Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

o zaman yaziyosun bizde deniyoruz hemennnn

Adeti gecikmis hatunlar sabah ac karnina idrarini plastik bi bardaga yapiyorlar ve üzerine 1 cay kasigi kadar karbonat atiyorlar eger kabarirsa hamilelik var demektir yoksa hamile degilsiniz ...

Kizlar anladigim kadari ile hepiniz ilk defa anneleik duygusunu tatmaya calisiyorsunuz insaAllah Rabbim tez zamanda dileklerinizi kabul eder ama ben nacizane biarz bu konularda bilgi sahibiyim sormak istediginiz her soruyu sorabilirsiniz her zaman cevaplamaya hazirim ama Pazardan sonra 2 hafta yokum gelince bol bol sohbet ederiz....

ben geldim bebisim :79::79: listede bastayim ama sonuc yokk yeni arkadslar gelmis meraba herkeseee:80::80::80:

Hoşgeldin canım.....:79::80:

Süpersin eline saglik cicim

:81: :81:
Canim bizim diger topikteki kizlardan deneyen oldu ve dogru sonucu gösteriyordu denemek isteyenlere duyrulur.....
Ayyy anlatsana kızlar biz de deneyelim....:81: :81:

Evet canım ve uzun zamandır bekliyoruz.....Tamam canım sorarız...

Nereye gidiyosun ki
Neyse gelince bolbol konuşuruz....:81: :81:

sagol canim nasil gidiyor???ayy esim varya aglatti beni bugün adam bebek var diye bisey yaptirmiyor bana gitmis alisveris yapmis bilmem ne yat diyor srekli insallah rabbim güldürür yüzümüzü

AMIN INSAALLAH,, canim kendini üzme bu kadar anne ve baba olmak olabilmek fedakarlik ister ve bu bebegin cenin halindeyken baslayan bi duygudur sevinki esin bu sorumlulugu bu duyguyu hissetmeye baslamis ..............

evet öyle bu benim 2,ci catlatma ignem hayirlisiyla bekliyorum gece test yaptim ama önce bi cizgi cikti artik ne zaman ciktiysa 2 cizgi vardi sabah baktigimda zaten 1 kere baktim sinirden biraktim banyoda yine umut oldu pazartesi yine yapicam

Evet canım ve uzun zamandır bekliyoruz.....Tamam canım sorarız...

Nereye gidiyosun ki
Neyse gelince bolbol konuşuruz....:81: :81:

Canim benim esimin 40 gün önce 7 yasindaki yigenini kaybettik onun 40.gün Mevlüdünü okuturacaz görümcemin yanina gidiyoruz.......

Eger cok özel olmazsa kac yillik evlisin ve düzenli iliski yasiyormusunuz esinle ......Sormamdaki amac yardim etmek icin olmama sebebini ögrenmeye calismak...

basiniz sagolsunn

amın ınsaallah,, canim kendini üzme bu kadar anne ve baba olmak olabilmek fedakarlik ister ve bu bebegin cenin halindeyken baslayan bi duygudur sevinki esin bu sorumlulugu bu duyguyu hissetmeye baslamis ..............

allah razı olsun canım ınsallah olur esım benden daha ısteklı ınan

evet öyle bu benim 2,ci catlatma ignem hayirlisiyla bekliyorum gece test yaptim ama önce bi cizgi cikti artik ne zaman ciktiysa 2 cizgi vardi sabah baktigimda zaten 1 kere baktim sinirden biraktim banyoda yine umut oldu pazartesi yine yapicam

Canim normal sartlarad ikinci cizgi eger hamilelik hormonu salgilamiyorsa vucut hic bir sekilde cikmaz evet bu senin icin bir umut olabilir ama cat.ign.testlerde yaniltici olabiliyor bencede en sagliklisi sen Pazartesi testi tekrarla kac gün gecikti adetin??

basiniz sagolsunn

Tesekkür ederim canim Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin insaAllah.....

sagol canim nasil gidiyor???ayy esim varya aglatti beni bugün adam bebek var diye bisey yaptirmiyor bana gitmis alisveris yapmis bilmem ne yat diyor srekli insallah rabbim güldürür yüzümüzü

Ayyy İnşaallah canım yaa.....Bu sefer umutlar boşa çıkmaz İnşaallah....

Başınız sağolsun canım....Allah rahmet eylesin....Allah Cennette kavuştursun....

BEN SÖYLE ANLATAYIM CANIM DAHA ÖNCEDE TEST YAPTIM BEN AMA HIC SILIKTE OLSA CIKMAMISTI YANI NE KADARDA BEKLESE BEKLESIN ben normalde adet olmayirum kendim hapla oluyodum sonra tedaviye basladim menogon kullandim yumurta gelistirici 1,catlatma ignem olmamisti malsef yine basa döndüm iste ama 7,sine oldum 2.ignemi bence onun etkisi olmaz diye düsünüyorum bunun yani sira doktor igneyi yaptiktan 4 gün sonra ayni hapi verdi duphaston diye adet söktürücü ve bebis olursa da tutunmasini sagliyomus bu hap ama simdi umutlanmamdaki sebep birinci catlatma ignesinde 9 gün sonra adet olmusum ve simdi hesaplarima göre o tarihten 6 gün gecti ve hala agrim var adet olmadim bu yüzden umutluyum umarim aciklayici yazmisimdir

13 aylık evliyim canım,hiç korunmadık....

Canim adet araligin kac ve yumurtlama günlerini takip ediyormusun cok SIK birliktelik sperm kalitesi icin iyi degil bence yumurtlamaya yakin zamanlarda ((ve esinde cinsel perhiz yaparsa 3-4 gün yeterli sperm kalitesi acisindan)) deneme yap ve relax ol eger her birlikteligi cocugum olsun düsüncesi ile yaparsan stres hormonlarin diger hormonlarina baski yapar birde hic sogan kürünü denedin mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…