Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşgeldin canım.....:79::80:
Gitti mi misafirlerin?Sen de ne var ne yok?Var mı bi gelişme?

evt cnm gttler..bnm beklenmeyen adet tarıhım yarın aslında ama bn ptesı gunu test yaptrdm kan testı negatıf cktı oyuzden bu ay umıdım yok..ama bugun sol gogsum cok sancıyo anlamadm neden adet sancım gbı degl blmıorm bakalm nolcak..

Olsun canım belki de geç döllenme olmuştur....Sen hislerine bak,eğer içinde bi his varsa İnşaallah gelmiştir bebişin....Olmadı sen de hafta sonu bi idrar testi yaparsın gelen giden olmazsa.....

hepımız ıcın hayırlısı canım bekle bı belkı bellı olmuyo sımdı bılemeyız bozma hemen moralını sen

valla ptesı gunu kan testı yaptrdgmda okadar umıtlıydımkı esımı kaldırdm erkeknden hadı kalk gıdıorz dıe.. orda negatıf yazdgnı gorunce coktum ressmn..esıme dedmkı bıdaha asla adtem gecmeden test yapmam.esımde ben bu lafları bıyerden duydm sankı dıyp dalga gecıo

olsun canım belki de geç döllenme olmuştur....sen hislerine bak,eğer içinde bi his varsa inşaallah gelmiştir bebişin....olmadı sen de hafta sonu bi idrar testi yaparsın gelen giden olmazsa.....

dogru söylüyosun bebısım olabılır bende kendı adıma böyle düsünmüstüm cıkmadık candan ümıt kesıılmez demıı

daha adetıne var sanırım ne kadar sabırsızıs ya bız banada doktor bı hafta önce yaptı benımde negatıftı hala ümıdım var ıste benımkıde üzülüyor yarın ıcın heyecanlı yaa garıbım yazıkkk

ınsallah bebısım ne kadar pozıtıfsın ya allah bozmasın senı bızım eve getırsem gelırmısın canımm

Napiyim her ay benim kırmızıların üstüne görme olmasını o kadar istiyorum ki....Hele ağustostaki adetimde ilk gün 1-2 damla gelmişti bi ümitlenmiştim :81:ama ertesi gün. arttı benim kırmızılar.... hiç de az gelmiyorlar yani...

Canım duramıyoruz işte ben de öyleyim bırak geçmesini adet günüm gelmeden başlıyom test yapmaya....O dalga geçmiyordur canım seni rahatlatmak için söylüyordur....Napsınlar onları da heveslendiriyoz ,belki de farkında olmadan,yani bence ben öyle yapıyorum,boşa heveslendiriyorum,napiyim kendim de hevesleniyom çünkü....

haklısın valla bebısım yaaa onlar bızden cok uzuluyo aslında.. :) neyse bende cıkımde fatmagul baslıcak onu ızlım gelırım bıtınce opuldunuz kızlaaar :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…