degısık ısımler arıyorum da o yuzden cnm ılgılendıgın ıcın saolasın
kizlar cok sagolun gercekten bu karamsar günlerde pozitif bilgiler verdiniz bana ALLAH SIZINE NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAHH GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ
Amiiin canım,İnşaallah hepimizin.....
bebisim sende korkutma beni yapmadim diyorum sikismadim daha ya cok sikisirsam ne olcak ben cok su iciyorum hem
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum hayırlı haberleri bekliyecem yarın akşam görüşürüz
arkadaşlar evde yapılan gebelik testini ne zaman yapsam tam sonuç verir?
benim adetim gecikti ve adet günümde ara ara lekelenmem oldu,adet günümün geçeli bugün 6.gün
sagol canim insallah aksini istemiyorum simdilk sana iyi geceler ALLAH a emenet ol byyy:79::79:kızlar ben cıkıorum artık kesnıdıze cok ıyı bakın Asıfırarı senınde hayrlı haberlerını yarın okuruz ınsallah aksı cıkarsada sakın uzulme herseyın hayırlısı olsun.. tamam cnm kendınıze cok cok cok ıyı bakın opuldunz kocaman gorusmek dılegıyle babaayy..:80::80::80:
HEr ay aynı sendromu yaşadığım için anlıyorum seni cnm ...ama yerinde olsam yarın gidip bir test alıp en azından kafamdaki soru işaretini gidertirdim yada en sağlıklısı kan tahlili..
kızlar ben cıkıorum artık kesnıdıze cok ıyı bakın Asıfırarı senınde hayrlı haberlerını yarın okuruz ınsallah aksı cıkarsada sakın uzulme herseyın hayırlısı olsun.. tamam cnm kendınıze cok cok cok ıyı bakın opuldunz kocaman gorusmek dılegıyle babaayy..:80::80::80:
bir de bu aralar arkadaşlarım hamile olduklarını öğrendiler ve bana söylediler onlar adıına çok sevindim fakat kendi adıma üzüldüm, evleneli 1.5 sene oldu son 4 aydır düşünüyoruz.
Eşim ve ben çooook istiyoruz. Test yaptığım gün neg. görünce çoook üzülüyorum.
bir de bu aralar arkadaşlarım hamile olduklarını öğrendiler ve bana söylediler onlar adıına çok sevindim fakat kendi adıma üzüldüm, evleneli 1.5 sene oldu son 4 aydır düşünüyoruz.
Eşim ve ben çooook istiyoruz. Test yaptığım gün neg. görünce çoook üzülüyorum.
sen daha çok yenisin canım bizler kaç aydır istiyoruz üzülme umudunu da yitirme..meleklerimiz geleceği zamanı biliyor...sadece bu süre zarfında bol dua edicen ve sabredeceksin tatlımmm..ama bana sorarsın sen hamişsinn
ya kizlar atesim hala ayni ve basim agriyor suanda ilacda icemiyorum karnim agrirken bile doktor fitil vermisti ne yapabilirim
iyi geceler canim :80:
İstirahat et hayatım yat dinlenn hatta bi duş al rahatlarsın..
ya kizlar atesim hala ayni ve basim agriyor suanda ilacda icemiyorum karnim agrirken bile doktor fitil vermisti ne yapabilirim
kızlar bana müsade çok uykum geldi ve deli gibi karnım acıktı :) birşeyler yiyip yatacağım...yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi...
ben cikiyorum kizlar valla basim benim degil sanki dus alip yatayim biraz herkese hayilrli gecelr iyi bakin kendinize:79::79:
tamam canım sende kendıne ıyı bak işh dus alınca bıraz rahatlarsın iyi geceler
Canım başın çok ağrıyorsa sana ilaçsız bir öneratatesi yıka yuvarlak yuvarlak kes alnına diz ve eşarp ya da tülbentle bağla ,ağrısını alır canım.Ben her ay acaba hamile kaldımmıki diye ilaç kullanamadığım zamanlarda böyle yapıyorum....
İyi geceler canım....:79::80:
tamam canim denerim önce bi dus alayimda atesim yüksek neden bilmiyorum iyi geceler simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?