Kızlar ben çıkıyorum,aayyy hergün bi önceki günün saatini aşıyorum yaaa....
Sabah kalkamıcam,bişey de kalmadı ya zaten sabaha....
Uykum gelmeye başladı artık....
İyi geceler kızlar....:79::80::79::80:
Kızlar ben çıkıyorum,aayyy hergün bi önceki günün saatini aşıyorum yaaa....
Sabah kalkamıcam,bişey de kalmadı ya zaten sabaha....
Uykum gelmeye başladı artık....
İyi geceler kızlar....:79::80::79::80:
fsane oğluşuna ne isim düşünüyosun cnm
bulaştırırım cnm merak etme sen görmedinmi ben fenayım
insallah canim hepimize bulassin virüsün neyse canlar bende kaciyorum agrim geldi ilik dus alip yatacagim cümleten iyi gecelerr
iyi geceler canim bende kacrim görüsürüz allaha emanet:80::80:tmm cnm hayırlı geceler sonra görüşürüz öptüm
tmm cnm hayırlı geceler sonra görüşürüz öptüm
iyi geceler canim bende kacrim görüsürüz allaha emanet:80::80:
kusura bakma cnm ya pc nın ekranı gıttı de onunla ugrasıyordum ya bende sıze onu sorucaktım da muhabbetınızın ortasında sormayayım dedım sımdı.valla ısm konusunda esımle anlasamıyoruz ben anlamlı bısey olsun dıyorum. tam karar vermedık ama sımdılık batuhan dıyoruz.sızce fıkır verın bıraz bana ısım konusunda cok kararsızım:)
cnm bende sana bir iki fkir verip çıkayım şahsen ben oğlum olursa eymen koymayı düşünüyorum cennet kapılarından birinin adıymış kız olursada eylül bunuda hep eşim istemişti neyse
yeğenimin ismi çok ilginçtir ve duyan herkes şaşırır bilmem sen beğenirmisin Bulutay :)
onun dışında doruk ismini seviyorum ,toprak, ada,
asil,ege bunlarda hoşuma gidiyo fikir olsun sana internetten de araştır istersen neyse bende çıkayım cnm yarın akşam tekrar kızlarada sorabiliriz istersen bu konuyu hayırlı geceler
tamam canım sorarız saolasın hepsı guzel ısımler arastırdım baktım ne bıleyım uyumlu ısım olsun dıe bakıyorum ama olmuyor neyse ıyı geceler
bende geldim canimm sesini duydumBen geldim.....:79::80:
Hamile kalmaya çalışan arkadaşlarım için;
Sperm hücreleri genital kanalda 5 güne kadar canlı kalabilir; yumurta hücresi ise yumurtlamadan sonra yalnızca 12-24 saat yasayabilir. Bu nedenle yumurtlama olduğu anda spermlerin yumurta hücresini, fal-lop tüpü içinde (kanalda) bekliyor olmaları veya kısa zamanda oraya ulaşmaları gerekir. Erkekteki sperm sayısı her boşalmayla birlikte azalır. Erkeğin spermlerinin dölleme yeteneğinin özellikle sabahları daha yüksek olduğuna dair görüşler vardır ve bu nedenle sabah ilişkide bulunmak uygun olabilir. Ancak elbette bu, tüm çiftler için rahat olmayabilir.
Bazı calısmalarsa düzenli olarak haftada iki kez düzenli olarak ilişkide bulunulmasının kolay hamile kalmada etkili olacağını gösteriyor. Ancak önerilen bir şekil de, verimli günlerden birkaç gün öncesinde sperm sayısının azalmaması için cinsel perhizde bulunulması ve verimli günlerde (yani yumurtlama günlerinde )gün aşırı beraber olunmasıdır. Yani,saatinin önemi o kadar da fazla değildir.
Hamile kalmak isteyen ve hamile arkadaşlarım için ;
Beslenme ve Egzersiz
Sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşamak ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyorsanız;
-Sigara ve alkol içmemelisiniz.
Sigara içilen ortamlarda bulunmanız da yine size ve karnınızda ki bebeğe zarar verebilecek ortamlardan biridir.
-Düzenli ve dengeli beslenmelisiniz.Kalsiyum ihtiyacı mutlaka karşılanmalıdır.Süt,peynir,yumurta,yeşil yapraklı sebzeler,baklagiller gibi...
-Bebeğinizin sağlıklı gelişimi için Doktorunuzun önereceği folik asit takviyesini ihmal etmemelisiniz.Günlük ihtiyacınızdan fazla vitamin hapı içmemelisiniz.
-Hamilelik sırasında egzersiz yapmanızın da sayısız faydaları vardır. Bunlardan en önemlileri şöyle sıralanabilir:
1. Anne adayının hamilelik sırasındaki depresyonlarını ve endişelerini azaltarak, kendisine olan güven duygusunu arttırır.
2. Anne adayının aşırı kilo alımını engelleyerek, kabul edilebilir düzeyde kilo almasına yardımcı olur.
3. Hamileliğe bağlı olarak gelişen rahatsızlıkları azaltır.
4. Normal doğum şansını arttırarak, sezaryenle doğum olasılığını azaltır.
5. Doğum sonrası annenin çabuk toparlanmasını sağlar.
6. Hamilelik sırasında alınan fazla kiloların hızla verilmesine yardımcı olur.
7. Anne adayının enerji seviyesini yükseltir.
8. Anne adayının düzenli ve sağlıklı uyumasına yardımcı olur.
Hamileliği normal bir şekilde seyreden her sağlıklı anne adayı için, kendini fiziken ve ruhen zorlamayacak şekilde egzersiz yapmak güvenli ve yararlıdır. Tıbbi yönden sorunlu ve komplikasyonlu bir hamilelik dönemi yaşayan anne adaylarının, hamilelik dönemi normal seyreden anne adaylarının yaptıkları egzersizleri yapmaları uzmanlarca uygun görülmemektedir.
bende geldim canimm sesini duydum:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?