Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Ben geldim.....:79::80:

ASİfirari canım hiç ses soluğun yok,meraktayız hepimiz.....:18:

Hadi İnşaallah akşam ver şu müjdeli haberi......

Son düzenleme:
Ben geldim.....:79::80:

ASİfirari canım hiç ses soluğun yok,meraktayız hepimiz.....:18:

Hadi İnşaallah akşam ver şu müjdeli haberi......

hosgeldin canim ben ne yazicami bilmiyorum acikcasi ben gece test yaptim tek cizgi vardi sonra biraktim sinirdem yattim sabah bi daha baktim 2 cizgi olmus biri ucuk pembe olarak cikmis bende anlamdim igne olali 19 gün hapi kullanali 16 gün oldu adet olmadim kafam cok karisik

Ayy hadi İnşaallah canım.... Bence 2 gün bekle gelen giden olmazsa tekrarla testi.....Ya da bence yarın bi kan testi yaptır canım daha garanti.....Veeee bize müjdeli haberi ver....:81:

pazartesi ya doktora gidicem yada yine test yapicam canim hayirlisi artik

Hoşbulduk bu arada....:79::80:

Tamam canım pazartesi test yaparsın sonra da doktora gidersin....İnşaallah canım hadi hayırlısı olsun.....

Testi idrarını kaç saat tuttuktan sonra yaptın,belki değer düşük olduğu için de öyle olmuş olabilir ondan sordum...Değer arttıkça çizgi belirginleşiyormuş,hadi İnşaallah pazartesi öyle çıkar....:81:

sanirim 4 saat falan iste esim bi durmadiki bekleyelim olsun ya bekleriz bu kadar bekledim aman icim SIKILDI YAW Aciktim ben yemek yiyip gelsem kafam daha güzel calisir canim müsade varmi yine gelirim olurmu??

iyi düsündün bende yazmistim sana daha dinamik oluruz böylece
delirdim yine yaa

iyi düsündün bende yazmistim sana daha dinamik oluruz böylece
delirdim yine yaa

Canım sıkma canını bu kadar....Hayırlısı olsun.....Olduysa da olmadıysa da artık....Boşuna strese sokma kendini......Akşam daha güzel muhabbetler yaparız...kafamız dağılsın biraz di mi canım yaa....

Baharcımın listesi şuraya alayım ben de kaybolmasın....:81:

Aramıza yeni katılan ya da katılacak olan arkadaşlar,Beklemedikleri adet günleri hangi ay olursa olsun Şubat,Mart ve ilerleyen günlerde Nisan hiç farketmez istiyorsanız buraya yazıp listeye eklenebilirsiniz.....İstemiyorsanız da listeye yazılmadan muhabbetimize katılabilirsiniz.....:79::80:

Allah'ım İnşaallah hepimize en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin....
Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn.........

selam kızlar nasılsınız ben de iyi sayılırım regl olucam karnım fena şişkin gögüslerim agrıyor.
kilo verim derken veremedim de bir iştah regle birlikte olcak sanırım kilo almasam bari
benim de adet tarihimi 27 mart olarak yaz canım gerçi daha bu şubatta olursam tarih tam kesin belli olucak .folik asitte günde 3 tane almaya başladım.demirimide kullanıyorum .diyet falan yapamıyorum da gerçi gebelik öncesi çok kasmamak lazımmış regl olup bitsin 15 marttan sonra çalışmalara başlıcaz inşallah bizde.hayırlı bir mart ayı göstersin rabbim herkese bebişler nasip etsin inşallah.uğrayamadım bu arada kimler var yeni gelenler var mı?hoşgeldiler diyeyim o zaman.

Ne haber kizlar benide ekleyin listenize benim bi kizim var 4,5 yasinda ikinciyi istiyorum Mart-Nisan gibi basliyacam calismalara hepinizin gönlündekinin göbisinde olamasi dilegi ile....

Hoşgeldin canım....:79::80:
Hayırlısı olsun diyeyim canım ozaman....Vaktin olursa biraz biraz okursun canım geçmişi,listeden de anlayabilirsin biraz....

Ne haber kizlar benide ekleyin listenize benim bi kizim var 4,5 yasinda ikinciyi istiyorum Mart-Nisan gibi basliyacam calismalara hepinizin gönlündekinin göbisinde olamasi dilegi ile....

Hoşgeldin canım aramıza......:79::80:
Biz böyle tecrübeli birini bulduk mu biraz soru yağmuruna tutuyoruz ama....Bikaç soru sorabilir miyim canım?

Adetlerim 30 günde bir Mart 20 de bekliyorum gelmesini baska lazim bilgi varmi?

Yok canım yeterli ekleriz seni de listeye....

Sorularımı soruyorum....

Allah bağışlasın canım kızını....İlk gebeliğindeki adet gecikmesinden önceki belirtilerini hatırlıyor musun canım?

Hosbuldum canim istedigin soruna cevap olsun ..............Her zaman yaninizdayim....

Yok canım yeterli ekleriz seni de listeye....

Sorularımı soruyorum....

Allah bağışlasın canım kızını....İlk gebeliğindeki adet gecikmesinden önceki belirtilerini hatırlıyor musun canım?

Evet canim söyleki adet günüm gectikten sonraki ilk haftada kasiklarimda agri vardi adet olacam gibi ve cok fazla akintim sonra atesim yükselmisti ve gögsümdeki kamarlar bariz bir sekilde görünüyordu daha gecmisi okuyamadim adetinde gecikmemi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…