olabilir.Belki bu ay erken yumurtlamışsındır...Bu arada kapkaç için çok geçmiş olsun canım...

Belirtilere gelince benim araştırmalarım sonucunda öğrendiğim en erken belirtiler (ama herkeste farkı olacağını unutmayalım );
-Göğüslerde şişkinlik
-Adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı
-Bazen kasıklardan bacaklara vuran ağrı
-Halsizlik,yorgunluk,uyku hali
-Gözbebeklerinde büyüme
-Kirpiklerde karışıklık
-Ayakların sürekli üşümesi
-İdrara sık çıkma
-Adet olmaya 1-2 gün kala vajinaya parmakla bakıldığında boşluk hissi(gebelik yoksa ele top gibi bişey geliyormuş öyle diyorlar)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım....

Araştıra araştıra uzman olcam artık Yani o hale geldim ki Tıp okuyup kadın doğumu seçsem zorlanmam heralde....

insallah bebislerimiz gelirde topik dolar hamislerle

İnşaallah canım..... Amiiin.....

yengec canim evcimen ayrica sulu gözz ve duygusall ama bu ara ne olduysa kocama cok cemkiriyom yaa garibim bisiyde diyemiyo

Evet yengeç çok duygusaldır yaa....

benım kı kova cnm

Kova daha çok mantığıyla hareket eder....

yay canım benim

Yaylarda gezmeyi çok severler....

Tamam canım çok iyi yapıyorsun....

söylediklerinin aksi olanlarda var bende cnm mesela normalde çok üşürdüm aksine heryerim sıcacık eşim bile sen bu sene beni geçtin sıcacıksın diyo normalde ben ona soba gibisin derdim şimdi o bana diyo onun dışında kasıklarımda iki hafta önce bıçak saplanır gibi batmalar vardı 3-4 gün sürdü şimdi adetim yaklaştı ama hiç kasık ağrım yok halsizlikte pek yok amaaan neyse ya bakcaz bakalım artık olmadı bi dahaki aya napalım cnm aslında 11.11.2011 istiyoduk ama olmıcak galiba

Baştan dedim ya canım herkesin belirtisi farklı,İnşaallah senin belirtilerin de bunlardır,İnşaallah müjdeli haberleri alıcaz.....

Kızlar ben çıkıyorum,aayyy hergün bi önceki günün saatini aşıyorum yaaa....
Sabah kalkamıcam,bişey de kalmadı ya zaten sabaha....
Uykum gelmeye başladı artık....
İyi geceler kızlar....:79::80::79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…