BENIM SEVDIGIM ISIMLER VAR EMIR MESELA YUSUF,ata,baranda olabilir günesin dogusuu
valla kızlar ben hapa baglıyım bu ay gelmedı sevıneyımmı üzüleyımmı bılemıyorum:44:
kızlar yaaa bnm hıc umıdım yok 21ınde test yaptrdm cıkmadı
slm kızlar ay ne çok yazmışınız oku oku bitmedi ne var ne yok
kızlar ben bu gece fazla kalamıcam ayıptır sölemesi ağda yapıcam
canım testlere güvenme pozitif çıkar bebiş gelmez negatif çıkar bebiş vardır bumları çok gördük o yüzden ümidini kesme
bilmemki canim zaten test yapcam sabah belli olur
canlarım ya bende sizinle konuşmayınca rahat uyuyamıyorum sanki annemlerdeyim bu hafta babam bu saatte anca bırakıyor evime eşim gececi diye annecimde oturuyorum bu hafta o yüzden geç giriyorum kusura bakmayın
ayy cnm benim sonucunu merakla bekliyorum hayatım dualarım seninle cnm sonucuna bakmak için her fırsatta girip bakıcam çok merak ediyorum inşallah yüzümüzü güldüreceksin cnm
evet cnm bi kaporta bakım yapıcam kendime bu akşam çok dağıttım bu aralar ders,KK,temizlik derken hiç kendimle ilgilenemedim erken biterse dönerim bakarım burdaysanız konuşuruz yine
hepinizi öptüm kızlar :79: :79: :79:
Hoşgeldin canım :79::80: , sen yokken listeyi ara ara alıyoruz canım kaybolmasın diye....
...
yok bebisim yapmadim dahaSabahı bekliycen sen,yaptın geldin mi tuvaletini,bak sabaha kadar tutcan daha.....
Canım belki geç döllenmedir bi kaç gün sonra gelen giden olmazsa yeniden yaparsın....
Hoşgeldin canım :79::80: , sen yokken listeyi ara ara alıyoruz canım kaybolmasın diye....
Evet canım aynen öyle,ben ilk defa bu ay ikinci çizgiyi silik de olsa görmüştüm ama tam 3,5 saat sonra geldi benim kırmızılar...Anlatamam yaniiii halimi.....Geçmişi okuduysan görmüşündür zaten de....
sende ne var ne yok:18::18:
hosgeldin heyecanliyim yarin test yapicamm
hoşgeldin canım:80::79:
canlarım ya bende sizinle konuşmayınca rahat uyuyamıyorum sanki annemlerdeyim bu hafta babam bu saatte anca bırakıyor evime eşim gececi diye annecimde oturuyorum bu hafta o yüzden geç giriyorum kusura bakmayın
evet cnm bi kaporta bakım yapıcam kendime bu akşam çok dağıttım bu aralar ders,KK,temizlik derken hiç kendimle ilgilenemedim erken biterse dönerim bakarım burdaysanız konuşuruz yine
hepinizi öptüm kızlar :79: :79: :79:
Selam kızlar ben geldimmmm...Nasılsınızz bakalım ?
Bi mayhoşluk var üzerimde anlamadum gitti...umarım hasta olmam
Valla canım en az senin kadar bende heyecanlıyım çok merak ediyorum sonucunu...inşallahhh çift çizgileri görürsün hayatım...dualarımız seninle..
hoşbulduk tatlımm...
yok bebisim yapmadim daha
sagolun canlarim biliyorum varliginiz yeter bende hepimiz icin dua ediyorum ALLAH HEPIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN yazicam topige hayirlisi canim:44:
sagolun canlarim biliyorum varliginiz yeter bende hepimiz icin dua ediyorum ALLAH HEPIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN yazicam topige hayirlisi canim:44:
internetede bak canim yaz bi kac tane esinle kararlastirin artik oglusunun adinibunlar da gusel ama cok karasızım ya
Tamam canım kolay gelsin sana biz daha buralardayız....
Hoşgeldin canım....:79::80: İyilik nolsun,senden ne var ne yok canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?