Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

valla kızlar ben hapa baglıyım bu ay gelmedı sevıneyımmı üzüleyımmı bılemıyorum:44:

Sabahı bekliycen sen,yaptın geldin mi tuvaletini,bak sabaha kadar tutcan daha.....

kızlar yaaa bnm hıc umıdım yok 21ınde test yaptrdm cıkmadı

Canım belki geç döllenmedir bi kaç gün sonra gelen giden olmazsa yeniden yaparsın....

slm kızlar ay ne çok yazmışınız oku oku bitmedi ne var ne yok
kızlar ben bu gece fazla kalamıcam ayıptır sölemesi ağda yapıcam

Hoşgeldin canım :79::80: , sen yokken listeyi ara ara alıyoruz canım kaybolmasın diye....

canım testlere güvenme pozitif çıkar bebiş gelmez negatif çıkar bebiş vardır bumları çok gördük o yüzden ümidini kesme

Evet canım aynen öyle,ben ilk defa bu ay ikinci çizgiyi silik de olsa görmüştüm ama tam 3,5 saat sonra geldi benim kırmızılar...Anlatamam yaniiii halimi.....Geçmişi okuduysan görmüşündür zaten de....

sagol canim insallah görüsürüz öptüm bende:80::80:

yok bebisim yapmadim daha

sende ne var ne yok:18::18:
hosgeldin heyecanliyim yarin test yapicamm

Bi mayhoşluk var üzerimde anlamadum gitti...umarım hasta olmam

Valla canım en az senin kadar bende heyecanlıyım çok merak ediyorum sonucunu...inşallahhh çift çizgileri görürsün hayatım...dualarımız seninle..

hoşgeldin canım:80::79:

hoşbulduk tatlımm...

Tamam canım kolay gelsin sana biz daha buralardayız....

Selam kızlar ben geldimmmm...Nasılsınızz bakalım ?

Hoşgeldin canım....:79::80: İyilik nolsun,senden ne var ne yok canım?

sagolun canlarim biliyorum varliginiz yeter bende hepimiz icin dua ediyorum ALLAH HEPIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN yazicam topige hayirlisi canim:44:

Tamam canım kolay gelsin sana biz daha buralardayız....

Hoşgeldin canım....:79::80: İyilik nolsun,senden ne var ne yok canım?

Hoşbulduk tatlım....dediğim gibi üzerimde tuhaf bi mayhoşluk var..inşallah salgına kapılıp bende hasta olmam...bu hafta çalımalarımız olacak çünkü

Bu akşam arkadaşlarım geldi ...kız 4,5 aylık gebe kızı olacakmış bugün öğrenmişler cinsiyetini...onlar adına çok mutlu oldum ama kendi adıma çok üzüldüm...kıskandım yafs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…