internetede bak canim yaz bi kac tane esinle kararlastirin artik oglusunun adini
degısık ısımler arıyorum da o yuzden cnm ılgılendıgın ıcın saolasın
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum hayırlı haberleri bekliyecem yarın akşam görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum hayırlı haberleri bekliyecem yarın akşam görüşürüz
kizlar cok sagolun gercekten bu karamsar günlerde pozitif bilgiler verdiniz bana ALLAH SIZINE NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAHH GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ
bebisim sende korkutma beni yapmadim diyorum sikismadim daha ya cok sikisirsam ne olcak ben cok su iciyorum hem
Hoşbulduk tatlım....dediğim gibi üzerimde tuhaf bi mayhoşluk var..inşallah salgına kapılıp bende hasta olmam...bu hafta çalımalarımız olacak çünkü
arkadaşlar evde yapılan gebelik testini ne zaman yapsam tam sonuç verir?
benim adetim gecikti ve adet günümde ara ara lekelenmem oldu,adet günümün geçeli bugün 6.gün
Ayyy canım dikkat et kendine evet bu ara acayip grip salgını var,çalışmalar engellenmesin sonra....Hatta hepimiz dikkat edelim kızlar....
aminnn inşallahhhh...
konudan bihaberim nolduuu ? ,:)
esim gelince test yapicamda onu danistim bebisime oda tuvalete gitme dedi az öncede uyarida bulundu onu yazdim canim
aaaa gebesin o zaman sen :) yarın bi test alıyorsun ve o güzel sonucu bizlerle paylaşıyosun cnm :))
hmm :) bebişime kulak ver gitme o zaman,vardır bir bildiği :)
öyle yapicam zaten ne kadar tutabilirim bilmiyorumsen beni bosver kendine dikkat et hasta olma calismalara devam bak mart ayi geliyo
inan ki heyecanlıyım canım, neg. çıkmasından korkuyorum.
Bir de ağzımdaki tat değişti, sol kasığımda ağrıyor.
testi yarın yapsam sonuç çıkarmı acaba? bir kaç gün daha mı beklesem?
insallah gelir canim insallahh[/QUOTE
AMin hepimize inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?