hosgeldın canım sende bızde özledık ınsallah canım ınsallah bakıcaz ama yınede tırsmıyorum da degıl :18::18: Azıcık ıhtımaller var gecmısı okuduysan eger yazmıstım
daha da ilerler o merak etme....ayyy ne güzl kız senin bebişler küçükten yabancı dil öğrenmiş olurlar....:81:
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Gitti mi misafirlerin?Sen de ne var ne yok?Var mı bi gelişme?
olsunlar önce onlar benı ögretır o zaman
hepsını okuyamadmda yne evet bısıler okudum :)) hadı hayrlısı
evt cnm gttler..bnm beklenmeyen adet tarıhım yarın aslında ama bn ptesı gunu test yaptrdm kan testı negatıf cktı oyuzden bu ay umıdım yok..ama bugun sol gogsum cok sancıyo anlamadm neden adet sancım gbı degl blmıorm bakalm nolcak..
hepımız ıcın hayırlısı canım bekle bı belkı bellı olmuyo sımdı bılemeyız bozma hemen moralını sen
olsun canım belki de geç döllenme olmuştur....sen hislerine bak,eğer içinde bi his varsa inşaallah gelmiştir bebişin....olmadı sen de hafta sonu bi idrar testi yaparsın gelen giden olmazsa.....
Olsun canım belki de geç döllenme olmuştur....Sen hislerine bak,eğer içinde bi his varsa İnşaallah gelmiştir bebişin....Olmadı sen de hafta sonu bi idrar testi yaparsın gelen giden olmazsa.....
valla ptesı gunu kan testı yaptrdgmda okadar umıtlıydımkı esımı kaldırdm erkeknden hadı kalk gıdıorz dıe.. Orda negatıf yazdgnı gorunce coktum ressmn..esıme dedmkı bıdaha asla adtem gecmeden test yapmam.esımde ben bu lafları bıyerden duydm sankı dıyp dalga gecıo
dogru söylüyosun bebısım olabılır bende kendı adıma böyle düsünmüstüm cıkmadık candan ümıt kesıılmez demıı
Aman ınsallah gelmezlerr.:)
evet canım aynen öyle....hatta kımızılar az gelirse yine ümit var,üstüne görme olabilir yani...
Inşaallah canım....
ınsallah bebısım ne kadar pozıtıfsın ya allah bozmasın senı bızım eve getırsem gelırmısın canımm
Kızlar müsadenızı ıstesem sızden karnım agrıyor yıne bıraz dınlenıp gelırım ama olurmu
yerım ben senın güzell ellerını gelıcem canım görüsürüz:80::80:tamam canım müsaade senin....biraz dinlen gel yine ama olur mu.....:79::80::79::80:
Bak sana 4 tane el sallıyorum 1 'i sana,3ü bebişlere.....
valla ptesı gunu kan testı yaptrdgmda okadar umıtlıydımkı esımı kaldırdm erkeknden hadı kalk gıdıorz dıe.. orda negatıf yazdgnı gorunce coktum ressmn..esıme dedmkı bıdaha asla adtem gecmeden test yapmam.esımde ben bu lafları bıyerden duydm sankı dıyp dalga gecıo
Canım duramıyoruz işte ben de öyleyim bırak geçmesini adet günüm gelmeden başlıyom test yapmaya....O dalga geçmiyordur canım seni rahatlatmak için söylüyordur....Napsınlar onları da heveslendiriyoz ,belki de farkında olmadan,yani bence ben öyle yapıyorum,boşa heveslendiriyorum,napiyim kendim de hevesleniyom çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?