nasıl bıseykı karbonatla denesek bızde merak ettım
Süpersin eline saglik cicim
Hosbulduk canim .......
Canim bizim diger topikteki kizlardan deneyen oldu ve dogru sonucu gösteriyordu denemek isteyenlere duyrulur.....
o zaman yaziyosun bizde deniyoruz hemennnn
ben geldim bebisim :79::79: listede bastayim ama sonuc yokkyeni arkadslar gelmis meraba herkeseee:80::80::80:
Süpersin eline saglik cicim
:81: :81:
Canim bizim diger topikteki kizlardan deneyen oldu ve dogru sonucu gösteriyordu denemek isteyenlere duyrulur.....
Ayyy anlatsana kızlar biz de deneyelim....:81: :81:
kabarınca ne oluyor ki anlamadımda:26:
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Adeti gecikmis hatunlar sabah ac karnina idrarini plastik bi bardaga yapiyorlar ve üzerine 1 cay kasigi kadar karbonat atiyorlar eger kabarirsa hamilelik var demektir yoksa hamile degilsiniz ...
Kizlar anladigim kadari ile hepiniz ilk defa anneleik duygusunu tatmaya calisiyorsunuz insaAllah Rabbim tez zamanda dileklerinizi kabul eder ama ben nacizane biarz bu konularda bilgi sahibiyim sormak istediginiz her soruyu sorabilirsiniz her zaman cevaplamaya hazirim ama Pazardan sonra 2 hafta yokum gelince bol bol sohbet ederiz....
sagol canim nasil gidiyor???ayy esim varya aglatti beni bugün adam bebek var diye bisey yaptirmiyor bana gitmis alisveris yapmis bilmem ne yat diyor srekli insallah rabbim güldürür yüzümüzü
evet öyle bu benim 2,ci catlatma ignem hayirlisiyla bekliyorum gece test yaptim ama önce bi cizgi cikti artik ne zaman ciktiysa 2 cizgi vardi sabah baktigimda zaten 1 kere baktim sinirden biraktim banyoda yine umut oldu pazartesi yine yapicamAdeti gecikmis hatunlar sabah ac karnina idrarini plastik bi bardaga yapiyorlar ve üzerine 1 cay kasigi kadar karbonat atiyorlar eger kabarirsa hamilelik var demektir yoksa hamile degilsiniz ...
Kizlar anladigim kadari ile hepiniz ilk defa anneleik duygusunu tatmaya calisiyorsunuz insaAllah Rabbim tez zamanda dileklerinizi kabul eder ama ben nacizane biarz bu konularda bilgi sahibiyim sormak istediginiz her soruyu sorabilirsiniz her zaman cevaplamaya hazirim ama Pazardan sonra 2 hafta yokum gelince bol bol sohbet ederiz....
Evet canım ve uzun zamandır bekliyoruz.....Tamam canım sorarız...
Nereye gidiyosun ki
Neyse gelince bolbol konuşuruz....:81: :81:
Canim benim esimin 40 gün önce 7 yasindaki yigenini kaybettik onun 40.gün Mevlüdünü okuturacaz görümcemin yanina gidiyoruz.......
Eger cok özel olmazsa kac yillik evlisin ve düzenli iliski yasiyormusunuz esinle ......Sormamdaki amac yardim etmek icin olmama sebebini ögrenmeye calismak...
amın ınsaallah,, canim kendini üzme bu kadar anne ve baba olmak olabilmek fedakarlik ister ve bu bebegin cenin halindeyken baslayan bi duygudur sevinki esin bu sorumlulugu bu duyguyu hissetmeye baslamis ..............
evet öyle bu benim 2,ci catlatma ignem hayirlisiyla bekliyorum gece test yaptim ama önce bi cizgi cikti artik ne zaman ciktiysa 2 cizgi vardi sabah baktigimda zaten 1 kere baktim sinirden biraktim banyoda yine umut oldu pazartesi yine yapicam
basiniz sagolsunn
sagol canim nasil gidiyor???ayy esim varya aglatti beni bugün adam bebek var diye bisey yaptirmiyor bana gitmis alisveris yapmis bilmem ne yat diyor srekli insallah rabbim güldürür yüzümüzü
Canim benim esimin 40 gün önce 7 yasindaki yigenini kaybettik onun 40.gün Mevlüdünü okuturacaz görümcemin yanina gidiyoruz.......
Eger cok özel olmazsa kac yillik evlisin ve düzenli iliski yasiyormusunuz esinle ......Sormamdaki amac yardim etmek icin olmama sebebini ögrenmeye calismak...
Canim normal sartlarad ikinci cizgi eger hamilelik hormonu salgilamiyorsa vucut hic bir sekilde cikmaz evet bu senin icin bir umut olabilir ama cat.ign.testlerde yaniltici olabiliyor bencede en sagliklisi sen Pazartesi testi tekrarla kac gün gecikti adetin??
Tesekkür ederim canim Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar versin insaAllah.....
Ayyy İnşaallah canım yaa.....Bu sefer umutlar boşa çıkmaz İnşaallah....
Başınız sağolsun canım....Allah rahmet eylesin....Allah Cennette kavuştursun....
13 aylık evliyim canım,hiç korunmadık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?