arkadaşlar ben birşey daha sorcam benimyarın adetimin 3.günü ve yarın doktora gidecem adetliykende alttan bakıyorlar mı:44:
Canım bugün doktora gidecektin noldu var mı bi gelişme?
canım benim unutmamışsın çok mutlu oldum sağol.doktor muayene etti herşey normal dedi adetim düzenli olduğu için hormon testide yapmadı. klomen verdi 1 hafta sınra çağırdı bu ayda olmazsa eşinden spermogram isteyecem dedi
İyi herşeyin normal olduğuna sevindim canım...:81:Eşin de bir an önce versin spermiyogramı bence,varsa bişey hiç olmazsa bir an önce tedaviye başlanır.Bak biz bekledik işte 1 sene kadar olmazsa öyle gidilir doktora diye şimdi keşke daha önce gitseymişiz diyorum,gerçi nasip böyleymiş de....
ben geçen sene hamile kaldım hemde ilk denememizde yazmıtım daha önce 11 haftalıkken kalbi durdu diye ama doktor 1,5 yıldır değişmiş olabilir emin olalım diyor
Kızlar folik asit sizde de kilo yaptı mı?Ben kilo aldım yaa,bi gün az yemeye çalışıyorum tartılıyorum vermişim,öbür gün birazcık fazla yesem bakıyorum hemen yine verdiklerimi geri almışım....
evet bendede yaptı birde folik asitim hala düşük nasıl oluyor anlamadım galiba beslenmemle alakalı
folik asit marka olarak ne kullanıyorsun?
folic plus idi bugünkü doktor folbiol verdi farkeder mi acep:18:
Folbiolda 5mg folik asit var günde 1 tane alıyorsun,folicplusda ise günde 3 tane içince 400 mcg folik asit almış oluyorsun.Yani folbiolda daha fazla var,eksik çıktı diyorsun ya ondan onu vermiştir.
Ben de ikisi de var,ben ikisinden de günde 1 tane içiyorum,çünkü bende de folik asit az canım....
yok bu doktor düşük oldunu bilmeden verdi bunu ama bana sabah akşam verdi
Fazlasının zararı yok diye biliyorum,öyle dediyse öyle kullanırsın sen de...
evet zaten düşük iyi olur.ama bugün canım sıkıldı, doktor hamile kalamayışımın hatta bebeğimi kaybetmemin sesbebi olrak rahatsızlığımdan şüpheleniyor
folik asit eksikliğinden mi?
yokk canımbenim bir tür troid hastalğım var duymuşsundur haşimoto troidi
Evet geçenlerde televizyonda duymuştum ama onun hamile kalmaya etkisinin olduğunu zannetmiyorum,bebeğe belki zararı olabilir onun da ilaç tedavisiyle engelleneceğini düşünüyorum....
canım bu hastalık bir tür bağışıklık sistemi hastalığı vücudum troin bezini yabancı bir cisim gibi örneğin mikrop gibi algılayıp yok ediyor yok etmek için süreki antikor üretiyor bu antikorlar troid bezini parçalıyor işte doktor bu antikorların gebeliğin oluşmasına ve devamına engel olabileceğini söylüyor hormon ilacı alıyorum zaten troid hormonlarım normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?