hoş geldin canım görüşemedik uzun zamandır
ayni canim benim agri gidip geliyor iste yarin test yapacagim hayirlisi[/QUOcnm ama bazılarında hemen gozukmuyormus umuduuz kesmeyın hıcbir zaman
ayni canim benim agri gidip geliyor iste yarin test yapacagim hayirlisi
ayni canim benim agri gidip geliyor iste yarin test yapacagim hayirlisi[/QUOcnm ama bazılarında hemen gozukmuyormus umuduuz kesmeyın hıcbir zaman
insallah belli olur ben 7.sinde ignemi yaptirdim canim 14 gün oldu hapima basladim gecen cuma yaptik cikmadi zaten teste dr yarin icin yapin dedi iste :18::18:
Hoşbulduk canım,dün sen çok az kalabildin (doğal olarak yol yorgunum benim....),ben de sabahı ettim yine burda,kopamadım sohbetten...Bugün iyi ya erken başladık....
sagolasin bacim bisey sorucam esim gelince yapsam testi sorun olurmu adam dayanamiyor gececi biliyosun 4 gibi evde oluyor
bende cok istiyorum canim insallah hepimizin karni bebisle dolarcanım inşaallah bu ay bize mutlu gaberler verirsin kendisinin olmasada burda ki arkadaşların bile hamile kalması insanı mutlu ediyor inşaallah bir kaçımız olsun bu ay mutlu oluruz
evet canım yol yorgunuyum salı gecesi istanbula geldim sabah döndüm şimdi bu akşam yine istanbuldayım bu hafta git gel böyle bebiş için katlanıyoruz
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim
olur denerim cok karmasik bidurum yasiyorum 2 ihtimalide düsünüyorum kafam agriyor inankiCanım tuvaletini 4-5 saat yapmamış olman gerekiyor.Az sonra yap eşin gelinceye kadar tut yani.....
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
Sinem 16................................15 mart................................
Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
olur denerim cok karmasik bidurum yasiyorum 2 ihtimalide düsünüyorum kafam agriyor inanki
Çok takma şimdi kafana rahat ol canım,hayırlısı neyse o olsun diyelim....
Bak çift çizgiyi görürsen hemen yaz buraya.....Sabah bakamasam bile bi ara bakmaya çalışırım...Ben de meraklandım iyice....Hayırlısıyla İnşaallah.....
İnşaallah bebişler yerlerine yerleşiyordur....:81::81:
bebısım ne gusel bır dua bu valla bayıldım.. bu arada ıyı aksamlar kaderdaslarım:))
bi cift ciksin özelden yazacam sana bak hemde sabahin köründe
bebısım ne gusel bır dua bu valla bayıldım.. bu arada ıyı aksamlar kaderdaslarım:))
Tamam canım,yeter ki çıksın....
İyi akşamlar canım,hoşgeldin....:79::80:
hosgeldin bacim sendee valla koptuk biz atti sarteller yine
ara ara atesleniyorum ben ya ne oluyuu bana :26:
cok heyecan yapma bacım rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?