ara ara atesleniyorum ben ya ne oluyuu bana :26:
yaa bellı oluyo arkadasımama olsun gusel seyler bunlar bu arada dualarım senınle hakkında hayırlısı ne ıse o olsun cnm bnmde yarın olmam gerekıo ama 2-3 gun gecıkmelı oldugundan pazarı hesaplıorum ben.. hadı bakalm cnm ılk senden alalım gusel haberlerını ınsallah arkandan da bız gelırız sevıorum hepınızı.. ne kadar sıcak bı ortam burası yaa 3 gun oldu topıge katılalı ama bagımlılık yapıo.. ınsan kendını ıyı hıssedıo gercekten bende benımle aynı kaderı paylasan baska kmse yokmu dıe dusunurken sız cıktınız karsıma..Hepımızın hakkında hayırlısı bacımm..INSALLAH BIZDE SIRAYLA ZAFERE ULASIRIZ
insallah canim hele bi olsun bizim topik gercekten güzel bende burda iyi hissediyorum kendimi sizlerin sayesinde tabi
tabiki canim bebisim gözümüzün nuru yaniiaaynen cnm tabı bıze bu ortamı olusturdugu ıcın bebısıme de tesekkur etmemız lzm dmı :))
Heyecandan ateşin yükseliyor heralde canım....Sakin ol biraz....
Yoksa bebişlerden mi ki kız.... :81:Ateş düşmüyormuş yumurtlamadan sonra diye duymuştum bi de bak...Aklıma geldi şimdi bak,dün saydığım belirtilerden bu eksik kalmışmış....Akıntın ne durumda kuruluk olmuyor devamlı ıslaklık oluyormuş bi de....(bu da eksik kalmışmış...)Aklıma geldikçe ben bu belirtileri toparlıyayım da tekrar yazayım bari....
yaa bellı oluyo arkadasımama olsun gusel seyler bunlar bu arada dualarım senınle hakkında hayırlısı ne ıse o olsun cnm bnmde yarın olmam gerekıo ama 2-3 gun gecıkmelı oldugundan pazarı hesaplıorum ben.. hadı bakalm cnm ılk senden alalım gusel haberlerını ınsallah arkandan da bız gelırız sevıorum hepınızı.. ne kadar sıcak bı ortam burası yaa 3 gun oldu topıge katılalı ama bagımlılık yapıo.. ınsan kendını ıyı hıssedıo gercekten bende benımle aynı kaderı paylasan baska kmse yokmu dıe dusunurken sız cıktınız karsıma..Hepımızın hakkında hayırlısı bacımm..INSALLAH BIZDE SIRAYLA ZAFERE ULASIRIZ
heralde yarini göremeycem canim ben
bimiyorumki canim evet okumustum yazdiklarini ama bende akinti felan yok belkide tedaviden belkide normal edet olmadigim icin olabilir normaldede benim akintim olmaz hic arada oluyor bu ateslenme yada büyük ihtimal heyecam yaptimmmm
daha önce kullanmistim ama doktor verirse kullanirim yani herseyi kullaniyohh zatiiO yüzden bu topiği açtım zaten canım ben,hiç ay adı da vermedim o yüzden...Böyle sıcak , samimi , seviyeli bir ortam olsun istedim,herkes de aynı şeyleri bekliyor ve istiyormuş burda buluştuk işte.....
Aaaa yapma böyle....Hadi biraz konu değiştirelim de rahatla biraz....
Kızlar folik asit haricinde bi vitamin falan kullanıyor musunuz ya da kullanmayı düşünüyor musunuz?
arkadaslar bısı sorabılırmıyım sıze.. Aranızda ılk zaman korunan varmıydı??
aaynen cnm tabı bıze bu ortamı olusturdugu ıcın bebısıme de tesekkur etmemız lzm dmı :))
tabiki canim bebisim gözümüzün nuru yanii
aman cnm ya kendıne dıkkat et.
arkadaslar bısı sorabılırmıyım sıze.. Aranızda ılk zaman korunan varmıydı??
ben geldim
ben ederim canim bebis sende sen dikkatli olacaksin önce yaa
tesekkurler canım ya allah sukur elımden geldıgı kadarıyle dıkkatlı olmaya calısıyorum.allah sıze de tattırsın bu guzel duyguyu
İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ
ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................
Sinem 16................................15 mart................................
Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................
tesekkurler canım ya allah sukur elımden geldıgı kadarıyle dıkkatlı olmaya calısıyorum.allah sıze de tattırsın bu guzel duyguyu
kızlar en yakın sat kimin şimdi kimleri dört gözle bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?