Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Hoşbulduk canım,dün sen çok az kalabildin (doğal olarak yol yorgunum benim....),ben de sabahı ettim yine burda,kopamadım sohbetten...Bugün iyi ya erken başladık....

evet canım yol yorgunuyum salı gecesi istanbula geldim sabah döndüm şimdi bu akşam yine istanbuldayım bu hafta git gel böyle bebiş için katlanıyoruz

evet canım yol yorgunuyum salı gecesi istanbula geldim sabah döndüm şimdi bu akşam yine istanbuldayım bu hafta git gel böyle bebiş için katlanıyoruz

İnşaallah gelsin bebişler de değsin şu zahmetlere hayırlısıyla....

kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim

Tamam canım,görüşürüz....:79::80:

yenisini yapmadim malum yarini bekliyorum:18:

olur denerim cok karmasik bidurum yasiyorum 2 ihtimalide düsünüyorum kafam agriyor inanki

Çok takma şimdi kafana rahat ol canım,hayırlısı neyse o olsun diyelim....

Bak çift çizgiyi görürsen hemen yaz buraya.....Sabah bakamasam bile bi ara bakmaya çalışırım...Ben de meraklandım iyice....Hayırlısıyla İnşaallah.....

bi cift ciksin özelden yazacam sana bak hemde sabahin köründe

hosgeldin bacim sendee valla koptuk biz atti sarteller yine

yaa bellı oluyo arkadasım ama olsun gusel seyler bunlar bu arada dualarım senınle hakkında hayırlısı ne ıse o olsun cnm bnmde yarın olmam gerekıo ama 2-3 gun gecıkmelı oldugundan pazarı hesaplıorum ben.. hadı bakalm cnm ılk senden alalım gusel haberlerını ınsallah arkandan da bız gelırız sevıorum hepınızı.. ne kadar sıcak bı ortam burası yaa 3 gun oldu topıge katılalı ama bagımlılık yapıo.. ınsan kendını ıyı hıssedıo gercekten bende benımle aynı kaderı paylasan baska kmse yokmu dıe dusunurken sız cıktınız karsıma..Hepımızın hakkında hayırlısı bacımm..INSALLAH BIZDE SIRAYLA ZAFERE ULASIRIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…