Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm kızlar ay ne çok yazmışınız oku oku bitmedi ne var ne yok
kızlar ben bu gece fazla kalamıcam ayıptır sölemesi ağda yapıcam

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................

hosgeldın baharcım:) bızde senı beklıoduk..
canlarım ya bende sizinle konuşmayınca rahat uyuyamıyorum sanki annemlerdeyim bu hafta babam bu saatte anca bırakıyor evime eşim gececi diye annecimde oturuyorum bu hafta o yüzden geç giriyorum kusura bakmayın
hosgeldın sekerım aynı ıste son hız gıdıyoruz
ayy cnm benim sonucunu merakla bekliyorum hayatım dualarım seninle cnm sonucuna bakmak için her fırsatta girip bakıcam çok merak ediyorum inşallah yüzümüzü güldüreceksin cnm
slm cnm hosgeldın kolay gelsın sana bu gece temızlık var anlasılan: )

evet cnm bi kaporta bakım yapıcam kendime bu akşam çok dağıttım bu aralar ders,KK,temizlik derken hiç kendimle ilgilenemedim erken biterse dönerim bakarım burdaysanız konuşuruz yine

hepinizi öptüm kızlar :79: :79: :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…