Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kızlar folik asit sizde de kilo yaptı mı?Ben kilo aldım yaa,bi gün az yemeye çalışıyorum tartılıyorum vermişim,öbür gün birazcık fazla yesem bakıyorum hemen yine verdiklerimi geri almışım....

Bu arada kızlar ben liste oluşturmak istemiyorum,genel bi başlık olduğu için de topiğe gelen arkadaşlar hamilelik oluşursa müjdeli haberlerini,belirtilerini paylaşsınlar.Olmayan arkadaşlar da daha sonraki aylarda İnşaallah bize müjdeli haberleri verirler......

Canım bugün doktora gidecektin noldu var mı bi gelişme?

canım benim unutmamışsın çok mutlu oldum sağol.doktor muayene etti herşey normal dedi adetim düzenli olduğu için hormon testide yapmadı. klomen verdi 1 hafta sınra çağırdı bu ayda olmazsa eşinden spermogram isteyecem dedi

İyi herşeyin normal olduğuna sevindim canım...:81:Eşin de bir an önce versin spermiyogramı bence,varsa bişey hiç olmazsa bir an önce tedaviye başlanır.Bak biz bekledik işte 1 sene kadar olmazsa öyle gidilir doktora diye şimdi keşke daha önce gitseymişiz diyorum,gerçi nasip böyleymiş de....

Arkadaşlar hamile kalmak tamamen morale bağlı. Eğer moralinizi yüksek tutar sinir stresten uzak yasarsanız hamıle kalırsınız tabı bır rahatsızlıgınız yoksa. Ve en onemlisi Rabbim ne eylerse gzl eyler ben 9 haftalık hamleym ve ıstenmeyen bı gebelık bu ve ne uzucu kımı ıster olmaz ıstemedıgın anda olur cok uzucu bır durum. Herkesın rabbım yar ve yardımcısı olsun:93::90:

ben geçen sene hamile kaldım hemde ilk denememizde yazmıtım daha önce 11 haftalıkken kalbi durdu diye ama doktor 1,5 yıldır değişmiş olabilir emin olalım diyor

ben geçen sene hamile kaldım hemde ilk denememizde yazmıtım daha önce 11 haftalıkken kalbi durdu diye ama doktor 1,5 yıldır değişmiş olabilir emin olalım diyor

İşte geçen zaman hem kadın hem erkek yönünden de şansı azaltıyor,ben sadece kadın açısından azalıyor sanıyordum mesela,ama araştırdıkça erkek açısından da öyle olduğunu öğrendim.
Mesela yaş ilerledikçe erkekte testosteron hormonu bile azalıyomuş,bunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım....

evet bendede yaptı birde folik asitim hala düşük nasıl oluyor anlamadım galiba beslenmemle alakalı

folic plus idi bugünkü doktor folbiol verdi farkeder mi acep:18:

Folbiolda 5mg folik asit var günde 1 tane alıyorsun,folicplusda ise günde 3 tane içince 400 mcg folik asit almış oluyorsun.Yani folbiolda daha fazla var,eksik çıktı diyorsun ya ondan onu vermiştir.

Ben de ikisi de var,ben ikisinden de günde 1 tane içiyorum,çünkü bende de folik asit az canım....

Son düzenleme:

yok bu doktor düşük oldunu bilmeden verdi bunu ama bana sabah akşam verdi

Evet geçenlerde televizyonda duymuştum ama onun hamile kalmaya etkisinin olduğunu zannetmiyorum,bebeğe belki zararı olabilir onun da ilaç tedavisiyle engelleneceğini düşünüyorum....

canım bu hastalık bir tür bağışıklık sistemi hastalığı vücudum troin bezini yabancı bir cisim gibi örneğin mikrop gibi algılayıp yok ediyor yok etmek için süreki antikor üretiyor bu antikorlar troid bezini parçalıyor işte doktor bu antikorların gebeliğin oluşmasına ve devamına engel olabileceğini söylüyor hormon ilacı alıyorum zaten troid hormonlarım normal

Şimdi internetten araştırdım biraz evet canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.B12 eksikliğine bağlı kansızlıkla(pernisiyöz anemi ) beraber görülülüyormuş sıklıkla,ondan folbioldan sana sabah akşam vermiş o zaman,prospektüsünü okuduysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…