Kolay uygulanabilir bişey,evdeki bardaklarla da yapabiliriz o zaman......Deneyelim bari kızlar,yumurtlama zamanı mı yapıyorduk?
Ben çıkıyorum kızlar,yarın görüşürüz,iyi geceler.....:79::80::79::80::79:
gül1182 cnm kanallar acılıyor ya hemen ardından birleşme olsun diye sanırım
gül1182 cnm kanallar acılıyor ya hemen ardından birleşme olsun diye sanırım
vallahi canım ben anlamadım yumurtlama dönemi değilse niye yapılması şart olsunki buharı yapınca bonyo yapmayın diyolar nasıl olcak offf herkes bişey diyo forumda ben adet bitimi yumurtlama öncsi 3 kere yapacam olur herhalde
Bu arada canım aklıma geldi,gerçekten kist oluştuysa (oluşmadıysa da bi zararı yok zaten ) soğan kürü uygulayabilirsin,kistleri eritiyormuş,rahmi temizliyormuş ya...Hiç yaptın mı bilmiyorum ama ben yine de tarif edeyim....
1 tane orta boy soğanı 4-6 'ya bölüp kaynayan suyun içinde 5 dk kaynatıyorsun,sonra süzüp yarısını sabah yarısını akşam aynı saatlerde 15 gün içiyorsun.
Günaydin kizlar biz bu ay basarisiz olduk gerci ilk denememizdi ama genede üzüldüm bu ay ayittohumuna basladim annem tutturdu bakalim insallah tutar bide ovulasyon testi aliyorum gerci ucuz ve dandiginden ama digerleride cok pahali
Su bardak kapama olayini okudum gercekten yariyomu ya annem yanimizda hem suan regl yim bitiminde yaptirsam mi kine acaba :26:
kizlar ben sogan kürünü daha önce denemistim. Ama hamilelik icin degil o zaman reglim düzensizdi cok 40 günde bazen 50 günde bir geliyodu. 1 ay kadar yaptim hergün aksam 1bardak bide yatmadan önce 1 bardak ictim. Sonra ise yaradi artik hep 29 günde bir adet oluyorum cok nadir stresten 34 e kadar cikiyor ama cok nadir. bir bucuk yildir düzenli yani adetim. Ama dikkat edin bunu hamile kalmaya calisirken yapmayin diyolar söktürücü özelligide olabilir belkim.
Bu arada canım aklıma geldi,gerçekten kist oluştuysa (oluşmadıysa da bi zararı yok zaten ) soğan kürü uygulayabilirsin,kistleri eritiyormuş,rahmi temizliyormuş ya...Hiç yaptın mı bilmiyorum ama ben yine de tarif edeyim....
1 tane orta boy soğanı 4-6 'ya bölüp kaynayan suyun içinde 5 dk kaynatıyorsun,sonra süzüp yarısını sabah yarısını akşam aynı saatlerde 15 gün içiyorsun.
deniyeyim cnm yaa cok sagoll
Canım bugün mü adet oldun sen?
dün aksam oldum canimartik Marta kaldi yeni umudumuz insallah
Adetlerin düzenliyse 23 ünde yumurtluycan değerlendirirsin o günleri.....O zamana kadar da şu kupa işini bi dene bakalım,hayırlısıyla İnşaallah olur canım......Üzme kendini.....
evt canim genelde düzenli ama yumurtalamayi nasil hesapladin ben hesapladim 18 i cikti yanlis mi hesapliyorum ki bildigin bi site varmi dogru hesaplayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?