Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Önerdiğim isimleri nasıl buldun canım,yorum yapmadın hiç?

kusura bakma canım ya tesekkurler onlar da guzel ısımler bakalım esımle karar verıcez bakalım.bende cok kotuyum ya sırtlarım aglıyo kırılıyorum sankı bı de grıbe tutuldum yıne ilacta kullanamıyorum.sadece burun spreyı kullanabılıyorum işte ne kadar faydası olur bılemem

Tamam canım en güzelini seçersiniz eşinle.....

Grip için de;1 çaykaşığı toz zencefili 1 bardak sıcak suyun içinde karıştır,bi de 1 tatlı kaşığı bal ekle iç,başlangıç aşamasındayken iyi geliyor...

1 haftadır boyleyım cnm ya gecen sefer zor atlattım yatak yorgan yattım boyna.bu sefer ayaktayım ama yorgunluk fln var ıste.cok cabuk gecıyor bırınden bana grıp bıde bu durumda cok hassas oldugumdan sanırım

1 haftadır boyleyım cnm ya gecen sefer zor atlattım yatak yorgan yattım boyna.bu sefer ayaktayım ama yorgunluk fln var ıste.cok cabuk gecıyor bırınden bana grıp bıde bu durumda cok hassas oldugumdan sanırım

Evet canım şu durumda hassassında ondan,daha dikkatli olman lazım,ben bile kaçıyorum gripli ortamlardan,çünkü ben de çok hassasım bi grip oldum mu 3 hafta geçmiyo benim ki....

Evet canım şu durumda hassassında ondan,daha dikkatli olman lazım,ben bile kaçıyorum gripli ortamlardan,çünkü ben de çok hassasım bi grip oldum mu 3 hafta geçmiyo benim ki....

dogrudur canım ne bıleyım yengemın de bebısı oldu gıtmeden de olmaz mecbur gıdecegız ama bılmıyordum kı grıp olduklarını.grıplerı gecınce gıderdım en azından.bı de yenı atlatmıstım belkı gecmez yenı atlattım dedım ama 2 gun sonra basladı atesten grıbe dondum

Evet canım ya acayip salgın şu anda....Napalım kaçacaz başka yolu yok,bi de bitkisel takviye yapcaz işte....

Canım bebeğin tekmelere başladı mı?

Evet canım ya acayip salgın şu anda....Napalım kaçacaz başka yolu yok,bi de bitkisel takviye yapcaz işte....

Canım bebeğin tekmelere başladı mı?

ewet canım ya basladı allaha sukur.hele bı de sabahları tekmeleye tekmeleye uyandırıyor benı.kalk karnım acıktı dıyor canım benım ya :)

Ayy canım benim yaaa...Aç bırakma annesi bebeğini....Maaşaallahhh.....

yok canım ac bırakmıyorum yedıgım kadar yıyıyorum ama bu sefer de rahatsız oluyorum cok.aldıgım kıloları nasl verecegım bılmıyorum. doktor dıyor: oooooo almıs basını gıdıyosun sen dıyor.napalım bebısım ıcın herseyı yaparım yemek zorundaım

Kilo fazlan var mıydı canım hamile kalmadan,kaç kiloyla hamile kaldın,şimdi kaç kilosun ki?

Kilo fazlan var mıydı canım hamile kalmadan,kaç kiloyla hamile kaldın,şimdi kaç kilosun ki?

canım valla bastan da demıstım ya adetım duzensızdı benım artık herseyı bırakmıstım kafama bısey takmıyordum oluruna bıraktım herseyı. o yuzden kac kılo da hamıle kaldım bılmıyorum ama 6 kılo falan olmısım sımdılık 6. aydayım daha

Ben de çizelgem de görmüşündür kilo vermeye çalışıyorum,1 sene de 10 kilo aldım,hamile kalmadan vermek istiyorum ama bi türlü gitmiyor bu fazlalıklar,ben folik asitten şüpheleniyorum,benim iştahımı çok açtı gibime geliyor,azıcık aç kalsam midemde yanma başlıyor ,dayanamıyorum ben de yiyorum işte ...Sonra da sonuç bu....

ewet cnm olabılır haklısın valla benım hamıle kalmadan once kılom yoktu ama yıne de vermeye calıstım bende.ee tabı hamıle olunca ınsan şiş oluyo degısım baslıyo kılo alıyosun tabı.

ewet cnm olabılır haklısın valla benım hamıle kalmadan once kılom yoktu ama yıne de vermeye calıstım bende.ee tabı hamıle olunca ınsan şiş oluyo degısım baslıyo kılo alıyosun tabı.

muhabbet guzeldı ama neyse cnm benım cıkmam lazım esım ısten cıktı sımdı. yemeklık bıseyler yapmamı istedı gelene kadar yapayım yetısırsem gelırım yıne cnm.kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol gorusuruz

Evet elinde olmadan....

Canım ben çıkıyorum,sabah zor kalkıcam yine yaa.... Kendine ve bebişe çok iyi bak,İyi geceler,yarın görüşürüz.....:79::80::79::80::79:

İSİM BEKLENMEYEN ADET TARİHİ SONUÇ

ASİfirari.................................25 Şubat..............................
Bahar1212.............................28 Şubat..............................
Laleee....................................25 Şubat..............................
Sinem_ahmet..........................hamiş.................................
Cute.......................................25 mart...............................

Sinem 16................................15 mart................................

Fsane21.................................25.hafta hamiş.....................
Gül1118...................................7 mart................................

selam kızlar bırden fazla cızelge koyamıyormuyuz benmı beceremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…