Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar sogan kurunu dıkkatlı kullanın bende hamıle kalmaya calısırken kullanmıstım kolaylastırıyor dıye ama ınanılmaz agrılar cektım hem belımde hem kasıklarımda ustune kanamamda oldu gunlerce yattım aman dıkkat

Ben de soğan kürü uygulamıştım,ben de o kadar çok ağrı yapmadı ama uyguladıktan sonraki adetim 10 gün sürmüştü.

Sana faydası oldu mu soğan kürünün?

Hic denemedim canim hicte yapilirken görmedim :26: anneme dicem aksam ama annem de bilmez bakalim ne olcak durum :44:

Dün gece arkadaş anlattı burda yapımı kolay,geçmişi okursan uygulayabilirsin,annen de mutlaka biliyordur,sana yardımcı olur yaparsınız beraber...:81:

Dün gece arkadaş anlattı burda yapımı kolay,geçmişi okursan uygulayabilirsin,annen de mutlaka biliyordur,sana yardımcı olur yaparsınız beraber...:81:

valla denemek lazim aslinda bakalim aksam konusayimda valla bizde duydugumuz her yöntemi uygulucaz baksana yeterki saglikli bebislerimz olsun

Aksama girebilirsem görüsürüz kizlar ben kaciyorum bye

Son düzenleme:
valla denemek lazim aslinda bakalim aksam konusayimda valla bizde duydugumuz her yöntemi uygulucaz baksana yeterki saglikli bebislerimz olsun

Aksama girebilirsem görüsürüz kizlar ben kaciyorum bye

Evet canım ya napalım bebişlerimiz tez zamanda gelsinler diye elimizden geleni yapıyoruz,İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda nasip eder .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…