Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ara ara atesleniyorum ben ya ne oluyuu bana :26:

Heyecandan ateşin yükseliyor heralde canım....Sakin ol biraz....

Yoksa bebişlerden mi ki kız.... :81:Ateş düşmüyormuş yumurtlamadan sonra diye duymuştum bi de bak...Aklıma geldi şimdi bak,dün saydığım belirtilerden bu eksik kalmışmış....Akıntın ne durumda kuruluk olmuyor devamlı ıslaklık oluyormuş bi de....(bu da eksik kalmışmış...)Aklıma geldikçe ben bu belirtileri toparlıyayım da tekrar yazayım bari....

insallah canim hele bi olsun bizim topik gercekten güzel bende burda iyi hissediyorum kendimi sizlerin sayesinde tabi

bimiyorumki canim evet okumustum yazdiklarini ama bende akinti felan yok belkide tedaviden belkide normal edet olmadigim icin olabilir normaldede benim akintim olmaz hic arada oluyor bu ateslenme yada büyük ihtimal heyecam yaptimmmm

O yüzden bu topiği açtım zaten canım ben,hiç ay adı da vermedim o yüzden...Böyle sıcak , samimi , seviyeli bir ortam olsun istedim,herkes de aynı şeyleri bekliyor ve istiyormuş burda buluştuk işte.....

heralde yarini göremeycem canim ben

Aaaa yapma böyle....Hadi biraz konu değiştirelim de rahatla biraz....

Kızlar folik asit haricinde bi vitamin falan kullanıyor musunuz ya da kullanmayı düşünüyor musunuz?

daha önce kullanmistim ama doktor verirse kullanirim yani herseyi kullaniyohh zatii

aaynen cnm tabı bıze bu ortamı olusturdugu ıcın bebısıme de tesekkur etmemız lzm dmı :))

tabiki canim bebisim gözümüzün nuru yanii

Sağolun kızlar....Dediğim gibi herkes böyle sıcak,samimi,seviyeli,kendinden bişeyler bulabileceği, dertlerinin dinlenip cevap bulabileceği.... bi ortam arıyordu,burda birbirimizi bulduk işte.....
Hepimiz elimizden geldiğince,bilgimizin yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz işte birbirimize....

İnşaallah hep böyle devam eder......

Kızlar folik asit haricinde bi vitamin falan kullanıyor musunuz ya da kullanmayı düşünüyor musunuz?[/QUOTE]

ben evlendıgım ılk ay dogum kontrol hapı kullanmıstımda doktor temızlesın dıe fıtıl vermıstı folıc asıdın yanında..

Baharcımın listesi kaybolmadan şuraya bi alayım da o gelince yeniler....

tesekkurler canım ya allah sukur elımden geldıgı kadarıyle dıkkatlı olmaya calısıyorum.allah sıze de tattırsın bu guzel duyguyu

Amin canım İnşaallah....

kızlar en yakın sat kimin şimdi kimleri dört gözle bekliyoruz

Listeyi koydum şimdi canım,buna göre ASİfirari,bahar ve laleee.....:81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…