Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kizlar cok sagolun gercekten bu karamsar günlerde pozitif bilgiler verdiniz bana ALLAH SIZINE NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAHH GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ

bebisim sende korkutma beni yapmadim diyorum sikismadim daha ya cok sikisirsam ne olcak ben cok su iciyorum hem

arkadaşlar evde yapılan gebelik testini ne zaman yapsam tam sonuç verir?
benim adetim gecikti ve adet günümde ara ara lekelenmem oldu,adet günümün geçeli bugün 6.gün

aminnn inşallahhhh...

konudan bihaberim nolduuu ? ,:)

Hoşbulduk tatlım....dediğim gibi üzerimde tuhaf bi mayhoşluk var..inşallah salgına kapılıp bende hasta olmam...bu hafta çalımalarımız olacak çünkü

Ayyy canım dikkat et kendine evet bu ara acayip grip salgını var,çalışmalar engellenmesin sonra....Hatta hepimiz dikkat edelim kızlar....

arkadaşlar evde yapılan gebelik testini ne zaman yapsam tam sonuç verir?
benim adetim gecikti ve adet günümde ara ara lekelenmem oldu,adet günümün geçeli bugün 6.gün

aaaa gebesin o zaman sen :) yarın bi test alıyorsun ve o güzel sonucu bizlerle paylaşıyosun cnm :))

Ayyy canım dikkat et kendine evet bu ara acayip grip salgını var,çalışmalar engellenmesin sonra....Hatta hepimiz dikkat edelim kızlar....

eşim daha yeni ayaklandı bugün..yazık kaç gündür yatak döşek yatıyordu..o kadar önlemimi aldım ama umarım kapmamışımdır....Evet kızlar dikkat edin kendinize ...bol bol ıhlamur nane limon zencefil karışımı takviyeler yapınn..

aaaa gebesin o zaman sen :) yarın bi test alıyorsun ve o güzel sonucu bizlerle paylaşıyosun cnm :))

inan ki heyecanlıyım canım, neg. çıkmasından korkuyorum.
Bir de ağzımdaki tat değişti, sol kasığımda ağrıyor.
testi yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba? bir kaç gün daha mı beklesem?

inan ki heyecanlıyım canım, neg. çıkmasından korkuyorum.
Bir de ağzımdaki tat değişti, sol kasığımda ağrıyor.
testi yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba? bir kaç gün daha mı beklesem?

HEr ay aynı sendromu yaşadığım için anlıyorum seni cnm ...ama yerinde olsam yarın gidip bir test alıp en azından kafamdaki soru işaretini gidertirdim yada en sağlıklısı kan tahlili..

kızlar ben cıkıorum artık kesnıdıze cok ıyı bakın Asıfırarı senınde hayrlı haberlerını yarın okuruz ınsallah aksı cıkarsada sakın uzulme herseyın hayırlısı olsun.. tamam cnm kendınıze cok cok cok ıyı bakın opuldunz kocaman gorusmek dılegıyle babaayy..:80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…